Duyuru

Collapse
No announcement yet.

A sınıfı ehliyet ve sürücü kursu fiyatları ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• A sınıfı ehliyet ve sürücü kursu fiyatları ?

B ehliyetim üzerine a sınıfı ehliyet almak istiyorum. Aslında a2 alıcaktım ama a2 nin 50 beygire kadar motor kullanabildiğini duydum, türkiyede a2 ile a arasındaki fark biliniyor mu onuda bilmiyorum. Polis 1000 lik motorla durdursa bu a2 senin a olması lazım der mi acaba ? Birkaç yeri aradım a2 için 700, a için 1200 kurs+260 vergi ve kart basımı + 50 tl sınav için istiyorlar. Çevremde yakın zamanda motor ehliyeti alan olmadığı için size danışmak istedim. Fiyat çok gibi geldi. Mevcut ehliyetim üzerine 2 harf yazmak 1500 lira :/ Yardımınız ve okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Ynt: A sınıfı ehliyet ve sürücü kursu fiyatları ?

İyi ki zamanında almışım
    InsigniaTEAM

Yorum

Riske girmeye gerek yok. Belki 10 sene hiç trafiğe yakalanmazsın ama bellide olmaz köşede çevirip bakarlar

Birde A bu işin sonu. A2 alıp acemiliğinizi atınca zaten A2'nin kapsadığı motorlar kesmeyince yine A'ya geçeceksiniz. Bir masraf daha. Bence.

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
        B ehliyetim üzerine a sınıfı ehliyet almak istiyorum. Aslında a2 alıcaktım ama a2 nin 50 beygire kadar motor kullanabildiğini duydum, türkiyede a2 ile a arasındaki fark biliniyor mu onuda bilmiyorum. Polis 1000 lik motorla durdursa bu a2 senin a olması lazım der mi acaba ? Birkaç yeri aradım a2 için 700, a için 1200 kurs+260 vergi ve kart basımı + 50 tl sınav için istiyorlar. Çevremde yakın zamanda motor ehliyeti alan olmadığı için size danışmak istedim. Fiyat çok gibi geldi. Mevcut ehliyetim üzerine 2 harf yazmak 1500 lira :/ Yardımınız ve okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar.
        Değerli arkadaşım, ehliyet sınavlarında sınav komisyonlarında görev alan biri olarak söylüyorum ki öncelikli amaç Avrupa'da bulunan ehliyet Sınıfları ile bizim sınıfları eşitlemek. Çünkü Türkiye'den alınmış ehliyetler orada sınıf uyumsuzluğundan sorun çıkarıyordu.

İkinci olarak Milli Eğitim Bakanlığı ehliyet konusunda profesyonelleşmeye daha ciddi şekilde eğitim daha ciddi şekilde sınav yapmak istiyor. Bahsettiğiniz sınıflar için sürücü kursları her cc için ayrı motorsiklet almak ve her türlü masrafını yaparak bunu temin etmek zorunda.. Hal böyle olunca tüketiciye de bunu yansıtıyorlar..

Evet zamanla polis kullanmaya yetkili olduğunuz aracı kontrol edecek ve yine buna göre cezai işlem uygulayacaktır. Eski ehliyet sahibi kişilerin yeniledikleri ehliyetlerde kullanabileceği bütün ehliyet sınıfları yazıyor.. Sadece B+A2 demiyor.. Bir de üzerine stajerlik çıktı.. Vs vs..

Kısaca Cagri kardeşimin dediği gibi; iyi ki zamanında almışız... İnşallah sizler de sınavlarda başarı gösterir stajerken herhangi bir ceza yemez ve ehliyetinize kavuşursunuz.. clapclap

( Not: Bende de E + A2 var. )

Not: Ehliyet resimlerinin hepsi örnek olup internet üzerinden alıntıdır.

Yorum

İşleniyor...
        X