Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paspas olayı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Paspas olayı

Arkadaşlar şoför tarafında tam topuğumun denk geldiği paspas bölgesi delinmiş,bir kaç tane inceledim 220 tl falan tek paspas almak mümkün mü önerileriniz nedir?

Ynt: Paspas olayı

Halı paspas dayanmıyor bendede debraj dan ayagımı çektiğim yer delindi.. kaucuk 3d paspas aldım 1 seneye yakındır kullanıyorum sorun yok.. tek satılır mı bilemiyorum genellikle takım olarak var.. Birde internette delinen kısmın oldugu yerin metal korumalık gibi olan paspaslar var çözüm olabilir

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...uyum-185868963
      2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Bu paspas cok cakma duruyor.. bizim insignia team in logosunu izinsiz kullanmış..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Murat hocam senin memnun kaldığın paspasın markası linki v.s var mı? Malum kış geliyor benm de kışlıklar bozuldu.
          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Kaucuk paspas guzelde,arabanin icinin ev gibi durdugu hali paspaslar daha guzel
            220 liraya orijinal diyor ama cok para paspasa 220 tl,yan sanayiler buldum cok cakma duruyorlar kaucuk daha kaliteli kaliyor onlarin yaninda bu gidisle kaucuk alacagim gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
              Kaucuk paspas guzelde,arabanin icinin ev gibi durdugu hali paspaslar daha guzel
              220 liraya orijinal diyor ama cok para paspasa 220 tl,yan sanayiler buldum cok cakma duruyorlar kaucuk daha kaliteli kaliyor onlarin yaninda bu gidisle kaucuk alacagim gibi
              Ben orjinal kauçuk paspası servisten opel club card ile %25 indirimli almıştım. 170 tl gibi bir rakama gelmişti.
              Life begins @ 4000 RPM

Yorum

tam olarak çözüm olmasa bile yine de biraz idare eder diye düşünüyorum
                yırtılan bölgeyi diksek nasıl olur

Yorum

Dikilecek gibi degil resmini cekince atayim

Yorum

İşleniyor...
                  X