Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra j ecoflex 95 beygir dizel hakkında...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Astra j ecoflex 95 beygir dizel hakkında...

İyi akşamlar herkese. Bizim orman muhafaza memuru bir arkadaş var onda seat leaon 1.4 tsi benzinli bir araç var. Bunu satıp yerine memleketi Andırın / K.Maraşa'a daha hesaplı gidebilmek adına dizel bir makine bakıyor. Malum sitede ilanı var hatta. Ordu ilinden astra j 1.3 ecoflex enjoy 95 beygir kasa araç sahibi biri takas teklif etmiş seat'ın üzerine 9-10 bin lira istiyor.

Sormak istediğim enjoy en düşük paket mi? (cosmo ve sport'a göre astralar için) bir de bu 2 aracı teknik olarak karşılaştırdım leon bir tık yukarıda ama dizel olmasından ötürü astra yakıtta daha avantajlı. Bu astra hakkında bilgi sahibi olanlar varsa bize yardımcı olabilirmisiniz? İyi geceler...

Ynt: Astra j ecoflex 95 beygir dizel hakkında...

Mümkünse en az Sport öneririm, enjoy en boş paketten sis farı ve alaşım jant farkı var. Sportla birlikte dijital klima ve özel jantlar geliyor. Cosmo'da AFL yarı deri koltuk ve elektrikli kapanan aynalar geliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
      Mümkünse en az Sport öneririm, enjoy en boş paketten sis farı ve alaşım jant farkı var. Sportla birlikte dijital klima ve özel jantlar geliyor. Cosmo'da AFL yarı deri koltuk ve elektrikli kapanan aynalar geliyor.
      Anladım. Sonuçta kendi tercihi. Kendi aracını satıp üzerine artık ne kadar kredi almayı düşünür ve bütçe neye elverir kendisinin bileceği iş. Kendim astra tercih etsem ille dizel olacaksa 1.6 ve cosmo paket tercih ederdim. 1.4T'ler nasıldır bilmiyorum. Beraber araştırıp bakacağız bakalım.

Yorum

Astra j 1.3 dizeli gecmeyen hicbur araba yok bunu bilerek alsin. Enjiy giris paketi gibi bisey
        F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
        X