Ynt: Canımız Allah,a Emanet
Aynen katılıyorum...
Çok geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederim sağolun...
Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Cok gecmis olsun ama peki sizce nerde guvenli yasiyoe insanlar? Pariste ayni patlama olmadi mi? Abd de olmadi mi? Türkiyeyi bu anlamda guvensiz olarak görmek dogru bir yaklasjm degil. Türkkye zor bir cografyada yer aldigi icin malesef bu seyler olabiliyor.
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
Çok geçmiş olsun.Bu Türkiye'ye özgü değil Tüm Dünyada Allah'a emanet canımız. Pariste de Amerika da Kanada da olabiliyor.Terörün adresi ırkı dini yok.Terörü kınayıp destek veren yabancı ülkeler ve onların destekçilerine söylenecek çok şey varda yeri değil.Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi ve arkadaşınızı.Tekrar geçmiş olsun.
Orjinal yazı sahibi: mozarto
Bugun okula gitmek üzere saat 9.30 gibi evden çıktım..Okulum Kumkapı.da akşam saat 6.45,te ders bittiği için dönüş trafiği rezalet oluyor bu yüzden marmarayla Yenikapı yapıp ordan yürüyerek 10 dakikada okula varmış oluyorum..Beşiktaş'a grafikler olarak çalışan bir arkadaşım sabah sabah nerden estiyse whatsapp.tan mesaj atmış..Eminönünedeyim hava güzel S.Ahmet.e gel kahvaltı yapalım..Nerde oturalım ne yapalım diye konuştuk..Ona dikilitaşın orda Beltur var oraya geç ben geliyorum dedim..Sirkeci tramvay ordan S.Ahmet.e geçtim.Tramvaydan indim ve Beltur.a geçtim.Arkadaşım gel börekçi bulalım börek yiyelim diye ısrar edince tamam dedim nerde buluruz nereye gidelim diye konuşurken yaklaşık 30 metre ilerimizde büyük bir patlama oldu..Olası 2. bir patlama olabilir diye tam ters tarafa tramvay durağına doğru yürüyüp uzaktan ne olduğunu anlamaya çalıştık..Şunu rahatlıkla söyleyebilirim maalesef Türkiye.de kimsenin güvenliği yok..Allah.a Emanet yaşıyoruz angry angry angry Aslında söylenecek çok şey var ama...
Yorum