Duyuru

Collapse
No announcement yet.

RITECH II Sanal Gerçeklik Gözlügü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• RITECH II Sanal Gerçeklik Gözlügü

Herkese merhaba,

Yeni bir aliexpress ürünü ile karşınızdayım

Yeni ürünümüz aşağıdaki linkteki sanal gerçeklik gözlügü.
    http://www.aliexpress.com/item/RITEC...312865697.html

Samsung'un üretmiş oldugu sanal gerçeklik gözlügünü denedikten sonra bir gazla araştırma yapıp ürünü aldım. Kargo 16 gün sürdü. Gözlemlerimi kısaca aktarayım. Ürün yüzüme tam oturmuyor (Kişisel birşey yüz hatlarından kaynaklı) Kenarlarda kalan boşluklardan dolayı ışık sızması ve ekranda yansımalar oluyor. Ayrıca yüzünüze denk gelen yerdeki süngerler ince. Tüm telefonlar ile uyumlu. Ben Note 4 ile kullanıyorum. Uygulamalar yaygın degil. Samsung'un kendi gözlügü VR için olan uygulamalar güzel. Ücretsiz uygulamalar yetersiz ama yaygınlaşıyor. Bazı uygulamalarda netlik sorunu yaşadım. Iphone da denedigimde netlikte herhangi bir sorun yoktu. Degermiydi ? Kişiden kişiye göre degişir. Yeni gelişen ve yaygınlaşan bir teknoloji. Bu fiyata deneyimlemek güzel. Zaten fiyatına bakınca beklentinizi yüksek tutmamanızı tavsiye ederim

Ve ürünün yazısını yazana kadar bir arkadaşın yogun istekleri üzerine ürünü ona verdim. Hevesimi alamadım. Neyse yeni bir tane sipariş edecez anlaşılan

Ynt: RITECH II Sanal Gerçeklik Gözlügü

Bu gözlüklerden Fujitsunun scooter demosunu kullanmıştım enteresan bir byut içinde geziyorssunuz hafif bir baş dönmesi yapabiliyor teknoloji ilerliyor sonumuz hayırolur inşallah.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ağır değil mi? 2 saatlik bir film izlense boyunda ağrılar olunmaz mı?

Yorum

Şu bizim, bahçıvan filmindeki gibi etki veriyor mu?
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Bu gözlüklerden Fujitsunun scooter demosunu kullanmıştım enteresan bir byut içinde geziyorssunuz hafif bir baş dönmesi yapabiliyor teknoloji ilerliyor sonumuz hayırolur inşallah.
          Aynen Fatih abi. Samsung'un gözlügünü denedigimde içine kaptırmıştım kendimi. Hoşuma gitti

Orjinal yazı sahibi: Davudx
          Ağır değil mi? 2 saatlik bir film izlense boyunda ağrılar olunmaz mı?
          Ürün sadece plastik, Mercek ve küçük bir mıknatıstan oluşuyor. Agırlıgından emin olmadıgım için yazmıyorum ama çok hafif bir ürün zaten. Agırlık yapacak tek şey içine yerleştireceginiz telefon.

Orjinal yazı sahibi: aton1981
          Şu bizim, bahçıvan filmindeki gibi etki veriyor mu?
          Samsung'un gözlügünde onun gibi olmasa da yakın bir deneyim yaşıyorsunuz. Ama bu ürün için dedigim gibi beklentiyi yüksek tutmamak lazım.

Yorum

Fiyatı gayet makul. Denenebilir tabi. Hava atarız teknik arkadaşlara hehe
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bu ürünler ve uygulamalar iyice gelişene karar almamakta yarar var bence.

Çok heves edenler için aşağıdaki ürünü tavsiye edebilirim ;

http://www.aliexpress.com/item/High-...rchweb201560_9

Oğuzhanın bahsettiği ürün bunun süslenmiş hali

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                Bu ürünler ve uygulamalar iyice gelişene karar almamakta yarar var bence.

Çok heves edenler için aşağıdaki ürünü tavsiye edebilirim ;

http://www.aliexpress.com/item/High-...rchweb201560_9

Oğuzhanın bahsettiği ürün bunun süslenmiş hali
                Aynen Onur. Kes biç mercek bul ugraşmak istemedim
                Yeri gelmişken onu da söyleyelim. Google cardboard projesiyle kendi gözlügünüzüde yapabilirsiniz.
                https://www.google.com/get/cardboard/

Yorum

İşleniyor...
                X