Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Talihsiz mi denir..Dikkatsiz mi denir..Ne denir bilemedim..
Collapse
X
-
Ynt: Talihsiz mi denir..Dikkatsiz mi denir..Ne denir bilemedim..
Adam bir horoz keserdi cıkmadan haha haha haha haha haha hahaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Muhtemelen daha önce ferrari kullanmamış, dikkat ederseniz sağlamaya çıkıp makas atmaya çalışıyor o esnada gaza dokunuyor. Normal bir araç, bu durumda normal hızlanır ve makas atar ama arkadaşın ferrarisi malesef aşırı ivmelenmeden dolayı spine giriyor. Belki seyretmişsinizdir drag yapan bir şahin vardı 500 küsür beygir, araba hönkürüyor resmen dragda benzer bir hareketle yan bariyerlere vurmuştu. Güçlü arabaları yolda tutmak bazan güç olabliyor. Ben insignia da bile hatırlıyorum kökleyince direksiyonun nasıl elimin altında oynadığınıMondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrAdam bir horoz keserdi cıkmadan haha haha haha haha haha haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: emrezxrAdam bir horoz keserdi cıkmadan haha haha haha haha haha haha
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: emrezxrAdam bir horoz keserdi cıkmadan haha haha haha haha haha haha
Yorum
-
ARabanı tanımadan ne basarsın be mubarek.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum