Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BMW 1.16i M Sport vs Astra K 1.4T

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• BMW 1.16i M Sport vs Astra K 1.4T

Herkese merhabalar arkadaşlar. 2011 den bu yana kullandığım Astra J 1.4T Cosmo paket aracı bu sıralar değiştireceğim.

Bu konuda size de danışmak istiyorum,farklı fikirler ve görüşler önemli. Şimdi gelelim araçların kıyaslanmasına;

2016 Astra 1.4T Excellence + Sunroof + Navi900 + Kış Paketi 2 veya AGR Paket bu aracın AGR'siz fiyatı yaklaşık 80.000TL,AGR'li 85.000TL bandında. Astra K'nın özellikleri malumunuz.
    Avantajı; 0 kilometre olması,yüksek donanım seviyesi,10 ile 15.000 arası ortalama fiyat ucuzluğu

Astra'nın karşısında BMW 1.16i M Sport paket var. İkinci el baktığım için bu araçlarda ortalama olarak 2014 modelleri 92.000-95.000TL bandında.
    Avantajı; bence kalite algısı ve premium c sınıfı olması

Bir kaç tane örnek ilan koyuyorum incelenmesi için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39853767/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42886767/detay

Bu araçların yanına Mercedes A200 AMG paket aracıda ekleyebiliriz alternatif olarak,onlarında 2013 modelleri ortalama 1 kasa fiyatında,yalnız dezavantajı 2013 model olması,makyajsız kasa olması ve sanırım en geç 2 sene içerisinde kasa değiştirecek olması.

A200 AMG için;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30001297/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39904113/detay

Sizden yorumlarınızı bekliyorum.

Yönetici arkadaşlar ankette eklerse konuya sevinirim.
    2015 BMW F30 M Sport

Ynt: BMW 1.16i M Sport vs Astra K 1.4T

Merhaba. Güzel bir noktayı yakalamışsınız. Yeni Astra güncel 150 beygir ve 245 Nm tork üreten 1.4T motoruyla ve hafiflemiş kasasıyla çok dikkat çekici ve eminim çok canlar yakacaktır. Ben de dün incelerken farkettim ki epey dolu olan Dynamic seviyesi 1.4T motoruyla 71450 lira fiyatı var. Ancak siz zaten bir Astra kullanıcısısınız ve heyecanlanmıyorum derseniz normal derim

Ön tasarımını bir türlü beğenemesem de Astra bence çok alınası bir araç olmuş. Eğer alıp bir kaç ay sonra sıkılmayacaksanız ikinci el premiuma gerek yok demektir. Ama nihai hedefinizde D sınıfına geçmek varsa geçiş dönemi için C sınıfı premium düşünülebilir. En azından 2 yıl falan binersiniz içinizde kalmaz. Çünkü ben olsam ikinci el alacağım 1 ve A'yı uzun yıllar kullanmayı düşünmezdim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
      Merhaba. Güzel bir noktayı yakalamışsınız. Yeni Astra güncel 150 beygir ve 245 Nm tork üreten 1.4T motoruyla ve hafiflemiş kasasıyla çok dikkat çekici ve eminim çok canlar yakacaktır. Ben de dün incelerken farkettim ki epey dolu olan Dynamic seviyesi 1.4T motoruyla 71450 lira fiyatı var. Ancak siz zaten bir Astra kullanıcısısınız ve heyecanlanmıyorum derseniz normal derim

