BEŞİKTAŞ camiasına bu şampiyonluk hayırlı olsun ...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Şampiyon BEŞİKTAŞ ...
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: Şampiyon BEŞİKTAŞ ...
Orjinal yazı sahibi: kingdragonFutboldan hiç anlamam, izlemem de, geçen gün biri paylaşmıştı, komşum beşiktaş şampiyon olacak diye her yere bayrak astı, naftalin kokusundan öldük diye. Kaç yıldır şampiyon olamıyordu bu beşiktaş merak ettim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonYok be ben umut'a cevap olsun diye yazmamıştım, zaten 2 kişiyiz memlekette, birbirimize mi düşürecen
Yorum
-
Bir Galatasaray taraftarı olarak Beşiktaş'ın haklı şampiyonlunu tebrik ederim. Yalnız seneye daha kıran kırana geçecek ayıltayım şimdiden... Beşiktaş için 15. şampiyonluk + 3. yıldız, Fenerbahçe için 4. yıldız, bu sene avrupa kupalarına o ya da bu şekilde katılma hakkı kazanamazsak, cezamızı çekmek için ise biz Galatasaray...
Yorum
-
Bir Fenerli olarak çok sevindim Beşiktaş'ın Şampiyonluğuna.Bütçesi sahası,çok derin kadrosu olmamasına rağmen çok profosyonel idare edlp ekonomik başarısını sahada da pekiştirdi.Yöneticisi de futbolcusu da centilmen.Sahada da Şampiyon takım gibi ligi domine ettiler."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
Yorum