Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Can Sıkıntısı 10 TL.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Can Sıkıntısı 10 TL.

Arkadaşlar, dün kredi kartı ekstresini düz hesap yapmak için petrole gittim. Hazır gitmişken de petrolkartı kullanayım, belki yılbaşında sıfırlar dedim.
    Görevli arkadaşa 40 liralık doldur, 10 tl. sini petkarttan çek dedim. Arkadaş tmm yalnız kartta kaç tl. olduğunu görmek için önce 10 tl. doldurayım, sen kredi kartını çektir, ben gerisini doldururum dedi. Ben de içerde kredi kartını çektirirken kaç lt. olacak diye bakıyordum. Arkadaş 10 Tl. lik benzin doldurdu. Ben gelince;
    - Tmm. şimdi de 10 tl. petkarttan çekip dolduralım dedi. Ben Kaç tl. doldurdun diye sordum.
    -20 Tl. şimdide 10 tl. karrtan dolduracam dedi. Halbuki 10 tl doldurmuştu. Yanlışlık olmasın dedim.
    - Yok şimdi karttan 10 tl doldurunca tmm. dedi.
    Pompanın önünde lafı uzatmadım. Eve gelince faturaya baktım, faturalar 10 Tl.likti. Yani 10 Tl. zarardaydım.
    Canım bir sıkıldı anlatamam. Şunu belirteyim: 10 Tl. lik zarar benin için hiç önemli değil. Olayın parasında değilim. Acaba görevli bunu bilerek mi yaptı, bilmeden mi diye bütün gece canım sıkıldı. Gittiğim petrol yıllardır sürekli gittiğim çalışanlarını tanıdığım ve memnun olduğum bir petrol.
    Sabah kalkınca baktım hala aklımdan çıkmamış, balığa gittim, belki kafam dağılır diye. Ne mümkün? Hala can sıkıntısı... Bilerek yapıldığını bilsem o petrole bir daha uğramam.
    Buraya da yazayım belki teselli olur, can sıkıntısı hafifler dedim. 10 Tl. bunalttı...
    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Ynt: Can Sıkıntısı 10 TL.

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
    10 Tl. bunalttı...
    Bunu görünce aklıma geldi

20 lira en güzel kağıt paradır. ne azdır ne de çoktur. ne zengin hissettirir insanı, nede fakir. vakurdur kendi halinde takılır bir beş lira gibi yanında biri olmadan da dolaşabilir. ona güvenip yemekte yiyebilirsin, dışarıda çıkabilirsin; gücü her şeye yeter orta sınıf süper kahramandır yakın arkadaşı on lira gibi can sıkmaz. rahatça işleme girer para üstü alırken bozuk sordurmaz bir elli lira gibi. bulsan sevinirsin ama kaybetsen üzülmezsin. rahattır strese sokmaz insanı bi yüz lira gibi düştümü, yırtıldı mı, ıslandı mı diye arka cebinde bile seyahat eder. bir iki yüz liranın yarattığı kendini beğenmişliği yaşatmaz haddini hatırlatır.kısacası güzeldir yirmi lira paraların içinde en masumudur en mağruru dur.
    Allah herkese yirmi lira rahatlığında bir hayat versin.
    InsigniaTEAM

Yorum

Gunun birinde dışarıdaki görevliye 100 tl lik benzin deyip odeme yapmak icin iceri gittim. Dönüşte odeme yaptığım fişin birini gorevliye verdim. Baktım plaka fişini vermiyor, kendim istedim. Fişte 99.45 tl yaziyor. Eksik koymuşsun deyince, kusura bakmayın deyip 50 kuruş cebinden verdi. Hergün 30 kişiye bunu yapsa iyi bir yan gelir sağlar.5 kuruşum yine onda kaldı ((:
      .
      Dediginiz gibi mesele 50kr değil ama bilerek yapılıyorsa sıkıntı var. Sizin olayda bence hesaplar karışmış. ((:
      İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Arkadaşlar, dün kredi kartı ekstresini düz hesap yapmak için petrole gittim. Hazır gitmişken de petrolkartı kullanayım, belki yılbaşında sıfırlar dedim.
        Görevli arkadaşa 40 liralık doldur, 10 tl. sini petkarttan çek dedim. Arkadaş tmm yalnız kartta kaç tl. olduğunu görmek için önce 10 tl. doldurayım, sen kredi kartını çektir, ben gerisini doldururum dedi. Ben de içerde kredi kartını çektirirken kaç lt. olacak diye bakıyordum. Arkadaş 10 Tl. lik benzin doldurdu. Ben gelince;
        - Tmm. şimdi de 10 tl. petkarttan çekip dolduralım dedi. Ben Kaç tl. doldurdun diye sordum.
        -20 Tl. şimdide 10 tl. karrtan dolduracam dedi. Halbuki 10 tl doldurmuştu. Yanlışlık olmasın dedim.
        - Yok şimdi karttan 10 tl doldurunca tmm. dedi.
        Pompanın önünde lafı uzatmadım. Eve gelince faturaya baktım, faturalar 10 Tl.likti. Yani 10 Tl. zarardaydım.
        Canım bir sıkıldı anlatamam. Şunu belirteyim: 10 Tl. lik zarar benin için hiç önemli değil. Olayın parasında değilim. Acaba görevli bunu bilerek mi yaptı, bilmeden mi diye bütün gece canım sıkıldı. Gittiğim petrol yıllardır sürekli gittiğim çalışanlarını tanıdığım ve memnun olduğum bir petrol.
        Sabah kalkınca baktım hala aklımdan çıkmamış, balığa gittim, belki kafam dağılır diye. Ne mümkün? Hala can sıkıntısı... Bilerek yapıldığını bilsem o petrole bir daha uğramam.
        Buraya da yazayım belki teselli olur, can sıkıntısı hafifler dedim. 10 Tl. bunalttı...
        Güzel yanından bakarsanız hayatınız o kadar sorunsuz ki bu olay gününüzü gecenizi sabahızını meşgul edecek kadar girmiş.Dertlerimiz bu kadar basit ve can sıkıcı olsa keşke.
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          10 Tl. bunalttı...

