Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Powerbank önerisi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Powerbank önerisi

Arkadaşlar s4 telefonumda kullanmak için powerbank almak istiyorum. Ancak piyasadaki markaların neredeyse tamamı bilmediğim marka. Marka ve kapasite önerisi yapabilir misiniz? Ali expressdeki ürünkerden de oneride bulunabilirsiniz.

Ynt: Powerbank önerisi

http://urun.n11.com/batarya/s-link-i...w&gclsrc=aw.ds
    Bu cihazı kullanıyorum. Memnun kalacağınız bir ürün.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Telefonunuzun bataryası 2600 mAh olarak gözüküyor. Eğer bataryayı tek seferlik dolduracak kapasitede bir ürün düşünürseniz üzerinde kapasite ölçer olmasına gerek olmaz. Her seferinde şarj edersiniz. Eğer 5000 10000 gibi yüksek kapasitede olup telefonunuzu birden fazla sefer şarj edecek bir ürün düşünürseniz mutlaka kapasite göstergeli bir ürün almanızı öneririm.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Eğer sürekli yanınınzda taşıyacaksanız ve küçük hafif olması öncelikliyse boyuta dikkat edin aldığınız üründe, ben hem sony hem de rastgele vatan bilgisayardan aldığım (satıcı içinde samsung pili var demişti) kullandım memnun kaldım, çantama valizime atayım biraz kapasitesi yüksek ürün derseniz xiaomi bence çok kaliteli duruyor (10.000 mah ve üzeri) sadece biraz ağırlar.

Yorum

Yanıtlar için teşekürler.

Yorum

piyasada satılan markasız 11000 mAh dedikleri 2 kere şarj edebiliyor. bence bilindik marka alın asus samsung gibi.

Yorum

Etkinliklere katılın InsigniaTeam PowerBank kazanın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Nerede ne zaman )

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                Navigasyon DVD
                46KT880

Yorum

Fatih hocam niyetim var ama siz hep kuzeyde etkinlik yapıyorsunuz. Güneye de bekleriz. ihihi şaka bi yana markası neydi promosyonun. Kullananlar memnun kaldi mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
                    Fatih hocam niyetim var ama siz hep kuzeyde etkinlik yapıyorsunuz. Güneye de bekleriz. ihihi şaka bi yana markası neydi promosyonun. Kullananlar memnun kaldi mi?
                    Kullananlar memnun tam dolumda 3 telefon doldurabiliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

3den fazla dolduruyor abi, ben bir ara nereden şarj ettiğimizi unuttum :P
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Etkinliklere katılın InsigniaTeam PowerBank kazanın

2500 km yol yaptım insignia team powerbankım ile daha ne olsun.. obaa urock urock urock

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                        X