Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yola Delta ile devam :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yola Delta ile devam :)

Malumunuz, aracımı hayırlı bir iş için sitemiz üyelerinden Taner kardeşime satmıştım. Tam da o ara bir başka hayırlı neden ile ( bebek ) tekrar araç alımına yöneldim. Ev işini en az iki sene boyunca ertelemiştik. Bir seneden fazla gözattığım, enine boyuna ininie cinine kadar kağıt üstüne incelediğim Lancia Delta' yı gidip yerinde inceleyerek bu sefer sahip olalım istedik. İkinci el durumunu vs vs düşünmedik. Herşey olacağına varır

Bütçeme göre beğenebildiğim araçlar: mazda 3 dizel, Alfa romeo Giulleta dizel, Lancia delta dizel, Belki Tiguan 1.4 Tsi, Astra dizel, Kia ceed' consept plus,
    Bİr çok aracı çeşitli nedenlerle elediğimde Delta öne birkaç adım fazlalıkla çıkıyordu. Eşimde rahatça kullanabileceği bir araçtı.
    İnsignia hariç Opel grubu düşünemem İnsignia ayrı bir aşk. Ayrı bir tutku. Ama, bir bayan için fazla ağır direksiyon, fazla ca sert debriaj ve aşırı güçlüydü. 5. kez insignia düşünemedik bu nedenlerle. Giulletta dizel motor sesi ve özellik eksikliğinden eledim. Tiguan, eşim istiyordu fakat neredeyse insignia kadar yakıtının olması ve manuel oluşu + Cruise control olmayışı kısaca boşun boşu oluşu onu alacağıma tabi insignia alırdım diyerek eledim.
    MAzda da da, yalıtımın olmayışı, tüm yol ve rüzgar sesinin içeride oluşu, cruise control olmaması ve içinin fazlaca dar olması, mesela yolcu koltuğunda konsol dizinize deyiyior. Öyle böyle değil. Baya dar. Açıkçası ararsak sebep her türlü buluruz.

İstanbul, ataşehir mengerlerde görece pahalı ( 58500 TL ) olan deltayı sadece incelemek için eşimle uğradık.
    12000 Km' de, 2014.6. ay çıkışlı, Otomatik dizel, Tekno paket, 1.6 Mjet 120bg, 300 tork. Ve aşırı aşırı sıfır temizliğinde ve hasarsız masrafsız oluşuna vurulduk. Alttan girer üstten çıkar pazarlıkla 56500 TL ye el sıkışıp çıktık. Ertesi günde aracı teslim aldık. Herşey çok kolay oldu. İlk defa test etmeden araç aldım. YEtkili bayii oluşu güven verdi. Açıkçası bu civarda Her yönüyle tatmin edebilecek araç sayısınında az olduğunu düşünüyorum.

460 Km manisa' ya geldik. Gerçekten çok keyifli ve dinamik bir araç. Alman' tasarımına göre çok farklı bir yapısı var. Alışmak zaman alıcak.
    Şimdilik bu kadar. Merak eden var sa soruları da yanıtlayabilirim.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: Yola Delta ile devam

Özgün tasarıma sahip bir araç, hep beğenmişimdir. Şanzumanı nasıl ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Şanzımanı C5 MCP ile kıyaslayabilirim. Kullandığım diğer tek kavramalı robotrize şanzıman bu çünkü.
      MCP' ye fark atar. ARa hızlanma, vites düşürme ve aktarma MCP' ye göre hayli başarılı. 1 ,2 geçişi az hissediyorsunuz.
      ARaç yeni olduğu için muhtemelen alıştırma ve güncelleme yapılınca daha iyi olacaktır. Şanzıman fiat dualogic, ile aynı.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

hayırlı olsun, ağız tadıyla kullanın.
        [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Sağolun.

Yorum

Hayırlı olsun kardeşim,güle güle bin erkenden satma yalnız.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hep beğendiğim bir tasarım olmuştur. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun...

Yorum

Yok, 6 ay sonra nasipse bebeğimiz dünyaya gelicek. Ondan sonra her zırt dediğinde hastaneye doktora koşacağız. Ne satması. Hanım keser beni. Ayrıca çok beğendi aracı. City moduna bittik. Punto' nun bende bıraktığı izi bulmak güzeldi.

Yorum

Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.

Seyahatlerde, özellikle İtalya seyahatlerimde çokça kiraladığım bir araç. Her kullandığımda içinde Fiat kullanıyorum hissi yaratıp dışta başka bir alem olan arabadır. Fiat hissi yaratması doğal tabi ki Rahattır, ben kullanırken keyif alıyorum. Minibus kiralayacak kadar kalabalık değilsek ama 2 kişi de değilsek bu arabayı almaya çalışıyorum. 2 kişiysek pek Lancia'ya uğramıyoruz, Fiat Panda iş görüyor TR'de hiç kullanmadım bizim yollarda nasıl bilmiyorum ama Avrupa yollarında gayet rahat. Yakıtı da ekonomik.

2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

TEşekkürler. İnşallah kazasız belasız devam ederiz.
                    Yakıt gayet ekonomik. Bizim yollarda da yeterli. Kasislerde tok his veriyor. Bence yeterli. Tabi ne kadar sağlam bilemem.

Yorum

Hayırlı olsun
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bence sağlamlıktan endişe etmenize pek gerek yok, iyi bir araç bu. Fiat'la arasında kalsam, ikinci eli saymazsak, tercihim kesinlikle bu olurdu
                        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Yedek parça ve ikinci el psikolojisi nedeniyle ertelediğim bir araçtı. Favorilerimde 1 ay içinde 4 tane lancia satılınca ve komşumda manuel deltasını yaklaşık 4 günde satabildiği için ikinci eli düşünmedim.

Yorum

Hayırlı olsun abi
                            InsigniaTEAM

Yorum

Sagolasin cagri

Yorum

İşleniyor...
                              X