Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Canımız Allah,a Emanet

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Canımız Allah,a Emanet

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
    Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    Cok gecmis olsun ama peki sizce nerde guvenli yasiyoe insanlar? Pariste ayni patlama olmadi mi? Abd de olmadi mi? Türkiyeyi bu anlamda guvensiz olarak görmek dogru bir yaklasjm degil. Türkkye zor bir cografyada yer aldigi icin malesef bu seyler olabiliyor.
    Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
    Çok geçmiş olsun.Bu Türkiye'ye özgü değil Tüm Dünyada Allah'a emanet canımız. Pariste de Amerika da Kanada da olabiliyor.Terörün adresi ırkı dini yok.Terörü kınayıp destek veren yabancı ülkeler ve onların destekçilerine söylenecek çok şey varda yeri değil.Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi ve arkadaşınızı.Tekrar geçmiş olsun.
    Aynen katılıyorum...

Orjinal yazı sahibi: mozarto
    Bugun okula gitmek üzere saat 9.30 gibi evden çıktım..Okulum Kumkapı.da akşam saat 6.45,te ders bittiği için dönüş trafiği rezalet oluyor bu yüzden marmarayla Yenikapı yapıp ordan yürüyerek 10 dakikada okula varmış oluyorum..Beşiktaş'a grafikler olarak çalışan bir arkadaşım sabah sabah nerden estiyse whatsapp.tan mesaj atmış..Eminönünedeyim hava güzel S.Ahmet.e gel kahvaltı yapalım..Nerde oturalım ne yapalım diye konuştuk..Ona dikilitaşın orda Beltur var oraya geç ben geliyorum dedim..Sirkeci tramvay ordan S.Ahmet.e geçtim.Tramvaydan indim ve Beltur.a geçtim.Arkadaşım gel börekçi bulalım börek yiyelim diye ısrar edince tamam dedim nerde buluruz nereye gidelim diye konuşurken yaklaşık 30 metre ilerimizde büyük bir patlama oldu..Olası 2. bir patlama olabilir diye tam ters tarafa tramvay durağına doğru yürüyüp uzaktan ne olduğunu anlamaya çalıştık..Şunu rahatlıkla söyleyebilirim maalesef Türkiye.de kimsenin güvenliği yok..Allah.a Emanet yaşıyoruz angry angry angry Aslında söylenecek çok şey var ama...
    Çok geçmiş olsun...
    Çok teşekkür ederim sağolun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Cok gecmis olsun ama peki sizce nerde guvenli yasiyoe insanlar? Pariste ayni patlama olmadi mi? Abd de olmadi mi? Türkiyeyi bu anlamda guvensiz olarak görmek dogru bir yaklasjm degil. Türkkye zor bir cografyada yer aldigi icin malesef bu seyler olabiliyor.
      Öncelikle geçmiş olsun. Gökhanın dediği gibi bunu Türkiyesi Amerikası vs yok. Terör terördür... Konuşulacak söylenecek çok söz var ama burası sanırım yeri değil...
      Size tekrar geçmiş olsun. Vefat edenlere de Allah rahmet diliyorum..

1.4 Beyaz 18" Sunroof
      Navigasyon DVD
      46KT880

Yorum

geçmiş olsun, Allah, herkesin oyununu kendi başına çalacak olandır...

Yorum

Geçmiş olsun. Memleketimizin başı sağolsun. Uzun zamandır terör her yerde değişen şey mekan, hakikaten terörün olmadığı yer yok gibi yanlız değişmeyen şey ise bunun islam dini için yapılıyor olması ne yazık ki, asıl düşmanımız cehalet, bir an önce yenmeliyiz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Büyük geçmiş olsun, allah cümlemizi korusun
            [center]
            İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Benim kızımın okulu Sultanahmette, olaydan sonra okulu aradım
              eğitimin devam ettiğini söylediler.
              Bugün çocuğumu okula gördermedim. Allah korusun
              hiç bir yer güvenli değil, her an her yerde birşeyler olabiliyor.

[center]

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                Benim kızımın okulu Sultanahmette, olaydan sonra okulu aradım
                eğitimin devam ettiğini söylediler.
                Bugün çocuğumu okula gördermedim. Allah korusun
                hiç bir yer güvenli değil, her an her yerde birşeyler olabiliyor.

Ne hale geldik dimi.?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
                  Bugun okula gitmek üzere saat 9.30 gibi evden çıktım..Okulum Kumkapı.da akşam saat 6.45,te ders bittiği için dönüş trafiği rezalet oluyor bu yüzden marmarayla Yenikapı yapıp ordan yürüyerek 10 dakikada okula varmış oluyorum..Beşiktaş'a grafikler olarak çalışan bir arkadaşım sabah sabah nerden estiyse whatsapp.tan mesaj atmış..Eminönünedeyim hava güzel S.Ahmet.e gel kahvaltı yapalım..Nerde oturalım ne yapalım diye konuştuk..Ona dikilitaşın orda Beltur var oraya geç ben geliyorum dedim..Sirkeci tramvay ordan S.Ahmet.e geçtim.Tramvaydan indim ve Beltur.a geçtim.Arkadaşım gel börekçi bulalım börek yiyelim diye ısrar edince tamam dedim nerde buluruz nereye gidelim diye konuşurken yaklaşık 30 metre ilerimizde büyük bir patlama oldu..Olası 2. bir patlama olabilir diye tam ters tarafa tramvay durağına doğru yürüyüp uzaktan ne olduğunu anlamaya çalıştık..Şunu rahatlıkla söyleyebilirim maalesef Türkiye.de kimsenin güvenliği yok..Allah.a Emanet yaşıyoruz angry angry angry Aslında söylenecek çok şey var ama...
                  çok geçmiş olsun. rabbim sizi de bizi de sevdiklerimizi de bu şerli insanlardan korusun.

ben de diğer arkadaşlar gibi ucuz atlatılan bir kaza dedim ama... Allah muhafaza...!

Ama başlığa bakınca zaten canınızı en sağlam yere emanet etmişsiniz...
                  MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Teşekkürler..Ondan başka kimimiz var...

Yorum

Geçmiş olsun.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Tam bilgisayar başına geçtim, foruma girdim bir patlama oldu, ev sallandı, ambulans sesleri geliyor, neyseki hanıma ulaştım, çocuklarla birlikte iyilermiş, ama haberlerde bir yazı geçmedi henüz.
                        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İş yerinde cam çerçeve aşağı indi.Bombalı araç ile saldırı düzenlenmiş.Umarım cana birşey gelmemiştir.Lanet olsun bunlara.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Geçmiş olsun sizde bişey yok inşallah
                            [center]

BİR ZAMANLAR

Yorum

geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

http://www.gazetevatan.com/diyarbaki...930243-gundem/

[center]

BİR ZAMANLAR

Yorum

İşleniyor...
                                X