Bugün bir haber okudum. Aracına kasko yaptıran sürücüler traifk sigortası yaptırmasına gerek kalmayackmış. Tabi ne zaman yürürlüğe girer onu bilmiyorum.
Bugün bir haber okudum. Aracına kasko yaptıran sürücüler traifk sigortası yaptırmasına gerek kalmayackmış. Tabi ne zaman yürürlüğe girer onu bilmiyorum.
Sigortayı kaldırmaları çok temsili olur. Bu sefer kasko fiyatları yükselir. Herşey tek kalemde olmuş olur. Otomobil satıcılarına zaten trafik sigortasını zar zor hediye ettiriyorduk artık kaskoyla birleşince hiç etmezler. Olan yine hem 0 km alana hem uzun süre kullanan tüketiciye olur.
hakikaten, ya kasko yaptır ya da sigorta, ne saçma iştir ikisi birden, daha kapsamlı bişey yapınca tek kalemde halledilebilecek birşey, bir de zorunlu trafik sigortası sizin hasarınızı değil, siz suçluysanız karşı tarafın hasarını ödüyor, o da garip bir durum, kasko ikisini birden ödüyor, bunu tek kaleme çevir olsun bitsin
kasko sadece kendi aracınızı karşılar diye biliyorum ..
karşı tarafı da karşılıyor, sizin suçlu olmanız durumunda, ama o da parayı sigortadan alıyor ki, ikisinin birleşmesi lazım
hocam ben kaskonun karşı tarafın hasarını da karşıladığını ilk defa duydum valla. belki teminatta ekletilebiliyordur, bilemiyorum.
ama kasko ve trafik sigortasının birleştirilmesi gibi bir durum mümkün değil, hatta imkansız diyorum. Araba sahiplerinin %80'ninde kasko yok. bunu da zorunlu yaparlarsa fiyatlar kafadan iki katına çıkar bu sefer herkes isyan eder gibime geliyor. trafik sigortası için https://www.sigortam.net/zorunlu-tra...tasi-fiyatlari sitesinden teklif aldım 12 şirketin teklifini verdiler, en ucuzu bile geçen senenin çok üstünde. acentelere falan hiç yaklaşılmıyor bile. bir de düşünsene kaskonun da zorunlu olduğunu.
Kasko sigortası karşıdaki aracı karşılamaz. Karşıdaki nesneleri karşılar. Ağaç,duvar vb. objeleri. Karşıdaki aracın trafik sigortası yoksa ve suçluysa zaten her durumda cebinden yaptırmak zorundadır. Eğer siz suçluysanız zaten trafik sigortanız karşı tarafın hasarını karşılayacaktır. Karşı taraf suçlu olursa kasko kendi aracınızın hasarını yaptırıp karşı tarafın trafik sigortasından, Eğere sigorta yoksa kişinin kendisinden rücu eder.
Bugün trafik sigortasını 522 tl kasko 525 tl ye yaptım.. gecen sene 233 e 450 idi.. hayırlısı bakalım bu trafik sigortası isine bir düzenleme gelecekmi.. gelirse geriye dönük bir indirim olacakmı bakalım..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum