Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kış lastiği hakkında yardım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kış lastiği hakkında yardım.

Orjinal yazı sahibi: mazelife
    4 tane 245 40 19 kumho aldım. Bugün taktırdım, direksiyon bariz yumuşadı, az daha kassa flexride lı insignia direksiyonu gibi olucak. Yoldaki girinti çıkıntılar biraz daha hissedilir oldu. Kışın bastımmı dursunda içinde sekelesemde olur herkese yardımı için teşekkür ederim.
    Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

Kumho'nun hangi modelini aldınız? Gerçi 245 40 19 dediğinize göre muhtemelen KW27'dir. Zira sanırım diğer kış lastiklerinde bu ölçüler yok.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

4 tane 245 40 19 kumho aldım. Bugün taktırdım, direksiyon bariz yumuşadı, az daha kassa flexride lı insignia direksiyonu gibi olucak. Yoldaki girinti çıkıntılar biraz daha hissedilir oldu. Kışın bastımmı dursunda içinde sekelesemde olur herkese yardımı için teşekkür ederim.
      Hayırlı olsun..İzlenimlerinizi bekliyoruz..
      Bu arada lastik havalarını çok fazla basmış olabilirler bu da size kasisleri daha çok hissettirir.Eğer lastik basınçları yüksekse 32 yada 30 konforlu sürüş sağlıyacaktır.
      2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
        Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

Kumho'nun hangi modelini aldınız? Gerçi 245 40 19 dediğinize göre muhtemelen KW27'dir. Zira sanırım diğer kış lastiklerinde bu ölçüler yok.
        Teşekkür ederim ersin bey dediiniz gibi kw27 modeli.
        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
          Hayırlı olsun..İzlenimlerinizi bekliyoruz..
          Bu arada lastik havalarını çok fazla basmış olabilirler bu da size kasisleri daha çok hissettirir.Eğer lastik basınçları yüksekse 32 yada 30 konforlu sürüş sağlıyacaktır.
          Teşekkür ederim saolun. Bi 50 km sürme şansım oldu bugün yağmurda. Lastik basınçlarını kontrol etmedim kaç bastılar bilmiuorum ama tam ayarında. İlerleyen günlerde detaylı izlenimlerimi yazarım

Yorum

Kışlık kumhoların yazlık good year lardan daha kaliteli olma ihtimali var mı ? Good year lar nerdeyse kumhonun iki katı fiyatta. Arabanın direksiyonu inanılmaz derecede yumuşadı. 2 nci viteste dip gaz yaptığımda diğer lastiklerle araba kendini sağa sola atıyordu, bundada var ama diğerlerine nazaran yok denecek kadar az, aralarında bariz açık ara fark var. Yol tutuşu çok iyi, güven veriyor. Aracın sırtında bi ağırlık varmış ta ondan kurtulmuş gibi. Yola yapışıyor sanki. Diğer lastiklerde eski değil, 2014 üretimi, aşağı yukarı 20 bin km yaptı. Yazlık lastikle kışlığı karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama herkesin söylediğine göre kışlıkların daha rahatsız edici olması gerekiyor. Kendimi de hazırlamıştım hatta konfordan ödün vermeye. Kumholar karda kışta durdururmu daha deneyemedim ama ilk izlenimim bu yönde.

Yorum

İşleniyor...
            X