Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖZEL SİPARİŞ KONUSU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ÖZEL SİPARİŞ KONUSU

Merhabalar,aranızda İnsignia'sını alırken özel sipariş verip alan abilerimiz arkadaşlarımız vardır diye düşündüm. Bu konuda bir fikir almak istedim.

Şuanda Astra K ve kafamda Mercedes CLA var. Eğer Astra K tercih edersek 1.4T Excellence paket + AGR Deri Koltuk + Sunroof + İntelliLink NAVİ 900 yani tüm opsiyonları ekletmek istiyorum. Bunun için Odak bayi ile telefonda görüştüm. Böyle bir araç için özel sipariş vereceklerini,şuandaki gözüken fiyatı 84.750TL olduğunu ama yıl başından sonra fiyat konusu ne olur bilemediklerini söylediler.
    Birde sipariş vermek için araç ücretinin %20-30 gibi bir rakamını ödemem gerektiğini söylendi.

Siz kendi araçlarınızı özel sipariş verirken nasıl bir prosedür izlediniz. Gerek aracın geldiği zamanki fiyat konusu gerekse bu %20-30 arası kapora bırakma durumu(böyle bir mebla bırakmak zorunlu mudur) hakkında bilgi almak isterim tecrübeli üyelerden. Ayrıca olası bir vazgeçme durumunda kapora verirsek bu kaporamız ne oluyor bilen var mı ? Teşekkürler.
    2015 BMW F30 M Sport

Ynt: ÖZEL SİPARİŞ KONUSU

Yok canım ne %20-30'u, 1.000 lira kapora yeterli. Zaten fiyatlarda da artış olmayacak muhtemelen.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ben alırken fiyat garantisi vardı, kaparo konusu ile ilgili yasal hakkımızı bilmiyorum ama ben 1250,-₺ kaparo vermiştim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Yok canım ne %20-30'u, 1.000 lira kapora yeterli. Zaten fiyatlarda da artış olmayacak muhtemelen.
        Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Ben alırken fiyat garantisi vardı, kaparo konusu ile ilgili yasal hakkımızı bilmiyorum ama ben 1250,-₺ kaparo vermiştim
        Siz araclarda ozel siparis kategorisine girmisti degil mi ? Bir de dediginiz gibi sabit fiyat garantisi almak mumkun mudur ?
        2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Benim bildiğim kadarıyla yılbaşına kadar sipariş almıyorlar hele fiyat garantisi diye bişey yok

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
            Benim bildiğim kadarıyla yılbaşına kadar sipariş almıyorlar hele fiyat garantisi diye bişey yok
            Yılbaşına kadar değil de, ayın 15'ine kadar sipariş almıyorlar (Insignia'da)
            15'inden sonra alınan siparişler 2016 model olarak gelecekmiş ama fiyat garantisi yok tabiki
            InsigniaTEAM

Yorum

merhaba
              ben aracımı özel sipariş ile aldım kapora konusunda kuralları katıydı yada bana yaptılar bilmiyorum belki araç özelliklerine göre dir bilmiyorum sanki sipariş formunda yazıyordu ben sipariş verirken 18000 istediler tabi verdim bende. fiyat Garantisi malesef ben alirken yoktu (sipariş 2014 aralik sonuydu) teslim ise nisandı bekleme olayı biraz sıkıntılı olabiliyor, eğer sipariş sürecinde opsiyon uyuşmazlığı gibi bir durum olursa teslim süresini etkiliyor (benim 2 aya yakın atmıştı) bu süreç ve kesin olmayan bedeli kabul edersen bu işe girebilirsin bende vergi artışı olmuştu
              1.6 SIDI

Yorum

full donanımlı özel sipariş verirseniz kaporoyu özellikle fazla istiyorlarki vazgeçmeyelim diye,çünki o donanımı almak isteyen müşteriyi bulmak kolayda olur zorlanabilirlerde sebep o yani,
                normal kaparo 500tl.de olur 1000tl.de vazgeçerseniz kaparo yanar,
                benden 5-10bin istediler satış müdürleri yeni başlamış bende 3bin tl verdim özel siparişe bilgilerinize
                06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

İşleniyor...
                X