Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni lastik alacakların bakmasını tavsiye ediyorum: Nokian zLine

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni lastik alacakların bakmasını tavsiye ediyorum: Nokian zLine

Peki zLine kullanan var mı? Ben de yaz için bu lastiği alma niyetindeyim.
    Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL

Yorum

Bir nokian 245 45 r18 wrd4 kullanıcısı olarak şok durumdayım.
      toyota bile bunu yapıyorsa güvenilecek hiç bir marka yok demektir.

neyse konuya dönersek;
      ben lastiklerden gayet memnunum, buzda da denedim, karda da denedim, güzel lastikler sıkıntı yaşatmadı bana tabi aşırı sert kullanmadım onu belirteyim.

ben yaz lastiğinde continental tercih ediyorum, hatta ediyoruz ailecek.

dediğiniz lastiği incelemedim, incelediğim zaman tekrar şahsi fikirlerimi yazabilirim.

saygılar, iyi forumlar.
      Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
      2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

Merhaba,

Ebatların alakası yok ama bende bir tane de Citroen C1 var ve geçen yaz Nokian line model lastik aldım. lastiğin kuru ve ıslak zemin tutuşu mükemmel, virajlarda kopma oluyodu eski lastikle, bunlarda hiç bir sıkıntı yok, fren mesafesi oldukça iyi ve ABS ye çok az geçiyor.

Z line muhtemelen daha iyi bir seridir diye düşünüyorum.

Yorum

Her yazılana inanmamak lazım. Bu şekilde pişmanlıklarımız mevcuttur...
          Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Evet,bugün 220 km yol yaptım,sabah -13 derece idi hava.Beyşehir- Konya ve Konya -Beyşehir güzergahımda 170-180 km hızlara da çıkmakla beraber lastikler performans lastiği gibi tutunuyor yola. Yol tutuş çok iyi,hiç bu kadar beklemiyordum inanın.Ne kayma,ne salma bir şey yok.Beton gibi gidip geldi maşallah.Buzda ve karda da deneyince yazarım,sevgiler...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

nokian wrd4 45 45 18 yeni aldım. Kış başında. Bende topuk yaylasında kullandım. Çok memnunum. Ayrıca yüksek tepelere rahatlıkla çıktım. Nokian wrd4 de 235 45 18 yok yalnız. 245 olarak var bilginize.
              Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Nokian ın kış lastikleri zaten güzel, ama konu yaz lastiği ve Z serisinden kış lastiğine dönüvermiş

Nokian kullanmadım, Z serisi belki güzel olabilir. ama işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız KUMHO KU 39 öneririm. Ben GTC Turbo da kullanıp çok memnun kalmıştım

Yorum

İşleniyor...
                X