Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evden Eve Nakliyat şirketi tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Evden Eve Nakliyat şirketi tavsiyesi

Arkadaşlar oturduğumuz ev satıldığı için zorunlu olarak taşınma durumumuz ortaya çıktı..Ağustosun 15.ine kadar evi boşaltmamız gerekiyor..Bu sürecin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur..Taşınma işi için,bu işi profesyonel yapan,kırmadan dökmeden,zarar vermeden sorun çıkarmadan bu işi yapabilecek nakliyat firmasına ihtiyacım var..Nette yaptığım araştırmalar da o kadar çok bu şirketlerden şikayetçi olan var ki..Büyük çoğunluğu işini gereği gibi yapmıyormuş.Eşyalara muhakkak zarar verildiği,fazla para almak için sıkıntı çıkarttıkları ile ilgili şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor...İnternettense tavsiye üzerine şirket bulun diyen çok fazla insan var...Çevremde ki insanlara sormakla beraber aklıma İNSİGNİATEAM,da da durumla ilgili birşeyler yazıp fikir almak geldi..Mobilyalarım beyaz eşyalarım ve geri kalan tüm eşyalar sıfır durum da..Zarar görmelerini istemiyorum..Şimdiden Teşekkür ederim...

Ynt: Evden Eve Nakliyat şirketi tavsiyesi

Allah kolaylık versin inşallah zor bir süreç umarım kazasız belasız hasarsız yeni yuvanıza kavuşursunuz.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ben mart ayında ev tasıdım . Armut.com üzerinden birkac firma evime gelerek ekspertiz yapıp gfiyat teklifi verdi. daha iyi teklifler olmasına ragmen içimin ısındığı firmayla (ŞAHANOĞLU NAKLİYAT )1700 tl karsılıgı anlastım.Fulya 6. kattan (asonsor cok kucuk pekcok sey elle indi ) , Mahmutbey 2. kat (asansorlu)

Piyasa su sekilde işliyor genelde. Ameleler var ,firmalar bunları kiralıyor dolayısıyla baglılık olayı pek yok işe karsı. Bu noktada karsınızda muattap bulabileceğiniz bir firma olması önemli . Bu firma Karslı bir aile firması ,dışarıdan adam çalıştırmıyorlarmıs. Dolayısıyla yüzyüze bakıyorlar. Başlarında bi arkdas var , ne deseniz cozuyor işi.
      Memnun kaldıgım hususları asagıda bulabilirsiniz

- Adamlar cok durusttu . dedikleri saatte dedikleri kişi sayısı kadar geldiler. iş biterken ya bu kadar saf temiz adamı nasıl bulmuslar dedim resmen.
      Siz bişeye el atmak istediğinizde efendim biz alalım diye kosuyorlar.
      - Evdeki tuzlugu bile yerinden kaldırmadık . herseyi aldıkları yere bırakmayı basardılar.
      - tek kırılan esyam 1 kadeh ve bir maket ucagımın motoru oldu. buda hiç gozume gelmedi acıkcası.
      - Mobilyacıları cok iyiydi. Beni en mutlu eden kısımlardan biri buydu. Cunku cok fazla demonte esyamız vardı.
      - Ekstra para bahsis isteme gibi durumlar asla olmadı . Ben yemek ve bahsis olayını kendi istegimle yaptım.

Umarım en dogru en içinize sinen firmayı bulursunuz. Allah kolaylık versin

Yorum

Ben 4 sene önce son kes taşınmıştım Elh. kocaelide doğru dürüst firma bulamadım, mobilyaları felanda yeni almıştım taşınırken mahfolacak diye kıyamadım sonra istanbuldaki şu firma ile anlaştım bayaa temiz iş yapmışlardı, hala aynı kalitedemi bilemiyorum ama bi konuş derim.
        Gelip herşeyi güzelce paketliyorlar, mobilyaları felan tekrar gittiği yerde kuruyorlar çizilme kırılma felan hiçbişi yaşamadım fiyatta işçiliğine göre güzeldi.

http://www.yildirimnakliyat.com/
        Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kulkara
          Ben mart ayında ev tasıdım . Armut.com üzerinden birkac firma evime gelerek ekspertiz yapıp gfiyat teklifi verdi. daha iyi teklifler olmasına ragmen içimin ısındığı firmayla (ŞAHANOĞLU NAKLİYAT )1700 tl karsılıgı anlastım.Fulya 6. kattan (asonsor cok kucuk pekcok sey elle indi ) , Mahmutbey 2. kat (asansorlu)

