Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Canımız Allah,a Emanet

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Canımız Allah,a Emanet

Bugun okula gitmek üzere saat 9.30 gibi evden çıktım..Okulum Kumkapı.da akşam saat 6.45,te ders bittiği için dönüş trafiği rezalet oluyor bu yüzden marmarayla Yenikapı yapıp ordan yürüyerek 10 dakikada okula varmış oluyorum..Beşiktaş'a grafikler olarak çalışan bir arkadaşım sabah sabah nerden estiyse whatsapp.tan mesaj atmış..Eminönünedeyim hava güzel S.Ahmet.e gel kahvaltı yapalım..Nerde oturalım ne yapalım diye konuştuk..Ona dikilitaşın orda Beltur var oraya geç ben geliyorum dedim..Sirkeci tramvay ordan S.Ahmet.e geçtim.Tramvaydan indim ve Beltur.a geçtim.Arkadaşım gel börekçi bulalım börek yiyelim diye ısrar edince tamam dedim nerde buluruz nereye gidelim diye konuşurken yaklaşık 30 metre ilerimizde büyük bir patlama oldu..Olası 2. bir patlama olabilir diye tam ters tarafa tramvay durağına doğru yürüyüp uzaktan ne olduğunu anlamaya çalıştık..Şunu rahatlıkla söyleyebilirim maalesef Türkiye.de kimsenin güvenliği yok..Allah.a Emanet yaşıyoruz angry angry angry Aslında söylenecek çok şey var ama...

Ynt: Canımız Allah,a Emanet

Geçmiş olsun. Sizlerde birşey yok inşallah
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

büyük geçmiş olsun dediğiniz gibi allaha emanetiz hepimiz
      sabah haberleri izlerken son dakika uyarısında ayrıntılı şekilde bilgiler verilmişdi

Yorum

Geçmiş olsun hocam. Malesef zor günlerden geçiyoruz. İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Fiziksel olarak iyiyim..Psikoloji alt üst oluyor.Kızgınlık öfke nefret ne derseniz var...Yazık günah bir sürü insan hiç sebepsiz boşu boşuna hayatını kaybetti..

Yorum

Cok gecmis olsun ama peki sizce nerde guvenli yasiyoe insanlar? Pariste ayni patlama olmadi mi? Abd de olmadi mi? Türkiyeyi bu anlamda guvensiz olarak görmek dogru bir yaklasjm degil. Türkkye zor bir cografyada yer aldigi icin malesef bu seyler olabiliyor.
            F30 Sport+

Yorum

Çok geçmiş olsun.Bu Türkiye'ye özgü değil Tüm Dünyada Allah'a emanet canımız. Pariste de Amerika da Kanada da olabiliyor.Terörün adresi ırkı dini yok.Terörü kınayıp destek veren yabancı ülkeler ve onların destekçilerine söylenecek çok şey varda yeri değil.Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi ve arkadaşınızı.Tekrar geçmiş olsun.
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Aslında haklısınız şuan Dünya,nın neresi güvenli ki..?

Yorum

Başlığa ucuz atlatılan bir trafik kazasıdır diye girdim. Gerçekten büyük geçmiş olsun. 30 metre nedir ki.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                    Başlığa ucuz atlatılan bir trafik kazasıdır diye girdim. Gerçekten büyük geçmiş olsun. 30 metre nedir ki.
                    Beltur un giriş kapısı yanda olduğu için koruma sağladı sanırım..L şeklinde...

Yorum

Çok geçmiş olsun.. Bizler de televizyonlardan takip ediyoruz.. Burada bile tedirgin olduk ki kim bilir o an neler hissetmişsinizdir.. Rabbim devletimizi ve milletimizi korusun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        Cok gecmis olsun ama peki sizce nerde guvenli yasiyoe insanlar? Pariste ayni patlama olmadi mi? Abd de olmadi mi? Türkiyeyi bu anlamda guvensiz olarak görmek dogru bir yaklasjm degil. Türkkye zor bir cografyada yer aldigi icin malesef bu seyler olabiliyor.

Bombaları sadece teröristler patlatıyor olsaydı coğrafayadan dolayı diyebilirdik...

Konu başka yerlere gitmesin, büyük geçmiş olsun..

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliuluer
                          Çok geçmiş olsun.. Bizler de televizyonlardan takip ediyoruz.. Burada bile tedirgin olduk ki kim bilir o an neler hissetmişsinizdir.. Rabbim devletimizi ve milletimizi korusun...
                          Çok teşekkür ediyorum..Refleks olarak yere çöküyor ve uzaklaşıyorsunuz..Zor günlerden geçiyoruz..Allah cümlemizi korusun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur

Bombaları teröristler patlatıyor olsaydı coğrafayadan dolayı diyebilirdik...
                            Malesef artık coğrafya kalmadı..Kimin eli kimin cebinde belli değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                              Çok geçmiş olsun.Bu Türkiye'ye özgü değil Tüm Dünyada Allah'a emanet canımız. Pariste de Amerika da Kanada da olabiliyor.Terörün adresi ırkı dini yok.Terörü kınayıp destek veren yabancı ülkeler ve onların destekçilerine söylenecek çok şey varda yeri değil.Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi ve arkadaşınızı.Tekrar geçmiş olsun.
                              Aynen katılıyorum...

Orjinal yazı sahibi: mozarto
                              Bugun okula gitmek üzere saat 9.30 gibi evden çıktım..Okulum Kumkapı.da akşam saat 6.45,te ders bittiği için dönüş trafiği rezalet oluyor bu yüzden marmarayla Yenikapı yapıp ordan yürüyerek 10 dakikada okula varmış oluyorum..Beşiktaş'a grafikler olarak çalışan bir arkadaşım sabah sabah nerden estiyse whatsapp.tan mesaj atmış..Eminönünedeyim hava güzel S.Ahmet.e gel kahvaltı yapalım..Nerde oturalım ne yapalım diye konuştuk..Ona dikilitaşın orda Beltur var oraya geç ben geliyorum dedim..Sirkeci tramvay ordan S.Ahmet.e geçtim.Tramvaydan indim ve Beltur.a geçtim.Arkadaşım gel börekçi bulalım börek yiyelim diye ısrar edince tamam dedim nerde buluruz nereye gidelim diye konuşurken yaklaşık 30 metre ilerimizde büyük bir patlama oldu..Olası 2. bir patlama olabilir diye tam ters tarafa tramvay durağına doğru yürüyüp uzaktan ne olduğunu anlamaya çalıştık..Şunu rahatlıkla söyleyebilirim maalesef Türkiye.de kimsenin güvenliği yok..Allah.a Emanet yaşıyoruz angry angry angry Aslında söylenecek çok şey var ama...
                              Çok geçmiş olsun...
                              2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

İşleniyor...
                              X