Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Piston TV geliyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Piston TV geliyor

Piston, kaliteli bir otomobil yapımı olarak uzun zamandır eksikliği hissedilen bir boşluğu doldurmak için çok kısa bir süre içerisinde yayın hayatına başlıyor!

Yakından tanıdığınız Buğra AKPINAR tarafından yönetilen, K. Buğra YILDIRIM ve Oytun ÖZTÜMER tarafından hazırlanan, Aslı ALAGÜL ve Burcu ERENKUL tarafından sunulan Piston, 12 Aralık 2010 Pazar günü saat 15:30 'da ilk bölümü ile Show Max ekranlarında başlıyor.

İlk bölümünden itibaren ilgiyle takip edeceğiniz program eğlendirici bir atmosfer içinde işlenen Otomobil, Motosiklet, Motorsporları, Magazin gibi konuları kapsıyor.

Piston'un ilk bölümünün fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

Web: www.pistontv.com
    Facebook: www.facebook.com/pistontv
    Twitter: www.twitter.com/pistontv
    InsigniaTEAM

Ynt: Piston TV geliyor

bu programın sunucusu Barkın Bayoğlu,adamın üslubu cok hosuma gitti halen yayına devam ediyor mu piston tv?

Otomobil sürerken nasıl oturmalı? Doğru bildiğimiz yanlışlar.
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Hayır ancak kendisi SKY Turk'de Pazar günler 11.10'da "Altın Elbiseli Adam" diye "motosiklet" içerikli program yapıyor.

Barkın Bayoğlu'nu uzun süredir tanıyorum.Her zaman doğruları söyler kötüyse kötü der.Yaptığı testler genelde eş,dost,akraba,tadıklarının araçlarıdır bu nedenle reklam olayına girmek zorunda kalmadan programlarını yapıyor.Dediğim gibi otomobil yok ama motosiklet incelemelerini takip etmek isteyenler ve genel olarak "motosiklet" hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için bu işi hakkıyla yapan Barkın'ı izlemelerini ben tavsiye ederim.Hiç ilginiz olmasa bile konuşmalarına,yorumlarına gülmek için bile izlenebilir.Bir bakıma mizah programı da oluyor
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

piston tv de yer aldı diye biliyorum,bu videoda 14.30dan sonra ix35 test ediyor testin sonunda ''kemal abi'' (26.00)sn deyişi kopardı beni,cok iyi anlatıyor ve samimi,hoş..

Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
          bu programın sunucusu Barkın Bayoğlu,adamın üslubu cok hosuma gitti halen yayına devam ediyor mu piston tv?

Otomobil sürerken nasıl oturmalı? Doğru bildiğimiz yanlışlar.
          altın elbiseli adam bu motorsiklet programı yayınlıyordu sponsor firmaların motorunu bile kötüleyip yerden yere vurdugu için cok tepki almış kendi agzından ben ne yapayım o motor kötüyse kötü derim demiş cokta tepki almıştı helal olsun sana ben adam ihihi
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

"Piston" ShowMax televizyon kanalında yayınlandı ama şimdi bitti.Eski programları izlemek mümkün.Gönül isterdi ki "İnsignia 1.6T" testi yapıp da bitseydi ama kısmet değilmiş.Eminim güzeş şeyler söylerdi Dediğim gibi halen devam eden SKY Turk ekranlarında "Altın Elbiseli Adam" programını kendisi hazırlayıp,sunuyor.Ancak içerik "motosiklet"

Yorum

cidden süpermiş ya Kemal abiyi 40 sefer geri alıp alıp izledim haha
              anlatım tarzı da çok iyi. birşey dikkatimi çekti diğerleri gibi katalogdan ezberlediklerini bize okumuyor. mesela beygir için 170-180 diyor, bagaj hacmi için 500küsür litre gibi. böylesi daha iyi kesin bilgileri biz zaten araçların internet sitesinden öğrenebiliyoruz.
              InsigniaTEAM

Yorum

Önemli olan da o ya Çağrı.Adam dediğin gibi kataloğu yutmak yerine gerçekten bir kullanıcı gözüyle hissettiklerini söylüyor.Aracın kağıt üstünde ne yaptığı değil gerçekte neler yapabileceği daha önemli...

Yorum

İşleniyor...
                X