Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Seat Ibiza 1.0 EcoTsi DSG hakkında....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Seat Ibiza 1.0 EcoTsi DSG hakkında....

Günaydın arkadaşlar, eşimin eski aracını sattıktan sonra yeni araç araştırmalarım sırasında bu aracı farkettim, hanım da beğendi, bugün de aracı alıyoruz kısmetse.
    bana motor ve şanzıman oldukça iyi geldi, ama yeni çıktığı için bayiye test aracından önce bizim alacağımız araç gelmiş, o yüzden test yapamadım. Kullandığı veya bir fikri olan var mı nasıldır
    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Ynt: Seat Ibiza 1.0 EcoTsi DSG hakkında....

hayırlı olsun.
    1.0 motor gitmez diye düşünmeyin, gayet güzel gider.
    .
    1.2 golf ve 1.2 clio kullandım ikiside gayet güzel ivmeleniyordu.
    .
    ibizayı 1.4 dsg ile test etmiştim süre kısaydı ama genel olarak hoşuma gitmişti. cliodan daha sessizdi.
    clio 70den sonra tüm rüzgarı içeri alıyordu. zaten o yüzden sattım.
    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maxut
      hayırlı olsun.
      .
      .
      ibizayı 1.4 dsg ile test etmiştim süre kısaydı ama genel olarak hoşuma gitmişti. cliodan daha sessizdi.
      Clio da ön kelebek cam ile ön cam arasındaki direk kısmının çıtası sökülüp silikon desteği ile yapıştırıldıktan sonra rüzgar sesi falan almıyor.Eşimde var ve gayet emnunuz açıkcası.
      İbiza nasıldır bilmiyorum ama almışsınız zaten hayırlı olsun. motor gayet iyi , şanzıman yönünden şansınız varsa sorun yaşamazsınız.Güle güle kullanın.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
        Orjinal yazı sahibi: maxut
        hayırlı olsun.
        .
        .
        Clio da ön kelebek cam ile ön cam arasındaki direk kısmının çıtası sökülüp silikon desteği ile yapıştırıldıktan sonra rüzgar sesi falan almıyor.Eşimde var ve gayet emnunuz açıkcası.
        İbiza nasıldır bilmiyorum ama almışsınız zaten hayırlı olsun. motor gayet iyi , şanzıman yönünden şansınız varsa sorun yaşamazsınız.Güle güle kullanın.
        kelebek camı ile ilgili çok uygulama vardı. bantla yapıştıran, komple kapatan, silikon yapıştıran... bir kısmı düzeldi bir kısmı düzelmedi dedi. bende hiç uğraşmadan sattım. ses sorunu olmasa daha uzun süre binerdim. satıp leon aldım. ibizayıda o zaman test etmiştim.
        .
        seatın araçları fiyat performans olarak çok iyi bence. güzel seçim yapmışsınız. tekrar hayırlı olsun
        İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

test etmedim ama yetkili bayi servis müdürlüğü yaptığımdan ve 1 ibiza 2 de leon eskitmiş biri olarak söyleyebilirim ki SEAT iyidir. VW'in logosuna gereksiz para verip durur bizim milletimiz. Tek dezavantajı passat insignia segmentinde araç üretemiyor olması. Bir alt segmentteki araçlarının hemen hemen hepsi kaliteli ve sorunsuzdur.
          1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, an itibarı ile aracı teslim almış bulunuyorum.
            İlk defa risk alarak yeni çıkmış bir aracı test etmeden aldım. Ama size şunu söyleyebilirim ki araç verilen parayı hakediyor. Biraz önce
            Otobana çıktım, ilk kalkış , ivmelenme ve ara hızlanmalarda benim insigniadan pek bir farkını göremedim, gayet başarılı bir çalışma yapmışlar, DSG güzel çalışıyor, tüketim ise 90 sabit hızda 3-4 litre arası oynuyor.
            Bu aracı almadan önce polo ve clioyu da test etmiştim, eşimin önceki aracı clio 3 tü fena değildi, ama clio 4 ün konfor ve malzeme kalitesi açısından pek bir farkını göremedim hatta malzeme kalitesi kötüydü. Sadece performansı iyiydi.
            Ama ibizayla polo arasında konfor ve malzeme kalitesi açısından hiçbir fark göremedim. Hatta bunun performansı 1.2 TSİ Polonya göre bariz iyi. Aynı donanım seviyesindeki polo 63000 lira iken ben ibizayı 58000 liraya malettim, ekstradan cam tavan ve deri- alcantra spor koltuk bile eklettim bu fiyatın içine.
            Bu segmentte araç düşünenler mutlaka baksın derim, vw grubu araçların fiyatlarının anlamsız bir şekilde uçtuğu piyasada çok güzel bir fiyat performans alternatifi olmuş.

Yorum

Hayırlı olsun Ibiza iyidir
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Şehir içi için ideal bir araç gibi duruyor hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sağolun hasan kardeşim ve fatih abi, ilk gün izlenimlerim, gerek performans gerekse kalite olarak oldukça iyi görünüyor, iyi ki almışım diyebilirim, umarım dsg den problem çıkmaz

Yorum

Zaten sadece eşim işe giderken kullanacak, yılda en fazla 5000 km yani , benim insignia şimdiden 25000 km oldu, al insigniayı kullan dedim ama o çok büyük ben kullanamam diyor, bir de cam tavan diye tutturdu.

Yorum

İşleniyor...
                    X