Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖNEMLİ- Paypal Türkiyede ki Faaliyetlerine Son Verdi!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ÖNEMLİ- Paypal Türkiyede ki Faaliyetlerine Son Verdi!

Yurtdışından Alışveriş yapanlar dahil internet üzerinde en güvenilir ödeme yöntemi olan ve tüketici haklarını koruyan Online Ödeme Sistemi Maalesef Türkiye Hizmetlerine son verdiğini duyurdu. Gerekçe olarak kendisine bir türlü verilemeyen lisans ve ilgili kurumun Türkiyedeki Faaliyetini durdurma talimatı. Yani bunu anlamak mümkün değil dünyanın kullandığı ve en güvenilir tüketici dostu ödeme sistemi Türkiyeden çekiliyor. Zaten böyle işe yarar kullanışlı şeylerin ülkemizden şutlanmasına alışır olduk !

Şimdi eğer sizlerde Paypal kullanıyorsanız ve hesabınızda bakiyeniz falan varsa muhtemelen aşağıdaki mailden almışsınızdır. Kontrol edip bakiyenizi çekiniz. Yanmasın.

PayPal

PayPal hizmet bilgisi.

Selçuk Tunçer,

PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz.

6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirler.

Belirtmek isteriz ki, PayPal’ın önceliği her zaman müşterileri olmuştur. Ancak yerel düzenleyici kuruluşa yaptığımız lisans başvurusunun reddi ve ilgili kurumun Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurma talimatı doğrultusunda uygulamak durumunda olduğumuz bu karardan dolayı üzüntü duymaktayız.

Bakiyenizi çekmek için:

Hesabınıza giriş yapın.
    Özet sayfasında yer alan PayPal Bakiyesi'nden “Para Çekin”i tıklayın.
    Çekmek istediğiniz tutarı girin, çekilen paranın iletileceği banka hesabını seçin ve “Devam”ı tıklayın.
    Onay sayfasını inceleyin ve ardından “Gönder”i tıklayın.
    Bakiyenin banka hesabınıza gönderilmesi 5 - 7 gün arası sürebilmektedir.

Banka hesap detaylarınızın doğru olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. Ayrıca PayPal hesabınızda yer alan ad ve soyadınızın, banka hesabınızdaki ad ve soyadınız ile birebir uyumlu olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

PayPal olarak tüm müşterilerimize bugüne kadar bizi tercih ettikleri için teşekkürlerimizi iletmek isteriz. PayPal'a vermiş olduğunuz destek Türkiye'deki çalışanlarımız ve şirketimiz için her zaman önemli olmuştur.

Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Ynt: ÖNEMLİ- Paypal Türkiyede ki Faaliyetlerine Son Verdi!

sabah sabah ilk gelen mailin bu olmasıyla bütün gün zehir oldu.
    hem kendim kullanıyordum hemde çalıştığım yer adına internetten satış yapıyorduk. neredeyse her ay yurtdışından sipariş alıyorduk, hepsi bitti. kimbilir kimlerin parmağı var. yerine alternatif Türk ve güvenilir bir şirket kurulsa bari. Paypal kadar güvenilir olması zor ama.
    InsigniaTEAM

Yorum

Düzgün çalışan sistemleri sevmeyiz biz,hem paypal gitsin ki çakma paypal iş yapsın değil mi!
      2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Bu kadar çok adam kayırmacılık haksız kazanç güvenlik unsurları ve kalite hiçe sayılarak Dünya devi bir sistemi hiçe saymak neyin mantığıdır def etmek neyin kafasıdır anlamıyorum! Yılda 5.000 TL yurtdışı alışverişi yapan biri olarak kaç kez sahtekarlardan ayıplı ürünlerden kurtardı bu sistem beni! Bu hamleyle hangi torpilli alışveriş sitelerinin cebi dolacak acaba! Yazık, bazen bu memleketten çekip gidesi geliyor insanın böyle şeylere şahit oldukça! Ama içimizdeki Vatan aşkı herşeye rağmen bakidir!
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

BKM Express 'i yaygınlaştırmak için yurt dışı alışverişe, alıcının korunmasına vurulan baltadır. Yıllardır kullanıyorum PayPal'ı geçtiğimiz aylarda sorunlu alışverişim oldu kısa bir süre içinde ücreti geri yatırdılar. Şimdi yerine gelecek olan sistem bundan daha mı iyi olacak? Beni bu kadar koruyabilecek mi? Yoksa sorunlu alışverişlerimi daha da sorunlu bir hale mi getirecekler?

Yorum

Sanal kart sistemini kullanıyorum, yıllardır hiç sorun yaşamadım. PayPal hesabına hiç ihtiyaç duymadım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
              Sanal kart sistemini kullanıyorum, yıllardır hiç sorun yaşamadım. PayPal hesabına hiç ihtiyaç duymadım.
              Sanal kart sisteminde hatalı ürün eksik ürün yanlış ürün veya sahtekar satıcılara karşı haklarınızı nasıl koruyorsunuz ?

Paypalın çalışma mantığı çok farklı. Satıcı Paypalden hakediş alır. Eğer müşteri memnuniyetsizliğini paypalA iletirse Paypal bu süreci takip eder, yazışmalar gerçekleşir paypal sistemi üzerinden, eğer satıcı cevap yazmazsa, ürünü iade almazsa uzlaşmayı kabul etmezse ( hatalı ürün eksik ürün arızalı kırrık vs. ürün) paypal ücreti satıcıdan çeker alır ve size geri öder. satıcı içinde itibarsızlık puanını yapıştırır ve bunun gibi durumlar arttıkça satıcı ile çalışmayı keser ve karalisteye alır.

