Duyuru
Collapse
No announcement yet.
A4 üretim safhası müthişşş
Collapse
X
-
Ynt: A4 üretim safhası müthişşş
Orjinal yazı sahibi: yakupsanfakat insigniadan sogudum son gunlerde sureklı arıza yapyrms
İnsigniamızın hakkını yemeyelim lütfen..Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
böyle videolar benim moralimi bozuyor. düşünün, Türkiye'de bir Türk firmasının sıfırdan böyle bir fabrika kurması kaç yılını alacak + o zamana kadar geçen zaman içinde diğer firmalar daha da ilerleyecek. yakalaması yüzyıllarımızı alacak bir teknoloji..
"Devrim" devam etseydi şuan Toyota yada Honda kadar geçmişi olan Türk markamız olacaktı.
bizleri bu durumda bırakanların diğer tarafta çok çekecekleri var...InsigniaTEAM
Yorum
-
Hayır sürekli arıza yapmıyor..Sadece bu platformda ,yaşanan en ufak sıkıntı bile dile getiriliyor.Araçlarımızın öyle çok ta kronik problemleri yok.Ayrıca her yeni modelde yaşanan sıkıntıları gideriyor fabrika.Örneğin 2009 modellerde yaşanan bazı sıkıntılar 2010 modellerde giderildi.2011 modeller daha da sorunsuz olacaktır.
İnsigniamızın hakkını yemeyelim lütfen..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriböyle videolar benim moralimi bozuyor. düşünün, Türkiye'de bir Türk firmasının sıfırdan böyle bir fabrika kurması kaç yılını alacak + o zamana kadar geçen zaman içinde diğer firmalar daha da ilerleyecek. yakalaması yüzyıllarımızı alacak bir teknoloji..
"Devrim" devam etseydi şuan Toyota yada Honda kadar geçmişi olan Türk markamız olacaktı.
bizleri bu durumda bırakanların diğer tarafta çok çekecekleri var...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Seyyahkeşke araçlarımız arıza veya kaza durumunda üretim hattından tekrar geçebilse Böylece fabrika ayarlarına geri dönerdi ihihi
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum