Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 turbonun yakıtı....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 turbonun yakıtı....

devrini birden verme yavaş yavaş çık sert gaza basarak değil.. anladınmı?
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

yüksek devirlerde vites değiş . yüksek deviree birden çıkma yavaş yavaş çık
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

tamam abi
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          ahh uleynnn astra yarın sorarım ben sana)
          haha
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İlk 2000 km fazla devirlendirme motoru.En yüksek devir 2/3 ü geçmemeli toplam devirin.2000 km den sonra bas

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
            35GB5825  A Rh+

Yorum

biraz düşer gökhan, bende ilk aldıgımda 150lıralık benzın koydum, tam 250km gıttı, şaka gibiydi, ortalama ise 13.7 gosterdi, şimdı ise ortalama 10.5 cıvarı, senınkının insigniadan az yakması gerekıyor sanırım

Yorum

benim araç 10.0a kadar düştü 3400 km civarında şuan ama kuruş hesabına görede 33-34 kuruş yakıyo, benimde 11küsür litrelerden başladı ilk aldığımda tüketim sonra her 50 liralık benzin bitirdiğimde 0.1 düştü şimdi daha yavaş düşüyo ama bakalım kaça kadar düşecek

Yorum

rodajı yapılmış motorlar.. kormayın

[center]

Yorum

Gökhan Bey. Biliyorsunuz bende aracı 6 Aralıkta aldım. 800 Km. yol yaptım ortalamam 10.6. Tabi sizin bulunduğunuz yerde trafik nasıldır, yolun durumu nasıldır bunlarda yakıt tüketimini etkileyen önemli unsurlar. Yanlız opel bayisi ilk 3000 Km aracın çok yakabileceğini söylemişti. Geçen bayiye gittim 10.6 yaktığımı söyledim cevapları ozaman 3000 Km sonunda sizin yakıt tüketimizin 9-10 Lt arasında olur oldu. Ama bana sizin söylediğiniz değer biraz fazla gibi geldi... Bu arada bilmişlik gibi olmasın ama turbo motorlarda maksimum tork devir aralığında kullanmak hem yakıtı düşürür hemde ivmelenmeniz daha iyi olur...
                    2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tunacullu
                      Gökhan Bey. Biliyorsunuz bende aracı 6 Aralıkta aldım. 800 Km. yol yaptım ortalamam 10.6. Tabi sizin bulunduğunuz yerde trafik nasıldır, yolun durumu nasıldır bunlarda yakıt tüketimini etkileyen önemli unsurlar. Yanlız opel bayisi ilk 3000 Km aracın çok yakabileceğini söylemişti. Geçen bayiye gittim 10.6 yaktığımı söyledim cevapları ozaman 3000 Km sonunda sizin yakıt tüketimizin 9-10 Lt arasında olur oldu. Ama bana sizin söylediğiniz değer biraz fazla gibi geldi... Bu arada bilmişlik gibi olmasın ama turbo motorlarda maksimum tork devir aralığında kullanmak hem yakıtı düşürür hemde ivmelenmeniz daha iyi olur...
                      Teşekkür ederim Tuna Bey.. Bugunlerde araba biraz daha makul seviyelere düştü sanırım motor alıştıkça ve bende arabaya alıştıkça daha da düşecek bu oran..
                      F30 Sport+

Yorum

Benim araba bile ilk aldığımda 9,5 lt nin üstüne çıkmamıştı.Sonra giderek düştü tüketim.Şuan ortalama 8,1 lt de.Ancak aracı hafta sonları kullanabiliyorum çok yoğun olmayan trafikte.Ecotoec motorun hakkını verin rampaları inerken değerlendirin yakıt yakmayın boşa.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

Astra J 1.4T Yakıt Sarfiyatı
                          Toplam süre =219 gün
                          Alınan benzin sayısı =30 sefer
                          Alınan toplam benzin =1160,80lt
                          Katedilen yol =13.922km (%29 şehirdışı - %71 İstanbul trafiği - Sakin kullandığım söylenemez)
                          Sarfiyat =8.34lt/100km

Ekranımda kaç mı yazıyor? Dün gece çektim. Ama benim için ekranda yazan değerden ziyade pompadan akan rakam doğru. O yüzden şimdi bence biraz kafanı rahat tut ve aracının tadını çıkar. Araç sana alıştıkça ikiniz de birbirinize istediğinizi verirsiniz.

Yorum

Gökhan : Astralar'da tırt çıktı. Çok yakıyor abicim çok....

Servise sordunmu tüp takılabiliyormuymuş astralara ? haha
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

ne tüpü beee abii ben araba az yakıyor diye hatta 97 oktan alıyorum) 1.0 gibi yakıyor meret:P
                              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                                Gökhan : Astralar'da tırt çıktı. Çok yakıyor abicim çok....
                                Dur Mehmet kardeş..Gökhan'ın bir de kardeşi var )) Yarın aramıza 2,8 v6 aldım diye çıkar mazaallah haha
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X