Duyuru
Collapse
No announcement yet.
3. yedek anahtar ve hırsızlık
Collapse
X
-
Ynt: 3. yedek anahtar ve hırsızlık
Audi idi sanırım. Geri zekalılıktan başka bir şey değil. Vale modu için anahtar gerekmez, koyarsın şifreli bir arayüz, vermeden alırısn vale moduna olur biter. Yapabilecekleri en salakça ve zor işi yapmışlar. Bu işler windows şifresi koymak kadar kolaydır aslında ama, işte... Amerika ve Rusya'nın tükenmez kalem kurşum kalem hikayesine benzemiş...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Millet olarak üç kağıtçılıkta üstümüze yok. Ne teknolojilerle üretilen cihazların hemen bir açığını bululveririz
Ankarada bir hırsızlık türü duydum vallahi pes dedim. Kedilerin boynuna tasma bağlayıp uzun bir iple çamaşır serili balkonlara fırlatıyorlar. Kedi çamaşırdan tutununca ipi çekiyorlar ve çamaşırı yürütüyorlar
İNSİGNİA 1.6 TURBO
Yorum
-
Vallaha bir yaşıma daha girdim..Haberde araç kitapçığın da 2. yedek anahtardan söz edildiği yazıyor ve daha da ilginç olanı millet olarak kitaplardan kitapçıklardan ne kadar uzak durduğumuzun resmidir bu haber...İşin kasko süreci nasıl işler acaba..
Yorum
-
O kadar forumlarda gezerim, Araçların değişik özelliklerini takip etmeye çalışırım ama şimdiye kadar 3.anahtar diye birşeye hiç rastlamadım. Haberi okumadıysa eğer bir arkadaşımda a6 var. Ona bi sorayım bakalım haberi varmı böyle bir şeydenİNSİGNİA 1.6 TURBO
Yorum
Yorum