Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniada Jantın Önemini Vurgulayan Görüntü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsigniada Jantın Önemini Vurgulayan Görüntü

]Bu arkadaş güzelim arabayı heba etmiş resmen. Aslında süren için çok şahane olmuştur. Patinaj 0 a inmiştir konfor mükemmel olmuştur birde yakıt tüketimi baya azalmıştır. Ama güzelim araçda insignia lık dan çıkmış resmen ihihi ihihi
    İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Ynt: İnsigniada Jantın Önemini Vurgulayan Görüntü

16 jant Avrupa da çok var, mercedes cla da da benzeri var hakikaten karakterine aykırı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Adam hem lastik parasından kurtulmuş,hem konfor sahibi olmuş hemde yakıtı azalmış daha ne olsun
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

insignia mı o yaa

Yorum

Aslında sürüşü daha keyiflidir diye düşünüyorum süspansiyonlar şahane olmuştur ve aracın ivmelenmesi de artmıştır bence. Denemek lazım genede
          İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Düşününce kışlıkları böyle yapıp 3-4 ay kullanabilirim. Gayet başarılı olur. (şekli hariç )

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Bu jantlar sonradan takılma değil Edition jantları. Büyük ihtimalle de şirket aracı. Edition Elegance varken bu aracın listede olması bile mantıksız.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Üstüne para verseler aracıma takmam o jantları. Gerçi miktar da önemli şimdi, görüşülebilir Şöyle bi 20.000 falan verseler bir kış sezonu takarım tanıtım maksadıyla ihihi
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

ne demişler aslAn besleyen yemini düşünmez. Ferraiye tüp takılmadığı gibi...
                  Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Bu kadar ufak jant takacak olsam siyah takardım, belli olmazdı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Jant olayı tamamen göreceli, bana kendi aracımdaki 20 inç jantlar bile küçük görünmeye başladı.
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                        Bu jantlar sonradan takılma değil Edition jantları. Büyük ihtimalle de şirket aracı. Edition Elegance varken bu aracın listede olması bile mantıksız.
                        Rıfat abinin dediği gibi jantlar bu aracın standart jantları. Jant ile frenler arasındaki boşluk neredeyse sıfır
                        Ayrıca bu araçta mekanik el freni ve tek yönlü manuel klima var
                        InsigniaTEAM

Yorum

AZ ÖNCE İŞ YERİNE BİR ABİMİZ GELDİ 2012 MODEL 70.000 KM BU ARACIN AYNISINDAN ALMIŞ ANKARADAN..
                          ARAÇ DİZEL EDİTİON VE ARACA 70.000 TL VERMİŞ BİRDE İNSİGNİA PRİM YAPMIYOR DİYORSUNUZ )) ARAÇ EN BOŞ MODEL ÜZERİNDE 16 JANT VAR İNANAMADIM BEN 80.000 İSTEYECEM VERECEK BİRİ ÇIKAR HERALDE )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YaheL
                            AZ ÖNCE İŞ YERİNE BİR ABİMİZ GELDİ 2012 MODEL 70.000 KM BU ARACIN AYNISINDAN ALMIŞ ANKARADAN..
                            ARAÇ DİZEL EDİTİON VE ARACA 70.000 TL VERMİŞ BİRDE İNSİGNİA PRİM YAPMIYOR DİYORSUNUZ )) ARAÇ EN BOŞ MODEL ÜZERİNDE 16 JANT VAR İNANAMADIM BEN 80.000 İSTEYECEM VERECEK BİRİ ÇIKAR HERALDE )
                            OOOOOooooooo...... O arabayı o abinize satan arkadaşınızı binyılın pazarlamacısı ödülüne aday gösteriyorum.
                            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

walla adama bişe diyemedim içime dert oldu )

Yorum

İşleniyor...
                              X