Dün opel bayisine yeni 1.6 dizel insignia sport araç alımı için gittim..Aracımı takasa versem kaça sayarsınız dedim..2013 aralık çıkışlı yeni kasa 170 bg manuel cosmo aracıma biçtikleri değer 60 bin tl..Araç 21000 km,de kazasız boyasız zerre kadar sorun yok.Tüm bakımlarını da gittiğim bayiden yaptırıyorum..İşin daha da vahim kısmı verdikleri fiyat takaslık olduğu için yüksekmiş hani olur da sadece satış olursa 3000 bin tl daha düşük olurmuş.Yani 57000 bin tl angry Sırf meraktan olsa da gidip diğer araç firmalardan da aynı şartlarda fiyat alacağım..Şu opelden soğuma olayına gelince sanırım bende de aynı duygular oluştu ve 1.6 dizel İnsignia sport alımından vazgeçtim...Ocak ta ön satış başlarsa Talisman siparişi vereceğim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel bayilerinin kendi araçlarına bakış açıları ve verdikleri değer...
Collapse
X
-
Ynt: Opel bayilerinin kendi araçlarına bakış açıları ve verdikleri değer...
Biz astra verdik takasa fakat baui muduru denk geldi istedigimiz fiyati belirttik bu fiyat olmazsa arac almayacagiz dedik ve sattik2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emre2929Biz astra verdik takasa fakat baui muduru denk geldi istedigimiz fiyati belirttik bu fiyat olmazsa arac almayacagiz dedik ve sattik
Yorum
-
daha kendi araçlarının fiyatlarını öldüren bir marka neden vw gibi araçlarla rekabet edemiyoruz diye düşünmesin o halde. cidden aracı almak için heveslendim araç arıyorum şuan ama şu yazılanlar harbi moral bozucu. İlla o fiyatlara hafif kazalı şirket araçlarınamı verelim...1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriAbi yanlış anlamayın ama Talisman'ı aldıktan 6 ay sonra bir fiyat araştırın bakın onda biçtikleri değer nasıl olacak
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Çagrı dün talismani izledim ama yine renault cizgisinden kurtulamamis gordugum kadariyla. Elinin güclü oldugu rek nokta 160 hp dizel.motoruOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Çagrı dün talismani izledim ama yine renault cizgisinden kurtulamamis gordugum kadariyla. Elinin güclü oldugu rek nokta 160 hp dizel.motoru
Yorum
-
Manisa çözel, Cosmo hatasız aracıma 2 sene evvel daha 40 binde iken 33 bin TL fiyat vermişlerdi.!!!! 2010 araçtı. Galeri bile 40 bin TL veriyordu. VE bu fiyat takas fiyatıydı.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Renault Talisman 1.6 dCi 160 ps Initiale Paris 42 bin 149 Euro tahmini fiyat. pufff1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum