Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kış lastiği hakkında yardım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kış lastiği hakkında yardım.

Malum kış geldi sayılır, geçen sene kış lastiği takmadım ve kötü bir deneyim edindim. Aracımda 19" jant var, 19 jantta kış lastiği bir sorun çıkarırmı yada çıkıntı 4 jant bulup kışlık takımmı yapsam ? Eski aracımda belli bir hızdan sonra direksiyonda titreme vardı, ne kadar uğraştıysam düzelmedi. Bunda öyle bir sorun yok, acaba lastikleri değiştirirsem bundada öyle bir sorunla karşılaşırmıyım ? Aşağıda linkini verdiğim ilk ilandaki lastikler çok az kullanılmış, fiyatıda uygun gibi. Bulduğum diğer lastik ilanlarınıda paylaşıyorum belki bir ihtiyacı olanın işini görür. 19" başka marka kış lastiği kullanan memnun olan var mı ? Çoğunluk istanbulda kullanıcam ama belki bir ihtimal uzun yolada gidebilirm. Farklı fikirlerede açığım. Yardımınız için teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4952827/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3176271/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0895124/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9929837/detay/
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Ynt: Kış lastiği hakkında yardım.

ben 4 senedir petlas kullanıyorum İstanbul ve uzun yolda çok memnunum tavsiye ederim 245/45/18
    06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Ben olsam 18 jant alır ona göre kışlık alırdım.Hem janta lastik tak çıkar olmaz hemde 18 lastik fiyatları nispeten daha uygun.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Syron nasıl bir marka acaba?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Çıkma lastiğe karşıyım,lastik can güvenliği açısından çok önemli bir parçadır.Yenisini alın bence.Nokian alabilirsiniz,hem çok kaliteli hem de uygundur fiyatı.
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
            Ben olsam 18 jant alır ona göre kışlık alırdım.Hem janta lastik tak çıkar olmaz hemde 18 lastik fiyatları nispeten daha uygun.
            +1000
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Çıkma eğer arabayi hemen satmayacaksanız bence almayın. Küçük ebat orjinal jant ve lastik öneririm. Jantları çıkma alacaksanız da yamukluklarini kontril ettirip alın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                Çıkma lastiğe karşıyım,lastik can güvenliği açısından çok önemli bir parçadır.Yenisini alın bence.Nokian alabilirsiniz,hem çok kaliteli hem de uygundur fiyatı.
                Sıfır tabi herzaman iyidir ama ilandaki bridgestone lastiklerin dükkanda adet fiyatı 700 tl. Satıcı sıfırdan farksız diyor, 1 milyara vericek 4 lastiği. Bi kontrol ettirilirse mantıklı gibi, dişleri duran 2015 üretim lastikte ne hata olabilir ?
                Nokian kış lastiğinde zirve ve en pahalılarından diye biliyorum ben. Benim ebatlarda baktığımda fiyatlar baya uçuk.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                  Syron nasıl bir marka acaba?
                  Biraz araştırdım bende ama elle tutulur net birşey bulamadım. Fiyatı uygun ama diğerlerine nazaran.Tek ağızdan kullanan yorumu olsa çok yararlı olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
                    Orjinal yazı sahibi: tornado
                    Sıfır tabi herzaman iyidir ama ilandaki bridgestone lastiklerin dükkanda adet fiyatı 700 tl. Satıcı sıfırdan farksız diyor, 1 milyara vericek 4 lastiği. Bi kontrol ettirilirse mantıklı gibi, dişleri duran 2015 üretim lastikte ne hata olabilir ?
                    Nokian kış lastiğinde zirve ve en pahalılarından diye biliyorum ben. Benim ebatlarda baktığımda fiyatlar baya uçuk.
                    O zaman onu alın.

Yorum

Bu yıla ait lastik değerlendirme sonuçları listesi;

https://winter-tires.pmctire.com/med...valuations.pdf

Birkaç yıldır bu listede yer alan KUMHO IZEN KW serisi tam bir fiyat/performans ürünü..

http://www.kumho-eu-tyre-label.eu/tr...ash=2b53517b4a
                      2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

245 40 19 kumho kullanıyorum, 4. yılı olacak bu sene.. Gayet memnunum, ben olsam 19 janttan vazgeçmezdim, sadece 19 lastik alıp devam etmek en güzeli... Kış geldi diye jantların neden sönük kalsın ki
                        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Ben de cumarteai günü 205/55/16c kumho lastik aldim. Aracı deneme firsatim olmadi balikesirden izmire geldim. Araba 120den sonra Zangır zangır titriyordu. 130da direksiyon mikser gibiydi. Pazartesi tekrar ayar yaptirdim. Bayinin dedigi abi lastik atlama yapiyor 3 tanesi hatali üretim aldigini yere danışın dedi. Bakalim aldigım yere söyledim makinanın ekran fotoğrafını da gönderdim cevap bekliyorum.
                          Tabi burada sizi kendi durumumla ilgili meşgul etmek istemem. Izmirdeki lastkcinin dedigi petlasin kendini ćok geliştirdiği ve iyi kaliteli olduğunu söyledi. Tercih bu yönde kullanilabilinir.

Yorum

İmzamdaki lastikleri kullanıyorum, hepsinden çok memnunum. 4 çeşit lastik var, o anlamda. Hepsi de aynı 19". Eğer 245 45 18 kullanacaksanız bence bir fark olmaz, zira taban genişlikleri aynı. 245. Daha geniş tabanlı 20" kullanıyor olsanız ve 245 altında bir 18 düşünseniz belki tavsiye ederdim ama sizin durumunuzda var olan jantlara 19" almak daha mantıklı gibi. 240 bile olsa ne kadar fark eder bilemiyorum...
                            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

4 tane 245 40 19 kumho aldım. Bugün taktırdım, direksiyon bariz yumuşadı, az daha kassa flexride lı insignia direksiyonu gibi olucak. Yoldaki girinti çıkıntılar biraz daha hissedilir oldu. Kışın bastımmı dursunda içinde sekelesemde olur herkese yardımı için teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                              X