Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz?

Güzel konu.. Arkadaşlar biraz daha bizleri aydınlatırsa memnun olurum..

Yorum yazanlara ayrıca teşekkürler..

Yorum

Bursa'dan çıkınca izmir yönünde akhisar öncesi karşılıklı shell istasyonları ceren tesisleri var
      Her ikisi de ortam olarak Türkiye'de tek (benim gördüğüm)

Aynı güzegahta illa ki yemek derseniz susurluk sonrası nizam et mangal önünde her zaman son model nzm plakalı son model range sport vardır sucuk ve pirzola yıkılıyor

Yorum

Nizama gittim ben geçen ay, köfte yedim 10 üzerinden 6 sı var.
        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Rize Çayeli Lale Lokantası
          Trabzon Akçaabat Cemil Usta
          Erzurum Çoşkun Güveç Lokantası
          Erzurum Gelgör Çağ Kebap
          Van Konya Mutfağı
          Ankara Müslüm Kebap
          Denizli Kebapçı Halil
          İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
          Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Yeni denediğim bir yeri ekleyeyim. Salihli girişinde Paşa Odun köfte mutlaka gidilesi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: topcanavari
              Yeni denediğim bir yeri ekleyeyim. Salihli girişinde Paşa Odun köfte mutlaka gidilesi.
              Salihli buluşmamızda Paşa Odun Köfte'deydik. Gerçekten lezzetli. İki porsiyon yedim üçüncüyü aradım.

Yorum

Tam benim konum ihihi
                İstanbul-Ege bölgesi arasında Köfteci Yusuf
                Kırklareli-Lüleburgaz Ahmetbey Bahar Köftecisi
                Tekirdağ-Yurdanur Çiftlik Köfte (Burayı görmemeniz çok zor rampayı inerken sağınızda bir airbus A300 olucak )
                Çankırı Kurşunlu-Opet Gökmenoğlu tesisleri her zaman dururum burada
                Afyon-Kolaylı dinlenme tesisleri Yavuz İskenderoğlu.İskender ve üstünede vişneli manda kaymaklı ekmek kadayıfı kesinlikle müthiş
                2016 w205 AMG

Yorum

Biz İzmir'e giderken Susurluk Ulusoy Tesislerinde(büyük outlet değil İstanbul istikametinde olan) bir dönerci var. İskenderoğlu mu öyle bir şey. Oraya kadar ac ac duruyoruz Orda da mesela iskender değilde tombik diye ekmek arasına yapıyorlar o güzel oluyor. Zaten İzmir'e de 250 km falan kalıyor. Sonra İzmir'de anne yemek yaptığından arkasından birde fırça yiyoruz tabi.
                  2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                  X