Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni 1.6 Motor ix35

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni 1.6 Motor ix35

Evet arkadaşlar belki haberiniz vardır Hyundai ix35 modeline 1.6 benzinli 135hp 6 ileri manuel şanzımanıda eklediyip satışa sundu fiyatı ise 51.000TL .

Hyundai’nin yeni kompakt SUV aracı ix35’te, 2.0 lt dizel motordan sonra 1.6 lt hacimli direkt enjeksiyonlu benzinli motor seçeneği de sunulmaya başlandı.

Bu motora sahip araç, 51 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. İlk çıktığı mart ayından bu yana sadece 2.0 litre dizel motorla satılan ix35’in yeni 1.6 litrelik benzinli motoru, 135 HP güce sahip. Avrupa’da ilk kez ix35 ile birlikte sunulan bu motor, 6 ileri manuel şanzıman ve 4x2 önden çekiş seçeneğiyle satılmakta. 100 km’de 6.8 lt ortalama tüketime sahip bu motor, ix35’i 11.1 saniyede 0’dan 100 km/s hıza çıkarıyor .

2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Ynt: Yeni 1.6 Motor ix35

Yeni Sportage e rakip lazımdı zaten
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bence çok satar bu araç o fiyata yakında yollarda fazlasıyla göreceğiz
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

güzel araba ama bence daha fazla yakar

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

sırf jeepi biniyorum demek için bile alanlar cok fazla olur bence, bu arada dün aksam yeni sorante gordum, arka stop lambaları hosuma gıttı, komple ledli yapmıslar, gece ışıl ışıl yanıyordu, keşke bizim insignialarada led koysalardı

Yorum

bugün aracı bayide inceleme fırsatım oldu.

bir kere araç çok dolu. donanım olarak 1.6 larda otomatik vites hariç, yok yok diyebiliriz. araç ön tarafta sürücü için son derece ferah bir kabin sunuyor. arka taraf ta genişlik açısından fena değil. dışardan, içine-dışına detaya girmeden baktığınızda ;açılır ve çift taraflı cam tavanıyla, tam deri döşemeleriyle, yakıt sarfiyatı fabrika verileriyle ve nispeten heybetli dış tasarımıyla fiyatına göre alınası bir araç gibi görünüyor.

fakat kalite detaylarda gizlidir sözünü felsefe edindiğim için, kalite isteyen için alınası bir araç olmadığına kanaat getirdim.

öncelikle araçta kullanılan malzeme kalitesi son derece vasat. aracın hiçbir yerinde yumuşak malzeme yok. kapı içleri, ön göğüs paneli tamamen sert plastik. hele el fren kolu o kadar berbat ki.. kol dayamayı açıp kapattığımda duyduğum kapanma sesi ise kalitesizim diye bağırdı resmen.

araç deneme aracı değildi fakat start stop sistemi ile aracı çalıştırıp sesini dinleyeyim dedim. start tuşuna basıldığında araç biraz gecikmeli çalıştı ve rölantide çalışan motorun sarsıntısı hissedildiği gibi, bir uğultu da mevcuttu. rölanti sessizliği ve sarsıntısızlığına alışan ben için kabul edilemez bir durumdu bu. ayrıca bu izlenim hareket halinde motor, yol ve rüzgar sesi açısından olumlu bir öngörü yaratmadı..

direksiyon simidi ince ve ele iyi oturmuyor, kullanılan deri de kalite hissi vermediği gibi kısa sürede yıpranacakmış gibi duruyor.

6 vitesli manuel şanzımanın geçişleri oldukça sert, kemikli geldi bana, kamyonet şanzımanı gibi.. vites topuzu da pek hoşuma gitmedi doğrusu.

netice olarak çakma suv olarak yüksek ve ferah bir araç. donanım olarak b ve c sınıf kullanıcılarına bu haliyle oldukça güzel hitap edebilir fakat o sınıfı baz alırsak fiyatına bir şey diyemem. test otomobili geldiğinde arayacaklarmış, ama gitmeyeceğim.

birdahaki bayi maceramda buluşmak üzere esen kalın

Yorum

4x4 olmadıktan sonra yüksek araç almanın bana göre mantığı yok.
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Ben bu kompakt suv larda, en çok ASX i tip olarak beğeniyorum. Tabi Q5 i falan saymazsak.

ix35 te bence başta tasarımdan kaybedenlerden. Hal böyle olunca hiç içine ve özelliklerine bakasım gelmiyor.
                Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

İşleniyor...
                X