Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARAÇ KİRALAMA HAKKINDA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARAÇ KİRALAMA HAKKINDA

Merhaba arkadaşlar
    İnsignia'yı sattıktan sonra kısa süreliğine değer kaybetmeme adına jetta almıştım.
    Jettayı ilana koydum satıyorum Yeni araba alıcağıma araç kiralayıp hem vergiden düşmek hemde para bağlamamak istiyorum.
    Kiralık olarak 1.6 136 hp dizel cozmo insignia fiyatı aldım en uygun aldığım fiyat 520€+kdv 24 ay kiralama toplam 50.000 km olarak.
    Sizce bakım,vergi,sigorta,kasko,lastik aracı vurduk değer kaybı vs. bu aracı kiralamak mantıklımı???
    şimdiden tşk

Ynt: ARAÇ KİRALAMA HAKKINDA

Hayırlısı olsun Yusuf 12 24 ayda mantıklı dedıgın ama 36 48 ayda çok olur
    [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Mantikli cok mantikli hemde
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Allah Gönlüne göre kiralık araç versin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Allah Gönlüne göre kiralık araç versin
          Eyvallah abi

Yorum

Yusuf abi, naçizane fikrim cosmo ya bağlayacağın 100000 lirayla ne yapacağın önem kazanıyor.Ticarette o parayla ben kiralama parasını rahat rahat çıkarır üzerine çıkarım diyorsan mantıklı. Istanbul da Doğuş la bu konuyu enine boyuna konuşmuştuk. Ayrıntılarıyla dinleyince kiralama olayı baya mantıklı gelmişti. Hakkında hayırlısı olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sirius
              Yusuf abi, naçizane fikrim cosmo ya bağlayacağın 100000 lirayla ne yapacağın önem kazanıyor.Ticarette o parayla ben kiralama parasını rahat rahat çıkarır üzerine çıkarım diyorsan mantıklı. Istanbul da Doğuş la bu konuyu enine boyuna konuşmuştuk. Ayrıntılarıyla dinleyince kiralama olayı baya mantıklı gelmişti. Hakkında hayırlısı olsun
              Ticaret ile o para bir şekilde değerlendirilir. ama bir araç olacağı için danışmak istedim malum forumda çok bilgili insanlar var bende bilgilerden yararlanayım

Yorum

Çok kilometre yanılmıyorsa ve şahsi olarak kullanılıyorsa bence kiralama çok avantajlı değil
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yillik kasko sigorta 3.500tl 2 yilda 7.000tl 1 takim lastik alsan 2.500de lastige gider .arac deger kaybi 10.000tl .birde rahat durmayip 5.000tl modifiye masrafi 25.000tl gitti hesabini sen yap abi
                  2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                  yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Aylik 1800 bunun 270 i kdv ne kaldi geri 1530a gelicek aylik ki bunuda vergiden dusucek
                    2 yil kullanicak buda 8 lastik demek 4 kislik
                    4 yazlik 6000 lastiklere aya vur 250 tl araba 1280 e dustu
                    Sonra yillik vergi 1000 yillik kasko 2000 sigorta 600
                    Ayda 300 de onlar araba 980 e dustumu dustu ayda garaja 250 vericek ozel araba oldummu dustumu sana 730 a
                    Yilda 25000 km iki kez bakim 2000 tl diskler balatalar vs 2000 de ona gitti ayda 350 de o
                    Araba 380 e geldi
                    110 a aldin bi insignia dizel 2 sene sonra 85 anca gider yeni kasada gelicek
                    Yusuf abiye arabanin kiralama
                    Maliyeti 380*12=4560 tl
                    Direk al agabey dusunme
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Aylık 2.054 lira, 12 ayık 24.648 yapar, 24 ay 49.234 lira yapar. Sigorta + kasko + bakım + vergiler ve yıllık kaybedeceği değeri hesaplarsak size 2 yılda 50.000 liralik kayıp yaşayacağına inanmıyorum. Diyelim ki kiralık kullandınız 50.000 liranız bu sekilde gidecek ve size ait arabanız olmayacak, öbür türlü hem araba sizin hemde sattığınız da cebinize girecek bir paranız yine olacak. Ben nakit bağlamak istemiyorum derseniz birsey diyemem. Eğer şirket Arabası olarak satın Alıp kullansanız her turlu size avantajları olacaktir, çünkü Butun masrafları gidere yazabilirsiniz. Bence kiralık Avantajlı degil size.

Yorum

Binek aracı satın alınca kdv %18,satarken %1
                        KDV yi direkt düşüyorsun sanırım artık, önceden amortismana ayrılıyordu,bunu da bir düşün
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Aylik 1800 bunun 270 i kdv ne kaldi geri 1530a gelicek aylik ki bunuda vergiden dusucek
                          2 yil kullanicak buda 8 lastik demek 4 kislik
                          4 yazlik 6000 lastiklere aya vur 250 tl araba 1280 e dustu
                          Sonra yillik vergi 1000 yillik kasko 2000 sigorta 600
                          Ayda 300 de onlar araba 980 e dustumu dustu ayda garaja 250 vericek ozel araba oldummu dustumu sana 730 a
                          Yilda 25000 km iki kez bakim 2000 tl diskler balatalar vs 2000 de ona gitti ayda 350 de o
                          Araba 380 e geldi
                          110 a aldin bi insignia dizel 2 sene sonra 85 anca gider yeni kasada gelicek
                          Yusuf abiye arabanin kiralama
                          Maliyeti 380*12=4560 tl
                          Direk al agabey dusunme
                          Maşallah Kadir ne güzel anlattı ya kiralama işine mi girsek ama vergiden düşme olayı bizde yok tabi Peki başka marka modellere cikilsa fark bariz oluyor mu? Kiraladiktan sonra premium mu olsa cool

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            KDV yi direkt düşüyorsun sanırım artık, önceden amortismana ayrılıyordu,bunu da bir düşün
                            kac yil sonra %1 agabey ?

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                              Orjinal yazı sahibi: Seyyah

kac yil sonra %1 agabey ?
                              Aldığın saati 1 saniye geçe
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                              X