Konu Başlığında da Belirttiğim üzere İnternet girişimi veya fikri olan Domainlere ilgi duyan Forumdaşlarımız Varmıdır. Sizce Türkiyedeki girişimler Yeterlimidir. Bu Konu altında İlgilenenler Paylaşım Yapabiliriz. Saygılar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnternet Girişimciliği ve Domain(Alan Adı) Yatırımcılığı
Collapse
X
-
Ynt: İnternet Girişimciliği ve Domain(Alan Adı) Yatırımcılığı
İlk Ben Başlayayım Yıllardır Bilgisayarla Haşir Neşir olmama Rağmen Girişimler ve domainlerle ilgilenmeye 30 Yaşında İlgi duymaya başladım Nasip mi Desem Yoksa Eksiklik mi bilemedimŞuan gerçekleştirdiğim Eğitim, Mekan ve Firma Rehberi Projelerim var. 100 ün üzerindede Domain yatırımım var. Hayırlısı bakalım
İyi Günler...'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
-
Hocam bayağı yatırım yapmışsın iyi olur inşallah. Bende lazım olur diye aile fertlerine almıştım. Ödeme geldi mi ev kirası gibi geliyor.
Yatırım olarak nasıl oluyor, domainleri alıp satışa mı çıkarıyorsunuz2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Evet Uluslararası Domain Satış Siteleri var O Platformlarda Satışa çıkarıyorsunuz Türkiyedede var aynı sistem Çok İyi paralar dönüyor tabi jenerik domainlerde Örneğin Kiralık araba.com 75 TL ye satıldıUçakbileti.com 250.000$ a Satıldı gibi ama tabi onlar 20 önce kayıt edilmiş alan adları
Orjinal yazı sahibi: denzHocam bayağı yatırım yapmışsın iyi olur inşallah. Bende lazım olur diye aile fertlerine almıştım. Ödeme geldi mi ev kirası gibi geliyor.
Yatırım olarak nasıl oluyor, domainleri alıp satışa mı çıkarıyorsunuz'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
Yorum
-
Ben onlardan Değilim Benimkiler Daha çok ingilizce ve jenerik
Orjinal yazı sahibi: gezgin_insigniaBir ara futbolcu isimleriyle domain alıp domainleri futbolculara satmaya çalışan uyanık girişimciler vardı.
100 domain yatırımı ciddi bir rakam.
Hayırlısı olsun.'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
Yorum
-
İyi Bir Proje olabilir Ayrıca Bende GS liyim
Orjinal yazı sahibi: OGOKTASBenimde kafa yorduğum ama icraata geçmediğim bir konu sadece bugungunlerdengs.com'u belki birgün kendim birşeyler yaparım diye almıştım'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sefiristİyi Bir Proje olabilir Ayrıca Bende GS liyim
Orjinal yazı sahibi: OGOKTASBenimde kafa yorduğum ama icraata geçmediğim bir konu sadece bugungunlerdengs.com'u belki birgün kendim birşeyler yaparım diye almıştım
Tekliflerine açığım ozaman
Yorum
Yorum