Piyasa su sekilde işliyor genelde. Ameleler var ,firmalar bunları kiralıyor dolayısıyla baglılık olayı pek yok işe karsı. Bu noktada karsınızda muattap bulabileceğiniz bir firma olması önemli . Bu firma Karslı bir aile firması ,dışarıdan adam çalıştırmıyorlarmıs. Dolayısıyla yüzyüze bakıyorlar. Başlarında bi arkdas var , ne deseniz cozuyor işi.
          Memnun kaldıgım hususları asagıda bulabilirsiniz

- Adamlar cok durusttu . dedikleri saatte dedikleri kişi sayısı kadar geldiler. iş biterken ya bu kadar saf temiz adamı nasıl bulmuslar dedim resmen.
          Siz bişeye el atmak istediğinizde efendim biz alalım diye kosuyorlar.
          - Evdeki tuzlugu bile yerinden kaldırmadık . herseyi aldıkları yere bırakmayı basardılar.
          - tek kırılan esyam 1 kadeh ve bir maket ucagımın motoru oldu. buda hiç gozume gelmedi acıkcası.
          - Mobilyacıları cok iyiydi. Beni en mutlu eden kısımlardan biri buydu. Cunku cok fazla demonte esyamız vardı.
          - Ekstra para bahsis isteme gibi durumlar asla olmadı . Ben yemek ve bahsis olayını kendi istegimle yaptım.

Umarım en dogru en içinize sinen firmayı bulursunuz. Allah kolaylık versin
          Teşekkür ederim...Arayıp konuşayım bakalım sonuç olacak..Durumumu ve yaşadığım stresi az çok tahmin etmişsinizdir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selami
            Ben 4 sene önce son kes taşınmıştım Elh. kocaelide doğru dürüst firma bulamadım, mobilyaları felanda yeni almıştım taşınırken mahfolacak diye kıyamadım sonra istanbuldaki şu firma ile anlaştım bayaa temiz iş yapmışlardı, hala aynı kalitedemi bilemiyorum ama bi konuş derim.
            Gelip herşeyi güzelce paketliyorlar, mobilyaları felan tekrar gittiği yerde kuruyorlar çizilme kırılma felan hiçbişi yaşamadım fiyatta işçiliğine göre güzeldi.

http://www.yildirimnakliyat.com/
            Yıldırım nakliyatı başka bir arkadaş daha önermişti..Teşekkür ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
              Allah kolaylık versin inşallah zor bir süreç umarım kazasız belasız hasarsız yeni yuvanıza kavuşursunuz.
              Teşekkür ederim...Hayırlısı inşallah....

Yorum

Çok zor is, kolay gelsin, ben de sırf su taşınma isinin stresinden neredeyse bu şehirden ayrılamayacağım. O kadar gözümde büyüyor yani
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                  Çok zor is, kolay gelsin, ben de sırf su taşınma isinin stresinden neredeyse bu şehirden ayrılamayacağım. O kadar gözümde büyüyor yani
                  "Allah benden de o kadar"...Her aklıma geldiğinde geriliyorum...

Yorum

Geçen yaz benim de bu sektörü tanıma fırsatım oldu. Rami'den Küçükçekmece Atakent'e taşınmak üzere birkaç firma ile görüştüm. Sonunda İkitelli Masko'da yerleşik olan (Okan=Furkan Nakliyat) ikisi aynı firma; patron telefonda bir ton laf anlattı, şöyle iyiyiz böyle iyiyiz dedi, toplamayı onlar yapmayacaktı, biz kendimiz toplayacaktık, fiyatta ona göre anlaştık. Taşınma günü bir önceki akşamdan teyit almama rağmen, öğlen oldu gelmediler, telefonlarına ulaşamadık, bize gelecek olan şoförün numarasına ulaştık, "abi ben gelecektim size ama, şuan evi yükledim Malatya'ya gidiyorum" dedi hasss şok oldum o anda, evi tamamen toplamıştık, koliler, paketler heryer heryerde... Binbirtürlü küfrettim

