Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ses Sistemi İyileştirilmesi Mümkün Mü?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ses Sistemi İyileştirilmesi Mümkün Mü?

Çekim kalitesinin iyi olduğu yerlerde radyo tatmin edici. Çoğunlukla usb'den dinlediğim için pek önemli değil.

Yorum

Aşağıdaki ürün teorikte tam aradığım gibi bir ürün, kesme biçme yok yer kaplama yok, torpidoya sığabilir diye düşünüyorum. Uygulama da ne sonuç verir kestirmek zor, test edebileceğim bir yer olsa harika olurdu

http://urun.n11.com/amplifikator/son...ator-P98753195

Yorum

Geçmişte sitede Helix markasının digital amfisini kullanarak kaliteli ses alanlar vardı. Hiçbir kablo kesmeden direkt araca uyumlu soketiyle beraber geliyordu sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
          Geçmişte sitede Helix markasının digital amfisini kullanarak kaliteli ses alanlar vardı. Hiçbir kablo kesmeden direkt araca uyumlu soketiyle beraber geliyordu sanırım.
          Konuyu buldum ancak Amfi 550€ +ön kolonlar 150€ + 80€ arka kolonlar bütçe olarak şuan beni aşar maalesef

Yorum

Evet maliyet olarak yüksek. Bunun yerine 4 kanal bir amfi, bir takım komponent ve yer kaplaması istenmiyorsa slim bass ile çözüm üretilebilir. Maliyet olarak Helix'in bir amfi ücretini biraz geçebilir.

Yorum

Oem cihaz kullanan arkadaşlar, seste nasıl sıkıntı yaşadınız? Bende tam tersine sesin Şiddeti eskisine göre daha yüksek, Yaşadığım tek sorun yolda giderken radyo eskisi gibi düzgün çekmiyor sesle alakalı baskada hiçbir sıkıntı yok dediklerimin dışında.

Yorum

N11 ürün kendileri üzerinden alınması için satıcı firmaların iletişim bilgilerini yazmıyor. N11'den birşey alacağım zaman N11'deki firma şirket bilgilerini kullanarak google da iletişim bilgilerini bulup doğrudan iletişime geçiyorum, bu firma içinde aynı şeyi yaptım bir baktım bizim ofisin yan bloğundalar yemek dönüşü uğradım ürünü sordum. İlgili standart amfiler gibi yüksek ses beklentiniz olmasın ancak çok ciddi iyileşme olacağını tabi bunun için kolon ve mid değişimi de gerektiğini söyledi. Test etmem mümkünmü diye sorduğumda sadece satış yaptıklarını burada teknik servislerinin olmadığını söylediler.

Biraz daha araştırayım aklıma yattığında daha detaylı olarak konuşur, bütçeyi ayarladığımda da böyle bir işe girişebilirim.

Yorum

Kapı içlerine yalıtım yaptıran oldu mu. Yorumlarda yaptıranlar baya memnun ses kalitesinde artış ve kapı kapanislarinin daha da toklastigini yazanlar var.
                  İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

İşleniyor...
                  X