Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nedir bu sosyal medyadaki opel düşmanlığı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Nedir bu sosyal medyadaki opel düşmanlığı

Arkadaşlar özellikle son zamanlardan gittikçe artan bir opel düşmanlığı var anlam veremiyorum, başka markaların yorumlarında bile opeli kötülüyorlar, bizim göremediğimiz bir şey mi görüyorlar yoksa bir kasıt yada kıskançlık mı? Çözemedim cevap yazmaya tenezzül bile etmek istemiyorum.
    https://www.facebook.com/OpelTurkiye...133133910297:0
    Hele buradaki tam fiyasko
    https://www.facebook.com/8.Etap/posts/1085206664863319

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Ynt: Nedir bu sosyal medyadaki opel düşmanlığı

Bizim insanımız kedi misali uzanamadigi ete mindar derler
    Öyle yada böyle basit bir sorun yada olmayan sorunlar için ver yansın yapıyor sonra markayı kotuluyorlar ne kazanıyor hiç bir şey ama kaybedilen çok

Bu arada Opel Türkiye politika ve süreçlerini gözden geçirmeleri gerekecek yeni teknolojik ürünleri sunmak satmak güzel ama sonrasını sürdürmek dahada önemli

Sonuçta bizler memnun olan taraftayiz doğru yolu onlarda görür inşallah

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ehliyeti, arabası bile olmayan insanlar yorum yapıyor, yapacak birşey yok, ama gerçekten de servis/müşteri hizmetleri konusunda opel'in kat edeceği yol bayağı uzun.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Eline klavye alan herkez ferrari pilotu ve yorumcu.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Meyve veren ağaç taşlanır misali gibi Opelimiz.

hiho hiho hiho hiho

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Ben o kadar ciddi bir eleştiri kalabalığı görmedim. Onlarca yorumdan birisi opeli diğer Alman markalarından ayırıp kötülemiş. Bizim sitemizde bile Opel markasına ciddi eleştiri olabiliyor. Haksız yere eleştirilebilir ama opelin de bu geri dönüşleri yabana atmaması Lazım. Heleki bizim sitede seviyeli insanların yıllarca Kullandıkları Opel için özellikle servis ve ikinci el olayında mağdur edildiğini görüyoruz.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Abi bunedir böyle ya. Okadar insanı nasıl bir araya toplamışlar. Güzel bir organizasyon ama. Planlı bir karalama politası. Üç yorumdan sorasını okumadan kapattım. Ayıptır ya.
              1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

2005 yılında sanırım teyzem bu vectralarin tam hatırlamıyorum da aynasi cok hos olanlar vardi kaputtan gelen, onu kullanmadigi için bize birakmisti 3 4 aylığına benim sunroofla tanıştığım ilk arac sehirde bizden epeyce söz edilmisti,
                VW emisyon skandalı yüzünden ihracaati durdurugu ulkerin zararini Türkiye piyasasından fazlasiyla cikariyor sebebi ise belli Doğuş, adamlar satış stratejisi geliştirmis ve gerçekten toplumda kalite algısını bu şekilde yaratmislar bu yüzden de vw ni merso ile bir tutanlar var, abileriminde söylediği gibi eline klavye geçen kendini onjektif ve lafı sözü dinlenen birisi gibi gosteriyor sürü hesabı,
                Ben Opel secerken bilenler vardır mutlaka aranızda passattan geldim D sınıfı bir aracın öncelikle iceriye rüzgar sesini eşlik ettirmesi, sonra da daha siparişi gecilmemis araca zam geldi zam geldi diye telefonla bilgi verilmesi 68bine anlaştığım aracın vazgecmeden önce ki fiyati 74bindi.
                Opel cokta müthiş demiyorum ama verdiğim paraya bakıp elde ettigim sonucu görünce mutlu oluyorum. Dizel+ otomatik+ 1.6+ 136hp 320nm tork o bahsettigim ruzgar sesini de henüz alamadım insignia da. Ilk basta insignia ya gelememin sebebi ise 1.6 Dizel motorunun varligindan haberim yoktu
                Sonuc olarak egitim ve onyargılarin kirilmasi şart ve Opel Türkiye'nin kendini daha da gelistirip musteri memnuniyetini arttirmasi gerek,
                Biz arabayı alalı 3 ay oldu Opel Turkiyeden ne bi mesaj ne bi arayan soran araba güzel eyvallah ama iş arabayı satmakla bitmemeli