Ön tasarımını bir türlü beğenemesem de Astra bence çok alınası bir araç olmuş. Eğer alıp bir kaç ay sonra sıkılmayacaksanız ikinci el premiuma gerek yok demektir. Ama nihai hedefinizde D sınıfına geçmek varsa geçiş dönemi için C sınıfı premium düşünülebilir. En azından 2 yıl falan binersiniz içinizde kalmaz. Çünkü ben olsam ikinci el alacağım 1 ve A'yı uzun yıllar kullanmayı düşünmezdim.
      Rıfat abi detay yorum için teşekkürker.
      Evet yeni Astra'nın motoru ver verileri gerçekten beni heycanlandırdı açıkcası. Gelişen performans yeni teknoloji motor ve bildiğim kadarıyla biraz güncellenen şanjıman gayet iyi iş çıkarmış. 0-100 8.3 sn ki Astra J 1.4T nin verisi 9.9 idi. Şuanda sadece İngiltere'de satılan 1.6T 200hp motor da mevcut 0-100 6.6 sn olarak gozukuyor ki yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla bu aracın Astra GSİ olarak piyasaya çıkmasıda kuvvetle mutemel. Açıkcası ben belli başlı bölgelerdeki kalitesiz malzeme harici yeni Astra'yı beğendim. Senin yorumunun tam tersi olarak aracın önden görünüşü gayet agresifleşmiş daha sportif bir tasarım olmuş bence Ama tabiki premium C sınıfı bir araca binmekte 1 kasa gibi ayrı bir keyifli olacaktır eminim. Gel gelelim burada da şöyle bir durum söz konusu,2011 yılında J kasayı sıfır olarak alındığında yine şuandaki K kasa ve ikinci el 1 kasa kadar bir fark vardı 2. el 1 kasalarda 2011 yılında. O zaman tercihimiz sıfır Astra olmuştu. Aynı durum şuanda da söz konusu ve şuanda Astra kelimenin tam anlamıyla gerçekten dolu bir ve teknik veriler açısından da başarılı bir araç J kasadan çok farklı ama yinede Astra mı yoksa M paket 1 kasa mı

Ön taraftan güzel bir kare

2015 BMW F30 M Sport

Yorum

kesinlikle BMW derim
        Arkadan çekiş başlı başına bir sebep
        Eğer araçlar temiz ise c segmentindeki Astra yerine alınacak tek seçenek derim

Yorum

Zaten astraya binmişsiniz ,bence BMW en iyi seçenek alın keyfinize bakın.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Astra bmw ye göre çok daha konforlu.Ayni zamanda bu konfora karşı bmw kadar iyi yol tutuyor.Bmw de ise arkadan itiş çok ayrı bir zevk veriyor.Hem marka imajindan hem de ikinci el alacağınız için bmw den zarar etmezsiniz ileride.A serisine yaklaşmayın bile. Şimdiden hayırlı olsun.
            İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Ben Astra'yı seçerdim ama her ikisi de üzmez gönlünüze göre bir tercih yaparsınız inşallah şimdiden hayırlı olsun
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşin harbiden zor 3 ü de fenaa... Sen yine de ekonomi candır deyip Astra full seç bence hemde sıfır km

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Evet Mert kardeşim, gerçekten güzel bir kare koymuşsun. Kırmızı renk ve krom ayrıntılar güzel bir açıyla birleşmiş.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

bmw

Yorum

Eger astra alacaksan opsiyon donaniminda bi 19 janti varki muhtesem ve uzun yillar bineceksen mutlaka deri koltuk secenegini al arabayi inanilmaz zengin gosteriyor.
                      Ama ben dolu bir 116i m paket alirdim
                      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        Eger astra alacaksan opsiyon donaniminda bi 19 janti varki muhtesem ve uzun yillar bineceksen mutlaka deri koltuk secenegini al arabayi inanilmaz zengin gosteriyor.
                        Astra için katalog jantı var 18 ama o da Türkiye'ye gelmiyor. 19 jant Astra da yok

İkinci ellerine bakıyorum 92-93 1.16i M Sport ama doluluk namına araçların hiç birisinde bir şey yok Hız sabitleyici bile yok,kaldıki diğer donanımlar Hepsi sadece M paketli araçlar başka opsiyon yok
                        2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SOY
                          Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          Astra için katalog jantı var 18 ama o da Türkiye'ye gelmiyor. 19 jant Astra da yok

İkinci ellerine bakıyorum 92-93 1.16i M Sport ama doluluk namına araçların hiç birisinde bir şey yok Hız sabitleyici bile yok,kaldıki diğer donanımlar Hepsi sadece M paketli araçlar başka opsiyon yok
                          O janti katologa koyduklarina gore mutlaka gelir ama bugun ama 1 ay sonra bayiyi bıraz sikıstirirsan bence yardimci olurlar.
                          Bmw icin hiz sabitleyici 750 tl ye takiliyor bilgin olsun.. ama 92 93 e de makyajsiz alacagina 100 bin ver sıfír dizel otomatik 116d al sanruf 17 jant dahildi en son bu fiyata
                          F30 Sport+

Yorum

Bmw eski kasa ise alma derim,astra daha mantıklı görünüyor..
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

arkadan itiş sayesinde bmw bir adım önde bence.
                              1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X