Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HGS Etiketim Çalışmadı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• HGS Etiketim Çalışmadı

Herkese merhaba,

Banka hesabına bağlı ve yeterli bakiyesi olan ve yeni yaptıştırdığım HGS etiketim gişelerde hiç bir şekilde çalışmadı. Ve kaçak geçiş uyarısı ile yüksek bir mebla gişelerde gözüktü. Bu ceza bana gerçekten gelir mi? Yoksa halihazırda var olan hgs hesabımdan düşüş mü olur? Buna benzer bir durum yaşayan ldu mu?

Cevabınız için teşekkürler. saygılar

Ynt: HGS Etiketim Çalışmadı

HGS plakanın üzerine olduğu için o ceza gelmeyecektir ama kontrol edin, dikiz aynasının mesafesinde siyah noktalı yere HGS'yi yapıştırın

Yorum

2014'te aracıma tanımlı HGS olmasına rağmen, etiketi söktüğüm için kaçak geçiş şeklinde aynı gün içinde 2 defa geçtim gişelerden. Bugüne kadar bir ceza gelmedi. Hesapta para olduğu ve Hüdai'nin de dediği gibi araç plakasını okuduğu için ceza gelme olasılığı çok çok düşük.(güvenmiyorum ama ... çıkabilir, malumunuz.. )

Yorum

Ceza gelmeyecek, Plakanızdan bakiyenizden normal geçiş bedeli düşecek.
        Araçlarımızın camında metal kaplama varmış. Dikiz aynasının olduğu tırtıklı bölgeye yapıştırın
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Evet benimkini de algılamıyor her geçişimde cezalı geçiş diye ötüyor ama plakayı gördüğünden normal bakiyeden düşülüyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Şimdi söksem sökemem muhtemelen yarısı camda kalır =) Narince sökmeyi deneyeyim. Tırtıklı yerde de Doktora yaptığım için Üniversitenin Stikerı var. Bakalım =) Bilgiler için çok teşekkür ederim.

Yorum

Hgs olsa hesaptan düşüyorda,hiç hgs alınmamış aracın hgs geçiş ücretini nerden ödeyebiliriz?
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                Hgs olsa hesaptan düşüyorda,hiç hgs alınmamış aracın hgs geçiş ücretini nerden ödeyebiliriz?
                o zaman geçiş ücreti değil kaçak geçiş cezası ödemen gerekiyor
                1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

hiç hgs alınmamış aracın kaçak geçişten sonra 15 gün içerisinde hgs abone olması durumunda hesaptan düşüş yapıyor ceza gelmiyor.

Yorum

Astra aracımızda hgs vardı, okudu okumadı hikayesi çok sinir bozucu olduğu için biraz zorlayıp İş Bankası'ndan OGS aldık yirmi gün önce.

Yorum

Bende ogs alacaktım ama yakın zamanda ogs sistemi kalkacakmış, devlete maliyeti ve sık yaşanan arızalar sebebi ile.
                      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                        Bende ogs alacaktım ama yakın zamanda ogs sistemi kalkacakmış, devlete maliyeti ve sık yaşanan arızalar sebebi ile.
                        Bu mevzu yıllardır var, 28 ay önce hgs yi Astra'ya bu nedenle almıştım. Ayrıca trafikli saatlerde ogs gişeleri hgs gişelerine göre çok daha boş oluyor.

Yorum

Evet. Fsm gişelerindeki gibi boğaziçi ve mahmutbeyde yıkıldıktan sonra kalkacağını söylemişlerdi. Bakalım.

Yorum

bugün geçişlerim hgs hesabından pıtır pıtır düştü =) panik yapacak bir şey kalmadı

Yorum

hiçbir sıkıntı olmaz hocam sistemde kontrol edilip düzeltiliyor
                              izmire seyehatimizde olmuşdu otobana girerken vede çıkarken

Yorum

İşleniyor...
                              X