Duyuru

Collapse
No announcement yet.

''Trafik Sigortasına'' ZAM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ''Trafik Sigortasına'' ZAM

Katılım sigortası çıkmış bu arada

Yorum

katılım bankası gibimi ?

Yorum

Bugün bir haber okudum. Aracına kasko yaptıran sürücüler traifk sigortası yaptırmasına gerek kalmayackmış. Tabi ne zaman yürürlüğe girer onu bilmiyorum.
        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
          Bugün bir haber okudum. Aracına kasko yaptıran sürücüler traifk sigortası yaptırmasına gerek kalmayackmış. Tabi ne zaman yürürlüğe girer onu bilmiyorum.
          https://www.youtube.com/watch?v=kgmV5zUWxB8

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Sigortayı kaldırmaları çok temsili olur. Bu sefer kasko fiyatları yükselir. Herşey tek kalemde olmuş olur. Otomobil satıcılarına zaten trafik sigortasını zar zor hediye ettiriyorduk artık kaskoyla birleşince hiç etmezler. Olan yine hem 0 km alana hem uzun süre kullanan tüketiciye olur.
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

hakikaten, ya kasko yaptır ya da sigorta, ne saçma iştir ikisi birden, daha kapsamlı bişey yapınca tek kalemde halledilebilecek birşey, bir de zorunlu trafik sigortası sizin hasarınızı değil, siz suçluysanız karşı tarafın hasarını ödüyor, o da garip bir durum, kasko ikisini birden ödüyor, bunu tek kaleme çevir olsun bitsin

Yorum

kasko sadece kendi aracınızı karşılar diye biliyorum ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YaheL
                  karşı tarafı da karşılıyor, sizin suçlu olmanız durumunda, ama o da parayı sigortadan alıyor ki, ikisinin birleşmesi lazım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    Orjinal yazı sahibi: YaheL
                    karşı tarafı da karşılıyor, sizin suçlu olmanız durumunda, ama o da parayı sigortadan alıyor ki, ikisinin birleşmesi lazım
                    hocam ben kaskonun karşı tarafın hasarını da karşıladığını ilk defa duydum valla. belki teminatta ekletilebiliyordur, bilemiyorum.

ama kasko ve trafik sigortasının birleştirilmesi gibi bir durum mümkün değil, hatta imkansız diyorum. Araba sahiplerinin %80'ninde kasko yok. bunu da zorunlu yaparlarsa fiyatlar kafadan iki katına çıkar bu sefer herkes isyan eder gibime geliyor. trafik sigortası için https://www.sigortam.net/zorunlu-tra...tasi-fiyatlari sitesinden teklif aldım 12 şirketin teklifini verdiler, en ucuzu bile geçen senenin çok üstünde. acentelere falan hiç yaklaşılmıyor bile. bir de düşünsene kaskonun da zorunlu olduğunu.

Yorum

Merhabalar ben bu gun yaptirdim sigorta yi axa 767 tl cikti

Kork Allah tan Korkmayandan ! ! !

Ahmet Emre

2015 Cosmo 16t Gri

Yorum

Kasko sigortası karşıdaki aracı karşılamaz. Karşıdaki nesneleri karşılar. Ağaç,duvar vb. objeleri. Karşıdaki aracın trafik sigortası yoksa ve suçluysa zaten her durumda cebinden yaptırmak zorundadır. Eğer siz suçluysanız zaten trafik sigortanız karşı tarafın hasarını karşılayacaktır. Karşı taraf suçlu olursa kasko kendi aracınızın hasarını yaptırıp karşı tarafın trafik sigortasından, Eğere sigorta yoksa kişinin kendisinden rücu eder.
                        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Başlığa istinaden, sigortalara da zam gelmiş. EG-5 ödüyoruz. 435 TL kusur olmuş. 350' ile başlıyorduk. 6 ay sonra yine zam.
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ben yanlış hatırlıyormuşum meğer marphe den 410,-₺ imiş

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

2012 model 1.6t insignianın sigorta giriş fiyatı kaçtan başlıyor arkadaşlar?
                              Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Bugün trafik sigortasını 522 tl kasko 525 tl ye yaptım.. gecen sene 233 e 450 idi.. hayırlısı bakalım bu trafik sigortası isine bir düzenleme gelecekmi.. gelirse geriye dönük bir indirim olacakmı bakalım..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                                X