Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖNCE SAĞLIK.!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ÖNCE SAĞLIK.!

Büyük Geçmiş olsun

Allahım dert verip derman aratmasın.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Amin allah kimseye dermansız dert vermesin,
      Bugunde kuzenimin eşi vefat etmis pankreas kanseriymis 4 ayda ölüme götürdü bunu da bilmiyordum ve işin kötü tarafı erken teşhis şansı olmayan bir rahatsizlikmis,
      Genelde bende dahilsem biyerimiz agriyinca yada bişey olunca aman geçer gitmeye gerek yok demeyelim. Cok pinpirikli olmaya gerek yok ama vurdumduymazda olmayalım.

Yorum

Geçmiş olsun.Sağlık gerçekten hayattaki en büyük servet.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Geçmiş olsun...
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Geçmiş olsun, teşhisi nadir de olduğu için zor bir hastalık, neyseki iyi bir hekimle sorunu çözmüşsünüz.
            [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Evet serdar abi bütün hastalıklar icin durum aynı ilk doktorun teshisini alip başka doktorlara yönelmek ve daha iyi çözüm bulmak gerekiyor, Fatih bey hem cok iyi bi doktor hemde cok güleryüzlü içten ve samimi.
              Allah kimseye sağlık sorunu vermesin gerçekten araştırıyorum yine böyle teşhisi zor olan hastalıkları bulup burada paylaşıcam sizinde bildikleriniz veya sormak istedikleriniz olursa konuşalım umarım herkese faydamiz dokunur

Yorum

Çok geçmiş olsun

Yorum

Tekrardan Merhabalar;
                  Gazete görmüş oldugum bir sağlık sonucu küçük, neredeyse hepimizde olabilen ayak ağrısı şikayeti sonucu EWING SARKOMU teşhisi koyulmuş ve 19 yaşında ki Natalie Turner ayağını kaybetmiş teşhisi zor oldugunu araştırdım görenler veya görmeyenler olabilir allah herkese sağlıklı bi hayat nasip etsin;

Ağrıyı önemsemedi, bacağını kaybetti
                  İngiltere'de yaşayan 19 yaşındaki Natalie Turner bacağındaki ağrıyı gelip geçici sandı. Hastaneye gitti ancak doktorlar da test yapılmasına gerek olmadığını söyledi. Bir süre sonra genç kızın yaşamak için tek şansının bacağının kesilmesi olduğu anlaşıldı.
                  Sağ bacağında ağrı hisseden Natalie Turner, birçok kez hastaneye başvurmasına rağmen hastalığı teşhis edilemedi. Ağrıyı önemsemeyen genç kızın bacağının üst kısmı ve ayağı kısa sürede normal boyutundan iki kat daha büyük hale geldi.

Hastaneden aldığı 24 randevunun sonunda Turner'a tomografi çekildi. Genç kızın bacağında 'Ewing Sarkomu' olarak da adlandırılan kötü huylu kemik tümörü olduğu teşhis edildi. Hürriyet'in haberine göre, Natalie'nin bacağındaki kanser çoktan akciğerine ve kasığına yayılmıştı.

'İNSANLAR BENİM DURUMUMDAN DERS ALSIN'

Protez bacağı sayesinde yürüyebilen Natalie, fizyoterapiye başladı. Uzun zamandan beri birlikte olduğu erkek arkadaşı John Daniells ile 2017 yılında evlenmeyi planlayan Turner hayatına yeni bir başlagıç yaptığını söylüyor. Genç kızın kemoterapi yüzünden dökülen saçları tekrar uzuyor. Natalie Turner hayat hikayesinden, ağrılarını önemsemeyen insanların daha bilinçli olmaları konusunda ders almasını istiyor.

EWING SARKOMU NEDİR?

Terim adını Amerikalı kanser araştırması James Ewing'den alır. Ewing sendromu genellikle kemiklerde ortaya çıkan kötü huylu tümör. Sarkomların çoğu çabuk büyür ve hızlı dağılır. Hastalık tedavi edilmezse ölüme götürür. Hastalık çok ender görülür. Hastalığa yakalanların çoğu 10 ile 20 yaşları arasında. Her kemikte sarkom oluşabilir. En sık görülen yerler; kalça, üst bacak, alt bacak ve kaburga kemikleri. Tümör hem kemiklerin içinde hem de kemikleri kaplayan yumuşak doku içinde yayılabilir. Ewing sarkomunun oluşma sebepleri henüz bilinmiyor. Şimdiye kadar yapılan araştırmalara göre radyoterapi gibi dış faktörler veya kalıtsal genetik faktörler önemli rol oynuyor. Hastalığın belirtileri ise bölgede ağrı, tümör büyüdükçe hissedilen kızarık ve şişkinlik.
                  (alıntıdır: http://www.posta.com.tr/saglik/Haber...ticleID=327418 )

Yorum

Başlıkta yararlı paylaşımlar mevcut elinize sağlık Geçmiş olsun bu arada

Yorum

Balikesirden dönemden önce ki gün ayın 17sinde arkadaş dışarıdan tantuni söyledik onu yedikten sonra saat 16:00 17:00 suları uyuyup kalmışım boynum tutulmuş kalkınca kendimi cok garip hissettim halsizlik agzimin ici les başımın ağrısı öylesine şakaklarım zonkluyor. Neyse gecer diye umut ederken bi üşüme aldı beni bi dus vs aldiktan sonra yine aynı devam etti.
                      Köyüme dönünce midemde gecmez bi agrı oldugunh fark ettim gecmeyince bugün itibariyle doktora gittim dayanamayıp
                      Dahiliye uzmanina sikayetimi anlattim bi kac test uyguladı ve karaciğerimde leke olduğunu söyledi tabi korktum ister istemez bi kac tetkik daha istedi onları verdim pazartesi günü gel yine görüşelim dedi.
                      Bi yeriniz agriyosa hiç beklemeyin gecer diye gidip hemen kontrollerinizi yaptırın.

Yorum

İşleniyor...
                      X