Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Citroen C 5'i nasıl bilirsiniz ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Citroen C 5'i nasıl bilirsiniz ?

Merhaba abilerim, kardeşlerim. Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber araç değiştirme niyetindeyim. Gönül tekrar bir insignia istese de geçen yıl bu zamanlardan günümüze 30000 km yol yaptığım düşünüldüğünde bu, mantıklı tercih olmaktan uzaklaşıyor.LPG ise uzun solukta risk demek. Dizel motoru da yeni kasa çıkana kadar düşünmüyorum. Gelelim esas meseleye; şu ara c5 ler gözümü tırmalamakta. Özellikle uzun yol konforu ve yakıt benim için önemli. Bu iki kategoride başarılı bir araç gibi duruyor. Alıp duruma göre bakayım dedim ama belki forumda kullanıcısı olan veya olmuş olan vardır diye bir de sizlerden fikir almak istedim. Şimdiden teşekkürler.
    Not: Manuel vites düşünülmektedir

Ynt: Citroen C 5'i nasıl bilirsiniz ?

Tamda adamına denk geldin Mehmet.
    9 ay C5 ehdi kullandım. Konfor, insignia' dan üstün. Malzeme kalitesi belki C5 sadece bir tık üstün. Oda tamamen değil. Kısım kısım diyeyim. Süspansyon doğal flexi sanki. Aşırı yumuşak. Muazzam hatta. Lakin, uzun yolda çok güven vermedi. Bu kötü manada değil. İnsingia bu konuda lider. Sadece C5 biraz fazla yana yatıyor. İç donanım daha doyurucu diyebilirim. Fransızlar elektronik gösterişe fazla meraklı. Ergonomik olarak sınıfta kalır. Koltuklar görünenin aksine uzun yolda rahat sayılmaz. Baldır desteği yok. İnsingia bu konuda kat kat üstün. Sürüş dinamikleri zaten insignia tartışmasız bir şekilde önde. Manuel'i 5 ileridir. Lakin, 6 otomatik ile hemen hemen aynı vites oranlarına sahip. Manuelin daha atak olduğunu sölüyorlar. HDİ motor gerçekten cok dayanıklı, sorunu olmayan bir motor. Ekonomikte ayrıca. Uzun yolda rahat 5 litreyi görürsünüz.
    Parçaları cok ucuz. İnsignia ile resmen yarı yarıya. Bu da bir avantaj. Ses yalıtımı konusunda inanılmaz. İçeride dizelmi benzinlimi olduğu anlaşılmıyor. Şehir içi aşırı sessiz bir araç. Lamine camın da etkisi büyük. Fakat, uzun yolda insignia kesinlikle çok daha sessiz. 110 ile yaptığım denemede C5' in yol / rüzgar sesini daha fazla aldığını söyleyebilirim.
    Alınmayacak bir araç değil. Fakat, insan insignia arıyor.
    Benim C5 sahibi iken yaşadığım en büyük eksikliklerim; AFL, Bi xenon, Ayarlı otomarik hafızalı koltuklar, Atiklik, güç, sürüş dinamikleri, koltuk oturma pozisyonu, iç ergonomi.
    Fakat, alınır mı? Evet c5 alınır. Keyifi bol bir araçtır.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Fransız araçlarını pek sevmesemde dış görüntü olarak Fransız'lar içinde almayı düşüneceğim tek araç olurdu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
        Tamda adamına denk geldin Mehmet.
        9 ay C5 ehdi kullandım. Konfor, insignia' dan üstün. Malzeme kalitesi belki C5 sadece bir tık üstün. Oda tamamen değil. Kısım kısım diyeyim. Süspansyon doğal flexi sanki. Aşırı yumuşak. Muazzam hatta. Lakin, uzun yolda çok güven vermedi. Bu kötü manada değil. İnsingia bu konuda lider. Sadece C5 biraz fazla yana yatıyor. İç donanım daha doyurucu diyebilirim. Fransızlar elektronik gösterişe fazla meraklı. Ergonomik olarak sınıfta kalır. Koltuklar görünenin aksine uzun yolda rahat sayılmaz. Baldır desteği yok. İnsingia bu konuda kat kat üstün. Sürüş dinamikleri zaten insignia tartışmasız bir şekilde önde. Manuel'i 5 ileridir. Lakin, 6 otomatik ile hemen hemen aynı vites oranlarına sahip. Manuelin daha atak olduğunu sölüyorlar. HDİ motor gerçekten cok dayanıklı, sorunu olmayan bir motor. Ekonomikte ayrıca. Uzun yolda rahat 5 litreyi görürsünüz.
        Parçaları cok ucuz. İnsignia ile resmen yarı yarıya. Bu da bir avantaj. Ses yalıtımı konusunda inanılmaz. İçeride dizelmi benzinlimi olduğu anlaşılmıyor. Şehir içi aşırı sessiz bir araç. Lamine camın da etkisi büyük. Fakat, uzun yolda insignia kesinlikle çok daha sessiz. 110 ile yaptığım denemede C5' in yol / rüzgar sesini daha fazla aldığını söyleyebilirim.
        Alınmayacak bir araç değil. Fakat, insan insignia arıyor.
        Benim C5 sahibi iken yaşadığım en büyük eksikliklerim; AFL, Bi xenon, Ayarlı otomarik hafızalı koltuklar, Atiklik, güç, sürüş dinamikleri, koltuk oturma pozisyonu, iç ergonomi.
        Fakat, alınır mı? Evet c5 alınır. Keyifi bol bir araçtır.
        Abi, C 5 deneyimin olduğunu bilmiyordum. Yorumların benim için çok değerli teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
          Fransız araçlarını pek sevmesemde dış görüntü olarak Fransız'lar içinde almayı düşüneceğim tek araç olurdu.
          Bende Fransız araçlara karşı kolay kolay yıkılmayacak bir peşin hüküm var fakat gözlemlediğim kadarıyla bu araç biraz ayrılıyor gibi. Teşekkürler

