Duyuru

Collapse
No announcement yet.

5.000 km 2010 insignia ..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 5.000 km 2010 insignia ..

Makyajlı Manuel alınır bu paralara ve mis gibide binilir. Makyajlı kasanın manueli baya iyidir sağlam tork var makinede yalıtım iyileştirmesi konfor artışı baya baya değişiklik var anlicaniz. Hiç gerek yok bu araca
    İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
      Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
      Bu araç şimdi 5 kez bakıma girdi mi acaba merak ettim
      Yıllık olarak girmeliydi. Girse de girmese de bu kadar yatmış aracı tercih etmiyorum açıkçası. Heryerde de bunu dile getirdim. Bu araç yerine, 20-40 bin kmbandında aynı temizlikte araç tercihim olurdu.
      Dediginde doğru aslinda bu kadar yatmasi iyi değil bi araç icin beyaz full insignia bulabilir miyiz ki 60 61 bin tl ye. 30 bin km de

Yorum

Bu araç full değil,flexi,ergonomik yada tam deri koltuk yok infinity ses sistemi yok,30 bin kmde değilde 50-60 bin kmde bulursunuz saydıgım özellikler dahilinde.
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          Bu araç full değil,flexi,ergonomik yada tam deri koltuk yok infinity ses sistemi yok,30 bin kmde değilde 50-60 bin kmde bulursunuz saydıgım özellikler dahilinde.
          Teşekkür ederim kadir bey sizden bu konuda yardim alacagim güzel bi insignia almak istiyorum Sunruff ve beyaz renk olmassa olmazim. Bütce 62-63 bin tL.

Yorum

Bu arabanin triger degisir. 4 lastik degisir bakim ister... en az 3 4 bin eklemek lazim
            F30 Sport+

Yorum

Araç alırken km ye ben çok takılmıyorum.

Aracı görmedim, konu için yorum yapamayacağım ama bir anektodumu aktarıyım izninizle.

Kendi aracımı alırken başka araçlara da baktım, 25.000km de bi insignia buldum, resimlerde on numara vs, adamla konuştum dedim aracı gösterelim dediğin gibi çıkarsa alıyım aracını.

Neyse ertesi gün araçla geldiler, göstermeye gidecektik aracı bi incelemek istedim, yeminle araç 25 değil 125.000 km dese belki o hale getirilebilir.
              Direksiyonda çizikler var, arka lastik kabak, önlere petlas alınmış, içinde ayı beslemişler sanki, bagaj da da odun taşımış olmaları gerekiyor. Halı paspaslar ortada yok, kauçuklar da parçalanmış.

E hadi gidelimde gösterelim aracı dediler, ben hala olayın şokunu atlatamadım, dedim arkadaş bu araç resimdeki değil, resimdeki buysa benim gözlerde problem var, bu araç 25.000km de ise bu hale nasıl geldi, değilse km nerde düşürdünüz dedim. Adamlar bozuldu vs. Bu şekilde bu aracı göstermeye gidemeyeceğimi, kusura bakmamasını söyledim.

Velhasıl, 40.000km de başka bir araçla anlaştım, araç sanki bayiden çıkmış gibiydi, kapalı otoparkı olan bi arkadaştan aldım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                Bu arabanin triger degisir. 4 lastik degisir bakim ister... en az 3 4 bin eklemek lazim
                en az 5000 papel gider ağabey
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Aracın hikayesi yok,sahibi çok yaktıgını söylediği için kullanmıyor bu aracı,gittim kendim bakmıştım 2 yıl önce aynı 5000 kmdeydi 53 verdim 56 dedi almadım şimdi 70e çekmiş
                  Yakıttan dolayı arabayı kullanmayanı da ilk defa duyuyorum. Yıllardır satmamış da enteresan kullanıcılar var alala

Yorum

O aracın içini gördüğüm kadarı ile beğenmedim nedense. FAzla parlama var. Konsol, direksiyon, ve göbeğinde... 5000 km araç bunların sıfır olması lazım.
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Sırf düşük km diye bu fiyata araç mı alınır 50-60 arası fıstık gibi araç bulunur. .
                      2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                        O aracın içini gördüğüm kadarı ile beğenmedim nedense. FAzla parlama var. Konsol, direksiyon, ve göbeğinde... 5000 km araç bunların sıfır olması lazım.
                        Dediginiz icin aracin icini hic ama hic begenmedim bende cok yipranmis duruyor

Yorum

Araç ilginc bi şekilde 1 günde ilandan kalkti Satmiş olabilir mi

Yorum

Olamaz 3 senedir satilmadi ara ara koyar ilana sahibi

F10 Msport

Yorum

Olamaz 3 senedir satilmadi ara ara koyar ilana sahibi
                              anladim

Yorum

İşleniyor...
                              X