Arkadaşlar s4 telefonumda kullanmak için powerbank almak istiyorum. Ancak piyasadaki markaların neredeyse tamamı bilmediğim marka. Marka ve kapasite önerisi yapabilir misiniz? Ali expressdeki ürünkerden de oneride bulunabilirsiniz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Powerbank önerisi
Collapse
X
-
Ynt: Powerbank önerisi
http://urun.n11.com/batarya/s-link-i...w&gclsrc=aw.ds
Bu cihazı kullanıyorum. Memnun kalacağınız bir ürün.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
-
Telefonunuzun bataryası 2600 mAh olarak gözüküyor. Eğer bataryayı tek seferlik dolduracak kapasitede bir ürün düşünürseniz üzerinde kapasite ölçer olmasına gerek olmaz. Her seferinde şarj edersiniz. Eğer 5000 10000 gibi yüksek kapasitede olup telefonunuzu birden fazla sefer şarj edecek bir ürün düşünürseniz mutlaka kapasite göstergeli bir ürün almanızı öneririm.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Eğer sürekli yanınınzda taşıyacaksanız ve küçük hafif olması öncelikliyse boyuta dikkat edin aldığınız üründe, ben hem sony hem de rastgele vatan bilgisayardan aldığım (satıcı içinde samsung pili var demişti) kullandım memnun kaldım, çantama valizime atayım biraz kapasitesi yüksek ürün derseniz xiaomi bence çok kaliteli duruyor (10.000 mah ve üzeri) sadece biraz ağırlar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: balkesFatih hocam niyetim var ama siz hep kuzeyde etkinlik yapıyorsunuz. Güneye de bekleriz. ihihi şaka bi yana markası neydi promosyonun. Kullananlar memnun kaldi mi?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXEtkinliklere katılın InsigniaTeam PowerBank kazanın
obaa
urock urock urock
Yorum
Yorum