Aracımın lastik yanaklarında ki yazıları beyaza boyatmak istiyorum..Bununla ilgili netten araştırmalar yaptım ve bir sonuca ulaşamadım..Farklı farklı tavsiyelerden söz ediliyor..Daha önceden böyle bir uygulama yapan var mı acaba..Sağlıklı ve kalıcı bir uygulama nasıl yapılabilir..Asfalt boyasından söz ediliyor...Yardımcı olabilirseniz sevinirim..Şimdiden teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lastik Yanaklarını Boyama Tavsiyesi
Collapse
X
-
Ynt: Lastik Yanaklarını Boyama Tavsiyesi
O yazı boyama benim görüşüm; sadece incecik yanaklı lastiklerde minnacık yazılar oluyor ya mesela pzero falan, o da sarı renkli olursa iyi duruyor, kocaman goodyear, continental yazılarını boyarsanız çok kötü durur diye düşünüyorum.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonO yazı boyama benim görüşüm; sadece incecik yanaklı lastiklerde minnacık yazılar oluyor ya mesela pzero falan, o da sarı renkli olursa iyi duruyor, kocaman goodyear, continental yazılarını boyarsanız çok kötü durur diye düşünüyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: viperkingHocam motorsiklet aksesuarları satan yerlere bakın. Motorlar için jant-lastik şeritleri var. Onların beyaz olanından alıp uygulayabilirsiniz.
Yorum
-
Bu lastik yanağı boyama işlemini eskiden Trabzonda Doğan ,Şahin,Kartal gibi araçlara koni jant takıp lastiklerindeki yazılarıda dediğiniz gibi beyaza boyarlardı.
Baya modaydı o zamanlar.Ancak artık görmüyorum bu şekilde lastik boyayanları.Nerden aklınıza geldi2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediBu lastik yanağı boyama işlemini eskiden Trabzonda Doğan ,Şahin,Kartal gibi araçlara koni jant takıp lastiklerindeki yazılarıda dediğiniz gibi beyaza boyarlardı.
Baya modaydı o zamanlar.Ancak artık görmüyorum bu şekilde lastik boyayanları.Nerden aklınıza geldi
Bu arada o şahin ve doğanlar İstanbulda hala var...
Yorum
-
O türden kuş serisine "etiketçi" diyorlar sanırım. Her yerinde etiketler, beyaz yanaklı lastikler.
Bu tür uygulamaları off-road araçlarına daha çok yakıştırıyorum. Bizim araçlarımızda sırıtacağını düşünüyorum. Zevk meselesi tabi ki.
Yorum
-
ben de Uğur kardeşim gibi off-road araçlarına yakıştırıyorum, çok güzel bir uygulama olacağını düşünmüyorum, etiketçinin diğer bir manası aslında ''görmemiş'' ne kadar logo yazı sticker varsa koyuyorlarşahinci doğancı kafasını, kamyon-otobüs-dolmuş şoförü kafa yapısını anlamak mümkün değil, onlar ayrı incelenmesi gereken insan sınıfları
Yorum
Yorum