Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yakıtsız çalışan motor....
Collapse
X
-
Ynt: Yakıtsız çalışan motor....
.
Elazığdan benzer amacı olan bir proje ntv den büyük ödül almıştı.
.
Maalesef ülkemizde gereken desteği göremiyor bu tarz projeler. Böyle bir aracın patenti için bile dünya para gerekiyor. Proje sahibine patenti için milyon tl öneriliyor amerikalı bir şirket tarafından ama o Türkiye patentli olsun diye kabul etmiyor. Sonuç: hiçbirşey. Mucitinin bu proje için harcadığı parada cabası... Yaşadığı stres vs söylemiyorum bile.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Babam yıllardır bana otomobillere gereğinden fazla önem verme, bir gün aniden öyle bir icat yapılır ki, elindeki otomobiller çöp olur der, anladığım kadarıyla otomotiv endüstrisi aslında istese fosil yakıtlarla çalışan motorlardan vazgeçecek teknolojiye sahip fakat bunu yapmıyor. Bunun birçok sebebi olabilir mesela henüz petrolün dünyada en az 30-40 yıllık bir rezervi var veya elektrikli otomobillerin bakıma ihtiyaç duymuyor olması vs vs.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBabam yıllardır bana otomobillere gereğinden fazla önem verme, bir gün aniden öyle bir icat yapılır ki, elindeki otomobiller çöp olur der, anladığım kadarıyla otomotiv endüstrisi aslında istese fosil yakıtlarla çalışan motorlardan vazgeçecek teknolojiye sahip fakat bunu yapmıyor. Bunun birçok sebebi olabilir mesela henüz petrolün dünyada en az 30-40 yıllık bir rezervi var veya elektrikli otomobillerin bakıma ihtiyaç duymuyor olması vs vs.İNSİGNİA 1.6 TURBO
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBabam yıllardır bana otomobillere gereğinden fazla önem verme, bir gün aniden öyle bir icat yapılır ki, elindeki otomobiller çöp olur der, anladığım kadarıyla otomotiv endüstrisi aslında istese fosil yakıtlarla çalışan motorlardan vazgeçecek teknolojiye sahip fakat bunu yapmıyor. Bunun birçok sebebi olabilir mesela henüz petrolün dünyada en az 30-40 yıllık bir rezervi var veya elektrikli otomobillerin bakıma ihtiyaç duymuyor olması vs vs.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaOrjinal yazı sahibi: kingdragonBabam yıllardır bana otomobillere gereğinden fazla önem verme, bir gün aniden öyle bir icat yapılır ki, elindeki otomobiller çöp olur der, anladığım kadarıyla otomotiv endüstrisi aslında istese fosil yakıtlarla çalışan motorlardan vazgeçecek teknolojiye sahip fakat bunu yapmıyor. Bunun birçok sebebi olabilir mesela henüz petrolün dünyada en az 30-40 yıllık bir rezervi var veya elektrikli otomobillerin bakıma ihtiyaç duymuyor olması vs vs.
Böyle bir geçiş çok çok yavaş ça olmalı. Mesela şu an azar azar elektirikliye geçiş te söz konusu!ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
İşin bir de güzel tarafı var; ileride artık piyasa tamamen elektrikli araçlar ile dolduğunda mesela çok sevdiğiniz bir aracınız var ama benzin istasyonları falan kapanmış, motor sökülüp elektrik motoru konulabilecek, amerikada şu an bile yapıyorlar (geçen ay bir oto belgeselinde izledim, vw beetle'a yaptılar amerikada, arabayı bir de yarışa soktular, araç bayağı bir hızlanmıştı orijinal haline göre)ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
Yorum