Yorum

Citröen C5, c4 ve DS serisi ile, PEugeot ise 508 ile tabuları yıkıyor bence. DS serisi ayrı bir dünya sanki.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
              Citröen C5, c4 ve DS serisi ile, PEugeot ise 508 ile tabuları yıkıyor bence. DS serisi ayrı bir dünya sanki.
              DS5 gerçekten çok farklı ve kalite algısı çok yüksek bir araç

Yorum

Abimin Golf satılırsa bizim insigniaya kardeş gelecek bir araçtır C5. Yorumlarda surumu çok keyifli olduğu söyleniyor özellikle Fransızlar yol sesi konusunda baya iyiler. 2000 model 406 ya binmistim araç çoğu d sınıfı liderinden daha sessizdi. Konfor zaten C5 deyince olay bitmiştir yaylana yaylana gidiyor deniyor C5 için. Fiyatları da uygun bence.
                İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat121
                  Abimin Golf satılırsa bizim insigniaya kardeş gelecek bir araçtır C5. Yorumlarda surumu çok keyifli olduğu söyleniyor özellikle Fransızlar yol sesi konusunda baya iyiler. 2000 model 406 ya binmistim araç çoğu d sınıfı liderinden daha sessizdi. Konfor zaten C5 deyince olay bitmiştir yaylana yaylana gidiyor deniyor C5 için. Fiyatları da uygun bence.
                  Teşekkürler. Özellikle fiyat olarak 50-55 bin aralığında dolu dolu 80 bini devirmemiş bir C5 alınabiliyor. Bu ikinci el piyasasında fiyat/performans aracı gibi duruyor. Hayırlısı

Yorum

Yav ne c5 i ben diyorum cc sen diyorsun c5.. atak araba lazım atak.. c5 dizel komsuda var cok sesli yavv.. bide hantal görünüyor gözüme sevemedim ben bu faransız araclarını.. tabi fiyat yakıt ekonomisi orantılı bir araç.. hakkında hayırlısı olsun kardeşim

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Merhaba.Ben kesinlikle tavsiye etmem.Benim kullandığım araç daha 2 senelik her tarafı dökülüyor malzeme kalitesi çok kötü hele hiç otomatiğe bulaşmayın rezalet zaten.50 binde komple volan kavrama set olarak değişti.Sarsması da çileden çıkarıyor zaten.insigniadan sonra çok basit gelir bence.Fakat yakıt konusunda üzmez sizi çok ekonomik bir araç.
                      İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Mercekli farlı olan versiyonları var, dış görünüş olarak onlar fena durmuyor da halojen farlılar pek iyi durmuyor, bizim edition versiyonlar gibi
                        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                          Yav ne c5 i ben diyorum cc sen diyorsun c5.. atak araba lazım atak.. c5 dizel komsuda var cok sesli yavv.. bide hantal görünüyor gözüme sevemedim ben bu faransız araclarını.. tabi fiyat yakıt ekonomisi orantılı bir araç.. hakkında hayırlısı olsun kardeşim
                          Bizim gibi seferi adama benzinli cc ne fayda abi haha haha 2012 model araban 20 binde Akçadağlılar ne der "sana göre ne var" haha haha Şaka maka dizel lazım onda da d sınıfı seçenekler daralıyor hayırlısı bakalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen_54
                            Merhaba.Ben kesinlikle tavsiye etmem.Benim kullandığım araç daha 2 senelik her tarafı dökülüyor malzeme kalitesi çok kötü hele hiç otomatiğe bulaşmayın rezalet zaten.50 binde komple volan kavrama set olarak değişti.Sarsması da çileden çıkarıyor zaten.insigniadan sonra çok basit gelir bence.Fakat yakıt konusunda üzmez sizi çok ekonomik bir araç.
                            Teşekkürler

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                            Mercekli farlı olan versiyonları var, dış görünüş olarak onlar fena durmuyor da halojen farlılar pek iyi durmuyor, bizim edition versiyonlar gibi
                            Bi led paket olayı var ama onda da xenon var mı yok mu çözemedim

Yorum

Otomatiği rezalet de, hangi yarı otomatik rezalet değil ? Aracın fiyatı belli. O paraya bu kadar donanım D segmenti sunuluyor. Tam otomatik olsa bu para olmaz nihayetinde?
                              Volan, debriaj vs vs insignia da da zamanında cok değişti. Haricinde dökülüyor denmesine katılmıyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X