Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve lastik yarıldı. goodyear sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ve lastik yarıldı. goodyear sorunu

Geçmiş olsun büyük bir ihtimalle tek ply sarılı lastikte alırken kimse bakmıyor bizim baktığımız tek nokta üretim tarihi aslında en son bakmamız gereken şey
    2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
      Geçmiş olsun büyük bir ihtimalle tek ply sarılı lastikte alırken kimse bakmıyor bizim baktığımız tek nokta üretim tarihi aslında en son bakmamız gereken şey
      Aslında bu konuda en geniş bilgiyi verebilecek olan sensindir herhalde abi. Alırken hangi noktalara dikkat etmeliyiz. Bilgilendirirsen çok faydalı olur.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Geçmiş olsun abi.Allaha şukür seyir halinde hızlı iken olmamış.
        2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Abi tek alıp tak bayiden iş cikmazsa.
          2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Geçmiş olsun.
            Kaskodan alabilirsiniz fakat hasarsızlığınız %10 aşağı iner.Lastikte ömür hesabı yapılır ,4 yıl ömür biçerler her geçen yıl için ödenecek fiyattan % olarak düşerler.Yani diyelim 400 tl ise lastik ve 1 yıl olmuşsa üretileli 300 TL ödeme yapar kasko.Sizin kaskonun % 10 luk hasarsızlığı kaç TL ediyor aradaki farka bakın 100-200 Tl için hasarsızlığı bozup tramere kayıt açtırmayın.
            Bu arada kendi fikrimi söyliyim siz anlamadan bir çukura falan düşmüş ve lastiği yardırmış olma ihtimaliniz yüksek o şekilde durup dururken lastik yarılmaz enine yarılsaydı dediğiniz olabilirdi ama dikine yarılmış resmen lastik kesilmiş.
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Geçmiş olsun.
              Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Geçmiş olsun Ali..
                Al run on flat kurtul
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Runflat masrafı yaptım zaten bugüne kadar. Böyle olacağını bilsem baştan alır geçerdim
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Dedim ama goodyearlar kötüdür diye. Ben de eskisin de dunlop takayım diyorum bir an önce
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Dunlop gerçekten iyi lastikmidir? yani mesela pirelli mi Dunlop mu ? benimkilerde eskiyince Dunlop düşünüyorum
                      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                        Dunlop gerçekten iyi lastikmidir? yani mesela pirelli mi Dunlop mu ? benimkilerde eskiyince Dunlop düşünüyorum
                        Ben Pirelli PZero'dan çok memnun kaldım tavsiye ederim. Dunlop hiç kullanmadım.
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Ben pirelli markayı çoook uzun yıllardır kullanmadım, son dönemde nasıldır bilemiyorum ama eskiden kötüydü. Şu an 20 inç dunlop kullanıyorum çok güzel lastik, konforlu, sessiz, yol tutuş gayet iyi
                          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                            Çok konuşma Senide gördük geçen seneler verip veriştiriyordun lastiğe
                            O kışlıktı oğlum, ben yazlıktan memnun olduğumu hep söyledim, yine söyleyeyim, Hpy iyidir.
                            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                              Dunlop SP Sport Maxx TT kullandım, 70000 km. Kevlar destekli bir model. Sert hamur ama yola iyi yapışıyor. Hala üretiliyor mu bilmiyorum. Pirelli'nin ise ucuz model kışlık lastiğini kullanmıştım o yüzden karşılaştırmıyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Dün, bayiye kalan 3 lastiği iade ettim.
                                Kabaca lastiği test ettiler tabi bir şey bulamadılar. Benden de her türlü bir lastik parası cıkacaktı. (500 TL ) Memnun olmadığım goodyear' ları bir kez daha kullanmamak adına
                                İade ettim. +500 daha vererek prelli pzero 245 45 18 100y XL AO serisi lastiği aldım. Ellerinde Michelin pilot sport 4 de varmış. Fiyat farkı cok fazlaydı. GT radial ve kumho da var. Fakat teslim tarihi 2 hafta.
                                Çıkma 245 lastikte bulamamışlardı. 2 hafta da stepne ile gezmek işkence

Prelli pzero yakıt ve ıslak zemin değerleri başarılı.
                                Eriket değerleri;
                                C yakıt, B ıslak zemin, 71 db

Goodyear Asymetric3 değerleri ''kağıt üzerinde '' daha başarılıydı. Görece bariz daha yumuşak hamurluydu.

120 Km eve dönüş yolunda birçok hızda ve şartta denedim. Açık ve net söyleyebilriim ki araç daha da düzgün gidiyor. viraj ve ani sollamalarda daha az yatıyor.
                                Goodyearlar 68 db olmasına karşın Prelli bariz olarak yol sesini çok daha az kabine yansıtıyor. İlk izlenimlerim bunlar. Ayrıca ilk 6 ay sigorta olayı da hoşuma gitti. Nitekim bu maceraya saçma bir nedenden ötürü yarılan goodyearlar neticesinde kapıldım.

Prelliyi seçmemde, Fatih ve kadir' e teşekkür ederim.
                                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                                X