Yorum

herkesin kendi kullanığı araba en mükemmeli, diğer markalar tukaka, bmw kullanan mercedese, audiye laf atıyor, vw kullanan herkese laf atıyor, ford kullanan opele peugeota laf atıyor, sonra renault kullanan geliyor hepsine laf atıyor filan bu böyle sürüp gidiyor sadece opele değil opel kullananlar opel cephesinden baktığı için sadece opele atılıyormuş gibi görünüyor

Yorum

Doğru, Bizde wv ye tukaka diyoruz.
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ergenler inci sözlükçüler karıştırıyor hep ortalığı
                      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                        Ergenler inci sözlükçüler karıştırıyor hep ortalığı

onlar arabadan ne anlasın abi, onların aklı şu anda aşağılarda çalışıyor

Yorum

Ben üstteki linklere bakmadan genel anlamda yazmıştım. Donanımhabere falan tatillere ergenler çok düşüyor ya, ondan dediydim
                          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Kısa denecek sürelerde hatrısayılır modeller alıp sattığımdan; benzer karalama hemen her markaya yapılıyor.

Butür eleştiriler genelde haklı olanlardan çok bilgisiz kulaktan dolma laflarla kendini bilgili gösterme çabasındaki insanlardan geliyor, sonrasında ise bir nedenden almadığı -ya da alamadığı- marka modele çamur atarak içini soğutanlar geliyor.

Dün Talisman ı inceledim araç özellikle kalite/işçilik - kapıların kapanışı vb manasında eski Renault lara göre evrim geçirmiş gibi, artı olarak hemen her detayda da zarif ve geniş bir model olmuş, başlangıç fiyatları ise zengin ve pahalı standart donanımlarla da yüksek. Ben bayide iken kim geldiyse "bu paraya 2. el xyz" "buna vereceğime Passat" vb dedi durdu, neyseki halk imaj olarak Opel i iyi biryerlerde görüyor ve muhtemelen yeni Insignia Talisman kadar eleştiri almayacaktır.

Bizde bir çok bilmişlik, esnek düşünememe - şans verememe huyu da çok, buda beraberinde denemeden eleştirme hatasını getiriyor.
                            2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
                              Kısa denecek sürelerde hatrısayılır modeller alıp sattığımdan; benzer karalama hemen her markaya yapılıyor.

Butür eleştiriler genelde haklı olanlardan çok bilgisiz kulaktan dolma laflarla kendini bilgili gösterme çabasındaki insanlardan geliyor, sonrasında ise bir nedenden almadığı -ya da alamadığı- marka modele çamur atarak içini soğutanlar geliyor.

Dün Talisman ı inceledim araç özellikle kalite/işçilik - kapıların kapanışı vb manasında eski Renault lara göre evrim geçirmiş gibi, artı olarak hemen her detayda da zarif ve geniş bir model olmuş, başlangıç fiyatları ise zengin ve pahalı standart donanımlarla da yüksek. Ben bayide iken kim geldiyse "bu paraya 2. el xyz" "buna vereceğime Passat" vb dedi durdu, neyseki halk imaj olarak Opel i iyi biryerlerde görüyor ve muhtemelen yeni Insignia Talisman kadar eleştiri almayacaktır.

Bizde bir çok bilmişlik, esnek düşünememe - şans verememe huyu da çok, buda beraberinde denemeden eleştirme hatasını getiriyor.
                              Doğrudur, opel'i melez de olsa neticede alman olarak gören halkımız renault'dan daha iyi bir yere konumlandırıyor. Böyle giderse zaten bütün markalar mecburen işçilik ve malzeme kalitesini arttıracak, fark tasarım ve teknoloji kısmında olacak. Şu var ki passat ve talisman aynı fiyat olsa ve bilsem ki bir yıl sonra ikisinin de 2. eli aynı olacak, dönüp hayatta passat'a bakmam. Batı bölgelerinde durumu bilmiyorum ama bizim bölgede passat; belediye dağıtmış gibi bırak insignia'yı, megane'dan, focus'tan daha fazla var yollarda. Herkesin altında olan bir araba sürmektense az görünen bir araba sürmek bile bence artı bir sebep.
                              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                              X