Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Citroen C 5'i nasıl bilirsiniz ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Citroen C 5'i nasıl bilirsiniz ?

wsh2
    Orjinal yazı sahibi: sirius
    Orjinal yazı sahibi: aSya
    Tamda adamına denk geldin Mehmet.
    9 ay C5 ehdi kullandım.
    Abi, C 5 deneyimin olduğunu bilmiyordum. Yorumların benim için çok değerli teşekkürler
    Bilmediği araba yok onun Mehmet hocam ihihi ihihi
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Süperb 1.6 Dsg yenı kasa tavsıye ederım
      [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hunters
        Süperb 1.6 Dsg yenı kasa tavsıye ederım
        Bende fiyat olarak 100 psikolojik sınırdır. Üzeri ikinci el de olsa premium markalara yönelme isteği oluşur. Superb'i inceleme fırsatım oldu gerçekten çok kaliteli olmuş.

Yorum

C5 cok hantal bir arac sadece ekonomik biraz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
            Otomatiği rezalet de, hangi yarı otomatik rezalet değil ? Aracın fiyatı belli. O paraya bu kadar donanım D segmenti sunuluyor. Tam otomatik olsa bu para olmaz nihayetinde?
            Volan, debriaj vs vs insignia da da zamanında cok değişti. Haricinde dökülüyor denmesine katılmıyorum.
            Tabi bu benim kullandığım araç için geçerli.Herkes kendi yaşadığını bilir sonuçta.Dolayısı ile sizin görüşünüze de saygı duyuyorum fakat kendi tecrübeme göre kesinlikle tavsiye etmem hele insignia'dan sonra.
            İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Yorum

Ben hantal deyince ekonomik lazım.. reis deyince ok..)) simdi sen 1.4 t insigniayı c5 almak icinmi sattın.. madem uzun yol daha cok yapıyorsun bizimkilerde uzun yolda hic yakmıyorki.. gel sana benim duldulu vereyim.. tekrar yuvaya dön...)))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yaklaşık 3 senedir yakın bir arkadaşım kullanmakta C5 dizeli.Her hangi bir şikayetini duymadım.Hantallık konusunda 1.6 dizel D sınıfı yeni çıkan motorlar hariç hiç birisinin gerisinde değil olması gerektiği gibi.Ekonomi ve konfor odaklı bir araç zaten bu aracı alan kişi performansı en son düşünür.Tek yaşadığı sıkıntı ön cam kenarlarında takılmış olan plastik parçalar.Bunlardan biri sürüş esnasında rüzgardan uçtu ve üstünden kamyon geçti.Orjinali 350 TL yansanayisi yok ve baya bu konuda müzdarip olan C5 kullanıcısı var bizde parçayı ararken öğrenmiş olduk
                  Çok yumuşak ve konforlu bir araç bagaj çok büyük değil ama yüksekliği güzel,yükleme için kolaylık sağlıyor.Ben gögüs bölgesini ve o dönmeyen direksiyon göbeğini hiç sevmiyorum ,tipide ilk başlardaki gibi çekici gelmiyor.Ama fiyat ve sundukları karşısında alınabilecek bir araç alana neden aldında demem.Tercih sunroof lu modellerden yana olursa çok daha iyi olur.Alın keyfinize bakın bence
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                    Ben hantal deyince ekonomik lazım.. reis deyince ok..)) simdi sen 1.4 t insigniayı c5 almak icinmi sattın.. madem uzun yol daha cok yapıyorsun bizimkilerde uzun yolda hic yakmıyorki.. gel sana benim duldulu vereyim.. tekrar yuvaya dön...)))
                    haha haha haha Abi o hantallığına ama yakıt gerçekten önemli. Şu an lpg li astra var araba 185 kuruş yakıyor. Gidiyor mu elbette gitmiyor ama işte 4 ay oldu alalı 9600 km yapmışım, bunun çoğu şehir içi. Şimdi ben nasıl 1.4 t alayım. Gerçi alıp lpg işine girsem mi diyorum ama o bambaşka bir konu başlığı. C 5 in konforunu öve öve bitiremiyorlar ne bileyim şaşırdım. Aklımı çelme benim Hele senin araç olunca wsh2 Gelir alırım arabanı arabasız kalırsın hiç affetmem demedi deme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                      Yaklaşık 3 senedir yakın bir arkadaşım kullanmakta C5 dizeli.Her hangi bir şikayetini duymadım.Hantallık konusunda 1.6 dizel D sınıfı yeni çıkan motorlar hariç hiç birisinin gerisinde değil olması gerektiği gibi.Ekonomi ve konfor odaklı bir araç zaten bu aracı alan kişi performansı en son düşünür.Tek yaşadığı sıkıntı ön cam kenarlarında takılmış olan plastik parçalar.Bunlardan biri sürüş esnasında rüzgardan uçtu ve üstünden kamyon geçti.Orjinali 350 TL yansanayisi yok ve baya bu konuda müzdarip olan C5 kullanıcısı var bizde parçayı ararken öğrenmiş olduk
                      Çok yumuşak ve konforlu bir araç bagaj çok büyük değil ama yüksekliği güzel,yükleme için kolaylık sağlıyor.Ben gögüs bölgesini ve o dönmeyen direksiyon göbeğini hiç sevmiyorum ,tipide ilk başlardaki gibi çekici gelmiyor.Ama fiyat ve sundukları karşısında alınabilecek bir araç alana neden aldında demem.Tercih sunroof lu modellerden yana olursa çok daha iyi olur.Alın keyfinize bakın bence
                      C5 kullanıcılarının büyük bölümü arkadaşınız gibi şikayetçi değiller. Bizdeki İnsignia satıp insignia alma hastalığı, gözlemlediğim kadarıyla onlarda da c 5 için geçerli. Benim gözümde kesinlikle bir insignia etmez ama konfor ve tüketim değerleri aracı seçenek haline getiriyor.İnceliyorum bakalım. Çok teşekkürler yorum için

Yorum

Tek başına C5 güzel. Hatta lider.... Fakat insignia kullanmış, hele hele afl nin nimetlerini tecrübe etmiş birisi c5' ile pek mutlu olamayabilir. Bu, daha iyisini tecrübe ettiği için yaşanılan bir tatminsizlik sadece. Kendi halinde düşünülürse c5 segmentinde o paraya rakipsizdir.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

e-hdi mcp şanzumanlı C5 bence de tam f/p aracıdır.Pololar corsalar için 40-50 binler havada uçuşurken D sınıfı otomatik dizel aracı 53-54 e alabiliyorsunuz.Şanzuman vites geçişleri,performansı kötü ama sonuçta sıkıntısız sayılabilecek bir otomatik araba.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Otomatikleri için aman yaklaşmayın falan diyorlar ama bir kullanmak lazım. Çok sıkıntı değilse otomatik de düşünülebilir sanki

Yorum

Tam da açmak istediğim bir konuydu, benim içinde faydalı oldu, sonuç olarak otomatik şanzıman vs, sorun çıkarır mı?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Otomatik sanziman alisma gerektiriyor. Korkuldugu kadar değil. Ciddiyim
                                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                                X