20 lira en güzel kağıt paradır. ne azdır ne de çoktur. ne zengin hissettirir insanı, nede fakir. vakurdur kendi halinde takılır bir beş lira gibi yanında biri olmadan da dolaşabilir. ona güvenip yemekte yiyebilirsin, dışarıda çıkabilirsin; gücü her şeye yeter orta sınıf süper kahramandır yakın arkadaşı on lira gibi can sıkmaz. rahatça işleme girer para üstü alırken bozuk sordurmaz bir elli lira gibi. bulsan sevinirsin ama kaybetsen üzülmezsin. rahattır strese sokmaz insanı bi yüz lira gibi düştümü, yırtıldı mı, ıslandı mı diye arka cebinde bile seyahat eder. bir iki yüz liranın yarattığı kendini beğenmişliği yaşatmaz haddini hatırlatır.kısacası güzeldir yirmi lira paraların içinde en masumudur en mağruru dur.

Amin. Çok güzel bir yazı,Teşekkürler Çağrı.
          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

10 Tl. bunalttı...

Öğrenci işi derin, felsefi bir bakış açısı.
            20 Tl.nin bir halk kahramanı olduğu hiç aklıma gelmezdi.

Orjinal yazı sahibi: maxut
            Gunun birinde dışarıdaki görevliye 100 tl lik benzin deyip odeme yapmak icin iceri gittim. Dönüşte odeme yaptığım fişin birini gorevliye verdim. Baktım plaka fişini vermiyor, kendim istedim. Fişte 99.45 tl yaziyor. Eksik koymuşsun deyince, kusura bakmayın deyip 50 kuruş cebinden verdi. Hergün 30 kişiye bunu yapsa iyi bir yan gelir sağlar.5 kuruşum yine onda kaldı ((:
            .
            Dediginiz gibi mesele 50kr değil ama bilerek yapılıyorsa sıkıntı var. Sizin olayda bence hesaplar karışmış. ((:
            Uyanık pompa görevlilerine dikkat. Umarım sizin dediğiniz bir anlık dalgınlıkla hesabı karıştırmıştır.

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
            Güzel yanından bakarsanız hayatınız o kadar sorunsuz ki bu olay gününüzü gecenizi sabahızını meşgul edecek kadar girmiş.Dertlerimiz bu kadar basit ve can sıkıcı olsa keşke.
            Allah'ın verdiğine şükür Oğuz Bey kardeşim. Herkesin kendine göre büyük - küçük dertleri vardır. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin.
            Biz de kendi halimizde yaşıyoruz.
            Burada konu benim hayatımın güllük, gülistanlık olup olmaması değil, yıllardır güvenip alış-veriş yaptığım yerin en ufak fırsatta gözümün içine baka baka bana kazık atıp atmadığı tereddüdüne düşmem.

Yorum

bence hesap karmaşası olmuş
              ben öğrenci olduğum için gider konuşurdum fişlerimle
              içiniz rahat olsun unutun gitsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
                bence hesap karmaşası olmuş
                ben öğrenci olduğum için gider konuşurdum fişlerimle
                içiniz rahat olsun unutun gitsin
                Öyle yapacağız artık...

Yorum

Bence gidin sorun ve haklısınız deyip 10 tl yi iade ederlerse etrafa bir bakının bağış kutusu varsa basın içine gitsin

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                    Bence gidin sorun ve haklısınız deyip 10 tl yi iade ederlerse etrafa bir bakının bağış kutusu varsa basın içine gitsin
                    Aynı akşam faturaları attım. Hem bu saatten sonra uğraşmakta olmaz.
                    Bir, iki kere gider bakarım, içime sinerse devam ederim. Yok artık soğumuşsam başka petrole doğru ufaktan uzaklaşırım.

Yorum

Düşündüm de dükkanda kasada ... 5 lik soran, "abi iki 50 lik yap" diyen, "mümkünse paraüstü 10 luk olsun, pazara gideceğim" diyen..

20 liği soran hiç yok, varsa yoksa 5 - 10 - 50 - 100
                      2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Süper..
                        @Murat
                        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                        X