Bugun okula gitmek üzere saat 9.30 gibi evden çıktım..Okulum Kumkapı.da akşam saat 6.45,te ders bittiği için dönüş trafiği rezalet oluyor bu yüzden marmarayla Yenikapı yapıp ordan yürüyerek 10 dakikada okula varmış oluyorum..Beşiktaş'a grafikler olarak çalışan bir arkadaşım sabah sabah nerden estiyse whatsapp.tan mesaj atmış..Eminönünedeyim hava güzel S.Ahmet.e gel kahvaltı yapalım..Nerde oturalım ne yapalım diye konuştuk..Ona dikilitaşın orda Beltur var oraya geç ben geliyorum dedim..Sirkeci tramvay ordan S.Ahmet.e geçtim.Tramvaydan indim ve Beltur.a geçtim.Arkadaşım gel börekçi bulalım börek yiyelim diye ısrar edince tamam dedim nerde buluruz nereye gidelim diye konuşurken yaklaşık 30 metre ilerimizde büyük bir patlama oldu..Olası 2. bir patlama olabilir diye tam ters tarafa tramvay durağına doğru yürüyüp uzaktan ne olduğunu anlamaya çalıştık..Şunu rahatlıkla söyleyebilirim maalesef Türkiye.de kimsenin güvenliği yok..Allah.a Emanet yaşıyoruz angry angry angry Aslında söylenecek çok şey var ama...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Canımız Allah,a Emanet
Collapse
X
-
Ynt: Canımız Allah,a Emanet
Cok gecmis olsun ama peki sizce nerde guvenli yasiyoe insanlar? Pariste ayni patlama olmadi mi? Abd de olmadi mi? Türkiyeyi bu anlamda guvensiz olarak görmek dogru bir yaklasjm degil. Türkkye zor bir cografyada yer aldigi icin malesef bu seyler olabiliyor.F30 Sport+
Yorum
-
Çok geçmiş olsun.Bu Türkiye'ye özgü değil Tüm Dünyada Allah'a emanet canımız. Pariste de Amerika da Kanada da olabiliyor.Terörün adresi ırkı dini yok.Terörü kınayıp destek veren yabancı ülkeler ve onların destekçilerine söylenecek çok şey varda yeri değil.Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi ve arkadaşınızı.Tekrar geçmiş olsun."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Başlığa ucuz atlatılan bir trafik kazasıdır diye girdim. Gerçekten büyük geçmiş olsun. 30 metre nedir ki.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişBaşlığa ucuz atlatılan bir trafik kazasıdır diye girdim. Gerçekten büyük geçmiş olsun. 30 metre nedir ki.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Cok gecmis olsun ama peki sizce nerde guvenli yasiyoe insanlar? Pariste ayni patlama olmadi mi? Abd de olmadi mi? Türkiyeyi bu anlamda guvensiz olarak görmek dogru bir yaklasjm degil. Türkkye zor bir cografyada yer aldigi icin malesef bu seyler olabiliyor.
Bombaları sadece teröristler patlatıyor olsaydı coğrafayadan dolayı diyebilirdik...
Konu başka yerlere gitmesin, büyük geçmiş olsun..
[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aliuluerÇok geçmiş olsun.. Bizler de televizyonlardan takip ediyoruz.. Burada bile tedirgin olduk ki kim bilir o an neler hissetmişsinizdir.. Rabbim devletimizi ve milletimizi korusun...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OnurOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Cok gecmis olsun ama peki sizce nerde guvenli yasiyoe insanlar? Pariste ayni patlama olmadi mi? Abd de olmadi mi? Türkiyeyi bu anlamda guvensiz olarak görmek dogru bir yaklasjm degil. Türkkye zor bir cografyada yer aldigi icin malesef bu seyler olabiliyor.
Bombaları teröristler patlatıyor olsaydı coğrafayadan dolayı diyebilirdik...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Cok gecmis olsun ama peki sizce nerde guvenli yasiyoe insanlar? Pariste ayni patlama olmadi mi? Abd de olmadi mi? Türkiyeyi bu anlamda guvensiz olarak görmek dogru bir yaklasjm degil. Türkkye zor bir cografyada yer aldigi icin malesef bu seyler olabiliyor.Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Çok geçmiş olsun.Bu Türkiye'ye özgü değil Tüm Dünyada Allah'a emanet canımız. Pariste de Amerika da Kanada da olabiliyor.Terörün adresi ırkı dini yok.Terörü kınayıp destek veren yabancı ülkeler ve onların destekçilerine söylenecek çok şey varda yeri değil.Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi ve arkadaşınızı.Tekrar geçmiş olsun.
Orjinal yazı sahibi: mozartoBugun okula gitmek üzere saat 9.30 gibi evden çıktım..Okulum Kumkapı.da akşam saat 6.45,te ders bittiği için dönüş trafiği rezalet oluyor bu yüzden marmarayla Yenikapı yapıp ordan yürüyerek 10 dakikada okula varmış oluyorum..Beşiktaş'a grafikler olarak çalışan bir arkadaşım sabah sabah nerden estiyse whatsapp.tan mesaj atmış..Eminönünedeyim hava güzel S.Ahmet.e gel kahvaltı yapalım..Nerde oturalım ne yapalım diye konuştuk..Ona dikilitaşın orda Beltur var oraya geç ben geliyorum dedim..Sirkeci tramvay ordan S.Ahmet.e geçtim.Tramvaydan indim ve Beltur.a geçtim.Arkadaşım gel börekçi bulalım börek yiyelim diye ısrar edince tamam dedim nerde buluruz nereye gidelim diye konuşurken yaklaşık 30 metre ilerimizde büyük bir patlama oldu..Olası 2. bir patlama olabilir diye tam ters tarafa tramvay durağına doğru yürüyüp uzaktan ne olduğunu anlamaya çalıştık..Şunu rahatlıkla söyleyebilirim maalesef Türkiye.de kimsenin güvenliği yok..Allah.a Emanet yaşıyoruz angry angry angry Aslında söylenecek çok şey var ama...2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
Yorum