Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Whatapp ile ihbar kolayligi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Whatapp ile ihbar kolayligi

Haber soyle:

Çağımızda teknoloji kullanımı bütün insanlar arasında yaygınlaşmış durumda. Çoğumuzun akıllı telefonu bulunuyor ve telefonlarımızın gelişmiş işletim sistemleri sayesinde birçok işlemi kolayca gerçekleştirebiliyoruz.
    İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Gezer, birkaç gün önce sürücülerin trafikte karşılaştığı yanlış davranışları ve kural ihlallerini bildirmesi amacıyla kendilerine ait olan "533 155 0 155" ve "552 155 0 155" numaralı iki hat aldıklarını bildirmişti. Sürücülerin bu hatlara, ellerinde bulunan video ve görüntüleri Whatsapp yoluyla iletmesi durumunda videoda bulunan sürücüler hakkında yasal işlem yapılabileceği bildirildi.
    Sadece İstanbul'da uygulamaya giren bu sistem, ilk 20 gün içerisinde 900 sürücüye ceza kesilmesini sağladı. Trafik Kontrol Komuta Merkezi tarafından belirtilene göre sistem üzerinden 15.000 görüntü ve video iletimi gerçekleşti. 20 kişilik bir ekip tarafından kontrol edilen sistem, şimdiden oldukça işe yaramış gibi görünüyor.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Ynt: Whatapp ile ihbar kolayligi

sistem ve proje çok güzel olmuş uzunda surse bu kişilerin cezaları kesilip plakasına işlenecektir ve trafik kazaların azalmasında yararı olur inşallah
    [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACAR
      sistem ve proje çok güzel olmuş uzunda surse bu kişilerin cezaları kesilip plakasına işlenecektir ve trafik kazaların azalmasında yararı olur inşallah
      Aynen katılıyorum... Numaraları kaydettim ben. Çekip yollarım.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Biz radarları selektörle haber eden insanlardık ne oldu bize?
        Şaka bir yana cana kastedenleri ihbar için güzel bir yöntem olmuş.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ben şu kaldırıma park edenlere taktım bu aralar ihihi

Yorum

Bu iş gerçek manada yapılırsa faydalı ve sonuna kadar desteklerim.
            Günümüzde o kadar çok sorun lu kendini dedektif sanneden insanlar çıkacak ki gerekli gereksiz video ve resimlerle bu yapılan işi bilerek yada bilmeyerek su istimal edecekler.
            Geçmişte Sivil Fahri trafik görevlilerin yaptığı gibi gıcık kaptığı kişilerin her hareketlerine ceza yazıp sıkıntı yaratmışlardı

neyse vatana millete hayırlı olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
              Biz radarları selektörle haber eden insanlardık ne oldu bize?
              Şaka bir yana cana kastedenleri ihbar için güzel bir yöntem olmuş.
              Katiliyorum Umut hocam,cok degistik artik cok...
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ya bide şoförken çekip göndermeyin. O zaman da suç işlendiğinden onlar hakkında da işlem yapıyoruz diye birşey hatırlıyorum
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

haydi hayırlı olsun bakalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                    Ya bide şoförken çekip göndermeyin. O zaman da suç işlendiğinden onlar hakkında da işlem yapıyoruz diye birşey hatırlıyorum

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

sağ koltuktan çekilmiş gibi çekeriz
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        sağ koltuktan çekilmiş gibi çekeriz
                        Cem Yılmaz gibi tek kişilik dev kadro oluruz Araçta. Cuma Akşamı İDO yenikapı önünde gezici EDS aracı fotoladı.Araçtaki şöför telefonla görüşerek araç kullanıyordu. Bende Onu çektim. Arkadaşlar bir yere varamazsın dediği için sildim gitti. Her araca hemen ceza yapıştırıyorlarmı bunlar? Gaziosmanpaşada da gördüm.Artık çekici ile uğraşmıyorlar.Bir bisiklet yolu yapmışlar.Yol daraldı.Yapıldığından beri bir tane bisiklette görmedim. Geçici park eden tüm araçlara foto çektiler. Bundan sonra şehir içinde araç kullanmak daha zahmetli ve masraflı olacak gibi.
                        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Sanırım sorum için doğru konu başlığı burası.
                          Kırmızı ışıkta geçenleri araç kamerasıyla tespit ederek emniyete mail gönderip ceza aldırmak sadece İstanbul'da mı uygulanıyor, yoksa bütün illerde uygulamaya konuldu mu?
                          Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

İşleniyor...
                          X