Başka bir firma aradım, ERSELE NAKLİYAT, Erkan Bey (0537 822 68 01 - 0532 478 75 44)(Mahmutbey gişeler civarında yerleri) durumu anlattım böyle böyle oldu, günlerden cumartesi, bugün iş aldık, yarın müsaitiz taşırız dediler ve söz verdikleri gibi pazar sabah 7:30 da kapıya geldiler. Küçük eşyaları için kendimiz topladığımız için mobilya ve eşyaların demontajını, gardolap içindeki kıyafetlerin paketlemesini güzelce hassasiyetle hızlı biçimde yapıp, yüklemeyi yaptılar, öğleden sonra saat 14:00 da Atakent'teki evimizde çayımızı yudumladık. Erkan Bey'in yanında çalışnaların hepsi Azeri arkadaşlar, oldukça temiz, saygılı, işinin ehli insanlar. Oldukça memnun kaldık, ertesi haftada aynı ekip abimin evini Eyüp merkezden yine Atakent'e taşıdılar. Gözümüzde çok büyüyen iş sağ sağlim tamamlanmış oldu.
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                      Geçen yaz benim de bu sektörü tanıma fırsatım oldu. Rami'den Küçükçekmece Atakent'e taşınmak üzere birkaç firma ile görüştüm. Sonunda İkitelli Masko'da yerleşik olan (Okan=Furkan Nakliyat) ikisi aynı firma; patron telefonda bir ton laf anlattı, şöyle iyiyiz böyle iyiyiz dedi, toplamayı onlar yapmayacaktı, biz kendimiz toplayacaktık, fiyatta ona göre anlaştık. Taşınma günü bir önceki akşamdan teyit almama rağmen, öğlen oldu gelmediler, telefonlarına ulaşamadık, bize gelecek olan şoförün numarasına ulaştık, "abi ben gelecektim size ama, şuan evi yükledim Malatya'ya gidiyorum" dedi hasss şok oldum o anda, evi tamamen toplamıştık, koliler, paketler heryer heryerde... Binbirtürlü küfrettim

Başka bir firma aradım, ERSELE NAKLİYAT, Erkan Bey (0537 822 68 01 - 0532 478 75 44)(Mahmutbey gişeler civarında yerleri) durumu anlattım böyle böyle oldu, günlerden cumartesi, bugün iş aldık, yarın müsaitiz taşırız dediler ve söz verdikleri gibi pazar sabah 7:30 da kapıya geldiler. Küçük eşyaları için kendimiz topladığımız için mobilya ve eşyaların demontajını, gardolap içindeki kıyafetlerin paketlemesini güzelce hassasiyetle hızlı biçimde yapıp, yüklemeyi yaptılar, öğleden sonra saat 14:00 da Atakent'teki evimizde çayımızı yudumladık. Erkan Bey'in yanında çalışnaların hepsi Azeri arkadaşlar, oldukça temiz, saygılı, işinin ehli insanlar. Oldukça memnun kaldık, ertesi haftada aynı ekip abimin evini Eyüp merkezden yine Atakent'e taşıdılar. Gözümüzde çok büyüyen iş sağ sağlim tamamlanmış oldu.
                      Geçmiş olsun..Sizin gibi benzer sıkıntılar yaşayıp sinir krizi geçiren o kadar çok insan var ki...Önerdiğiniz arkadaşlarıda listeme ekleyeceğim..Teşekkür ederim...

Yorum

Allah kolaylık versin. İstanbul içi mi?
                        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                          Allah kolaylık versin. İstanbul içi mi?
                          Amin...Çok sağolun...İstanbul içi olacak...

Yorum

Bizde önümüzdeki hafta falan taşıycaz nasipse. 250 metre uzağa taşıncağız 750'den falan başlıyorlar. Daha önce uzak mesafelerde de nakliye işimiz oldu. Çok profesyonel şirketler değildi. Ama taşınma bu illaki istemeden de olsa bişeyler olabiliyor. Allah kolaylık versin.
                            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                              Bizde önümüzdeki hafta falan taşıycaz nasipse. 250 metre uzağa taşıncağız 750'den falan başlıyorlar. Daha önce uzak mesafelerde de nakliye işimiz oldu. Çok profesyonel şirketler değildi. Ama taşınma bu illaki istemeden de olsa bişeyler olabiliyor. Allah kolaylık versin.
                              Çok teşekkürler...Sizede kolay gelsin..

Yorum

İşleniyor...
                              X