Duyuru

Collapse
No announcement yet.

''Trafik Sigortasına'' ZAM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ''Trafik Sigortasına'' ZAM

Bu nasıl bir iştir anlamıyorum.. iki sene once ile şuanki rakamlar arasında ucurum var.. neredeyse 10 katına cıkmış.. Nedir bu trafik sigortası çilesi ne degistide bu kadar zam geldi.. bilen biri varsa söylesin..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Ynt: ''Trafik Sigortasına'' ZAM

Nasıl 10 kat, eskiden (2-3 yıl önce) 180-200 lira falandı, şimdi 2.000 lira civarında mı ödeyeceğiz???
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ooo gunaydin diyim basini pek takip etmiyorsunuz sanirim. Ticari araclara ust limit konulunca cok kaza yapanlarin cezasini hic yapmayanlar ödemeye başladi...
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Nasıl 10 kat, eskiden (2-3 yıl önce) 180-200 lira falandı, şimdi 2.000 lira civarında mı ödeyeceğiz???
        Valla agabey bende tam net bilemiyorum.. sirketten sirkete bayagı farklar olusuyormus.. bu sene için 3, 4 , 5 katına çıkmış fiyatlar.. ben nisan da yaptiracagim.. cevremde isyerinde yaptiranlar var fiyatlar ucmuş resmen

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bu işlerden hiç anlamam ama şöyle bir örnek vereyim.

Bundan seneler önce akşam saatlerinde eve dönerken, şahin kullanan bir abimiz caddenin ortasında drift atıyordu.

Bir kaydı, iki kaydı ordan geçen bir bmw'nin sol ön çamurluğuna okkalı bir şekilde çarptı. İnip baktık. Masraf baya bir fazla gibi gözüküyordu.

Şimdi, şahin'in trafik sigortası 200 TL desek, bmw'nin zararı 10.000 TL desek, sigorta şirketi 9800 TL zararda. Bunu kimden karşılayacak? Tabii ki diğer sigortalılardan. Benim anladığım zamın birinci nedeni bu.

İkinci nedeni de adliyeci olduğumdan biliyorum. Ölümlü, kısmen sakat ya da uzuv kaybı olan veya yaralamalı trafik kazalarında davacı tarafın zararını genelde/kısmen/ ortalama olarak sigorta ya tamamını ya da belli bir kısmını ödüyor, ödemese bile davaya dahil ediliyor.

Hal böyle iken, malum trafik kurallarına ne kadar uyduğumuz veya ne kadar bilinçli araç kullandığımız da ortada. Kaza, Allah kimsenin başına vermesin en iyi araç kullananın bile başına gelebilir. Ancak, bu zararı birileri yani geri kalan bile bile lades olmayanlar, kaza yapmamak için her türlü kurala uyanlar, yani "Yaş" olanlar ve olmayanlardan karşılanacak.)

Yorum

Geçen gün arkadaş octavia sına 1300 e trafik 1350 tl ye kasko yaptırdı.1500 tl ye sigorta yapanı gördüm.Abuk subuk rakamlar çıkıyor hiç kazanız olmasa bile.Change.org daki kampanyayı imzalamanızı öneririm.Belki bişey değişir.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Yeni aldığım ticari aracın kaskosu 970 tl sigortası 1350 tl

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                Geçen gün arkadaş octavia sına 1300 e trafik 1350 tl ye kasko yaptırdı.1500 tl ye sigorta yapanı gördüm.Abuk subuk rakamlar çıkıyor hiç kazanız olmasa bile.Change.org daki kampanyayı imzalamanızı öneririm.Belki bişey değişir.
                imzalayalim birseye yarar belki.. yani kazaya karismayan akilli efendi kullanlara indirim olsa bari.. aynen dedigin gibi kazasi olmayanlarinda fazla cikiyormus

Yorum

Hiç sormayın 540,-₺ ödedim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

540 lirayı öp de başına koy bence
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                      Yeni aldığım ticari aracın kaskosu 970 tl sigortası 1350 tl
                      Ben geçen sene trafik 233 kasko 450 ye yaptırdım.. kasko eski aractan devir yaptirmıştım.. 10 sene vardır.. Hasarsızlîk indirimi.. bu sene merak ediyorum kesin trafik kaskodan fazla olur

Yorum

Yorum

Adam haklı.. haha haha

Yorum

araştırınca ucuzu denk geliyor, 350 liraya yaptırdım, aracım 2009 C200 kompressor, kaskoyu da 790 liraya yaptırdım %60 indirimli, aracımın kasko değeri 107 bin tl, araştırınca ucuzu denk gelir, kaza yapmayanlara da uygun indirimler var

Yorum

2009 c200 nasil 107 bin tl kasko degeri cikiyor helal olsun o kasko firmasina
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X