Sanal kart, kredi kartı kullanmayanlar için bankaların sağladığı sanal kredi kartı. Paranızın transferi satıcıya ulaştıktan sonra haklarınızı aramanız maalesef çok zor. Onun için sanal kart sahipleri Sanal kartlarını Paypal'a tanımlayarak kendini güvenceye alır ve alışverişleri Paypal üzerinden gerçekleşir.

Yorum

Ben şimdiye kadar çoğu büyük alış veriş sitelerinden ürün aldım, çok sıkıntıda yaşadım dispute/Anlaşmazlık açıp para iadesinin hepsini de aldım. Tüm alış verişi de sanal kart üzerinden yaptim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                  Ben şimdiye kadar çoğu büyük alış veriş sitelerinden ürün aldım, çok sıkıntıda yaşadım dispute/Anlaşmazlık açıp para iadesinin hepsini de aldım. Tüm alış verişi de sanal kart üzerinden yaptim.
                  Evet büyük alışveriş sitelerinde genelde çok sıkıntı çıkmıyor hallediyorlar, satıcılara aracılık yapan siteler her türlü komisyonunu alıyor ve haklı şikayeti tespit edip satıcıya ücretini göndermiyor zaten ama mesela kendi depolarından gönderim yapan çin siteleri banggood.com gibi, paypal büyük avantaj, DI tabi.

Yorum

ben de sanal kart kullanıyorum. dün akşam ali expresten siparişimi satıcı onaylanmadan süre uzadığı için iptal ettim ve satıcı iptali onayladı ancak param henüz iade edilmedi. konuyu okuyunca ikircikledim. bakalım ne olacak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
                      ben de sanal kart kullanıyorum. dün akşam ali expresten siparişimi satıcı onaylanmadan süre uzadığı için iptal ettim ve satıcı iptali onayladı ancak param henüz iade edilmedi. konuyu okuyunca ikircikledim. bakalım ne olacak.
                      7 iş günü süresi var. aliexpresste kolay kolay sorun olmaz, süre uzamasından dolayı.

Yorum

- Alıntı -

ön edit: 24 saat itibariyle lösev'den gelen bilgiye göre toplamda 126 bin tl bağış toplanmış) elimde kalem kağıt, tüylerim diken diken hepiniz sağolun. çaylak arkadaşlar sizle mesajlaşamıyoruz ama si…

ön edit: 7 saat oldu, beyanlara göre toplam bağış miktarı: 3429,95 dolar. elimde kalem kağıt, tüylerim diken diken hepiniz sağolun. çaylak arkadaşlar sizin bağışlarınızı da ekliyorum haberiniz olsun. turkcell, türk telekom veya vodafone faturalı hatlarınızdan 3406’ya sms göndererek bağış yapabilirsiniz. her bir mesaj bedeli 10 tl'dir. (türk telekom ve vodafone abonelerinden +2 sms mesaj gönderim ücreti alınmaktadır.)

sözlük yazarlarının paypal hesaplarındaki küçük miktarların, lösev'e bağışlanması kampanyasıdır.

dün paypal'ın türkiye'den çekilmesi haberlerinin ardından uzun süredir kontrol etmediğim paypal hesabımı kontrol ettim, içinde 2,82 usd var. bu para senelerdir duruyor. bildiğim kadarıyla kullanılamıyor da. velev ki kullanılabilsin önemli değil.

paypal hesaplarında benim gibi az miktarda para kalan ve bu paraları benim gibi kullanmayan yazarları, bu paraları lösev'e bağışlamaya davet ediyorum.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          - Alıntı -

ön edit: 24 saat itibariyle lösev'den gelen bilgiye göre toplamda 126 bin tl bağış toplanmış) elimde kalem kağıt, tüylerim diken diken hepiniz sağolun. çaylak arkadaşlar sizle mesajlaşamıyoruz ama si…

ön edit: 7 saat oldu, beyanlara göre toplam bağış miktarı: 3429,95 dolar. elimde kalem kağıt, tüylerim diken diken hepiniz sağolun. çaylak arkadaşlar sizin bağışlarınızı da ekliyorum haberiniz olsun. turkcell, türk telekom veya vodafone faturalı hatlarınızdan 3406’ya sms göndererek bağış yapabilirsiniz. her bir mesaj bedeli 10 tl'dir. (türk telekom ve vodafone abonelerinden +2 sms mesaj gönderim ücreti alınmaktadır.)

sözlük yazarlarının paypal hesaplarındaki küçük miktarların, lösev'e bağışlanması kampanyasıdır.

dün paypal'ın türkiye'den çekilmesi haberlerinin ardından uzun süredir kontrol etmediğim paypal hesabımı kontrol ettim, içinde 2,82 usd var. bu para senelerdir duruyor. bildiğim kadarıyla kullanılamıyor da. velev ki kullanılabilsin önemli değil.

paypal hesaplarında benim gibi az miktarda para kalan ve bu paraları benim gibi kullanmayan yazarları, bu paraları lösev'e bağışlamaya davet ediyorum.
                          Bende 3 TL vardı PayPal hesabımda, çekemediğim yerde ufakta olsa bir hayra vesile olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
                            Bende 3 TL vardı PayPal hesabımda, çekemediğim yerde ufakta olsa bir hayra vesile olsun.
                            Biz Muharrem'le bozukları birleştirdik çekebilelim diye haha sonra bu hareketi görünce değerlendirdik. Düşünenden ve bizlere hatırlatandan Allah razı olsun
                            InsigniaTEAM

Yorum

Nemalanamayan Birilerinin İşidir Mutlak...

Yorum

İşleniyor...
                              X