Merhaba. İnsignia nin Orijinal ses sistemi malsef baya baya kötü. Orijinalligi bozmadan ufak dokunuşlarla ses sistemini düzeltmek mümkün mü?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ses Sistemi İyileştirilmesi Mümkün Mü?
Collapse
X
-
Ynt: Ses Sistemi İyileştirilmesi Mümkün Mü?
Bence, baya baya kötü değil. Hatta baya kötü bile değil.
Baya baya kötü bir ses sistemini ufak dokunuşlarla ve orjinalliğini bozmadan anca bir tık daha iyi yapabilirsiniz ....CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
-
Radyo sesi maalesef berbat. Cd ve usb den kalitesi yüksek müzikler çaldığınızda daha iyi ses alırsınız. Birde tone ayarlarından tizi kısıp bassı artırırsanız faydalı olabilir. Ben sesi de 3 kademe arka hoparlörden verdim böyle güzel.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Ben de arabada yüksek sesli müzik dinlemeyi severim ama müzik kulağım kötü demek ki; hangi arabada ses sistemi iyi hangisi kötü pek anlayamıyorum. Sadece sesi çok açınca çatallaşıyorsa pek iyi değil galiba diyebiliyorum.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
CD 400'den OEM multimedya ya geçtiğinizde baya baya kötü oluyor, multimedya dan sonra orjinal ses kalitesi aranıyor.
Multimedyada radyo ses kalitesi ve tüm uygulamalar için son ses seviyesi CD 400'ün gerisinde
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OGOKTASCD 400'den OEM multimedya ya geçtiğinizde baya baya kötü oluyor, multimedya dan sonra orjinal ses kalitesi aranıyor.
Multimedyada radyo ses kalitesi ve tüm uygulamalar için son ses seviyesi CD 400'ün gerisindeCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaOrjinal yazı sahibi: OGOKTASCD 400'den OEM multimedya ya geçtiğinizde baya baya kötü oluyor, multimedya dan sonra orjinal ses kalitesi aranıyor.
Multimedyada radyo ses kalitesi ve tüm uygulamalar için son ses seviyesi CD 400'ün gerisinde
Yorum
-
CD400 üzerinden CD dinlediğinizde yüksek seslerde bozulma oranı daha az oluyor. Ama multimedia'nın usb'si üzerinden dinlediğinizde daha kısık seslerde bozulabiliyor. Biraz olsun ses kalitesini arttırmak için Tiz +4, Bass +2 de güzel olabiliyor. Bende subwoofer var, bass -2, tiz +4'te kullanıyorum.
Yorum
-
Asıl merak ettiğim, takıcak olduğumuz oem cihaz ses kalitesine doğrudan etkili mi ?
Yani asılnda ses hangi ünitede çözümleniyor?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Benim görüşüme göre CD400'ün üzerindeki CD çalardan veya aracın orjinal USB, Aux girişlerinden ses girişi olursa CD400 sesi işliyor,
Multimedia'nın DVD girişi, USB ve Aux girişi üzerinden ses girişi olursada Multimedia cihazı işliyor.
Benim multimedia cihazım direkt olarak araca bağlı, CD400'ün ekranı arka kısımda saklı değil. Etkisi olur mu bilmiyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaAsıl merak ettiğim, takıcak olduğumuz oem cihaz ses kalitesine doğrudan etkili mi ?
Yani asılnda ses hangi ünitede çözümleniyor?
EDİT:amfi takılması halinde GM kolonların yerine kaliteli kolonların takılmasıda gerekmekte
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxNavimex'in hangi serisini kullanıyorsunuz? Android 4.4.4 olan mi?
Yorum
-
Androidli Navimexi çok met ediyorlar ama ben hiç denemedim. Bende androidli cihaz var müzikleri sd kart, USB veya cd üzerinden dinleyince cd400 den daha kaliteli ses veriyor bunu net söylüyorum lakin sesi 25 kademeden fazla açınca seste kayıplar başlıyor. Sesteki son kademe 30, normal müzik dinleme aralığı 5-10 kademe aralığında. Radyo konusunda doğrudur ciddi sıkıntılar yaşanıyor oem cihazlarda ona birşey diyemem.
Yorum
Yorum