Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsigniada Jantın Önemini Vurgulayan Görüntü
Collapse
X
-
Ynt: İnsigniada Jantın Önemini Vurgulayan Görüntü
16 jant Avrupa da çok var, mercedes cla da da benzeri var hakikaten karakterine aykırı
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
-
Düşününce kışlıkları böyle yapıp 3-4 ay kullanabilirim. Gayet başarılı olur. (şekli hariç )
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Bu jantlar sonradan takılma değil Edition jantları. Büyük ihtimalle de şirket aracı. Edition Elegance varken bu aracın listede olması bile mantıksız.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Üstüne para verseler aracıma takmam o jantları. Gerçi miktar da önemli şimdi, görüşülebilir Şöyle bi 20.000 falan verseler bir kış sezonu takarım tanıtım maksadıyla ihihi2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Bu kadar ufak jant takacak olsam siyah takardım, belli olmazdı
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişBu jantlar sonradan takılma değil Edition jantları. Büyük ihtimalle de şirket aracı. Edition Elegance varken bu aracın listede olması bile mantıksız.
Ayrıca bu araçta mekanik el freni ve tek yönlü manuel klima varInsigniaTEAM
Yorum
-
AZ ÖNCE İŞ YERİNE BİR ABİMİZ GELDİ 2012 MODEL 70.000 KM BU ARACIN AYNISINDAN ALMIŞ ANKARADAN..
ARAÇ DİZEL EDİTİON VE ARACA 70.000 TL VERMİŞ BİRDE İNSİGNİA PRİM YAPMIYOR DİYORSUNUZ )) ARAÇ EN BOŞ MODEL ÜZERİNDE 16 JANT VAR İNANAMADIM BEN 80.000 İSTEYECEM VERECEK BİRİ ÇIKAR HERALDE )
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YaheLAZ ÖNCE İŞ YERİNE BİR ABİMİZ GELDİ 2012 MODEL 70.000 KM BU ARACIN AYNISINDAN ALMIŞ ANKARADAN..
ARAÇ DİZEL EDİTİON VE ARACA 70.000 TL VERMİŞ BİRDE İNSİGNİA PRİM YAPMIYOR DİYORSUNUZ )) ARAÇ EN BOŞ MODEL ÜZERİNDE 16 JANT VAR İNANAMADIM BEN 80.000 İSTEYECEM VERECEK BİRİ ÇIKAR HERALDE )2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum