Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Herkese Abilerime kardeşlerime yine tekrar tekrar teşekkür ederim.
Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
ali abi yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun
merak ettiğim bir şey var iç donanım olarak ve aracın özellikleri yani dikkat çeken ve insigniadan farklı özellikleri nelerdir
İnsignia dan farkı yerine eksikleri dicektik
İki D segmenti aracım oldu. Yoğunluk insignia, ARada C5.
Delta ise, iki aracın karışımı gibi düşünebiliriz. İnsignia sürüş dinamikleri ve C5'in ekonomik konforu bir arada.
Hafızalı koltuk aradığım bir özellik. C5 te bile yoktu.
Direksiyon insignia' dan kat kat yumuşak. İnsignia resmen kalas gibi geliyor şu an direksiyon bakımından.
Aux mevcut değil. Tabi çoğu delta da yok. Blue/me ile gelen bir özellikmiş. CD mp3 çalar ile idare ediyoruz.
Haliyle bluetooth da yok.
Bagaj hariç insignia dan daha ferah geldi diyebilirim içi. Arka koltuk ve ön koltuk diz mesafeleri muazzam.
Ses yalıtımı kapılar tek fitilli olmasına ramen insignia gibi. Dizel sesi içeride yok. Yol sesi 170- e adar olması gerektiği kadar.
C5 bu bakımdan sınıfta kalıyordu. İnsignia ile 140 da hissettiğim yol sesini C5 te o yalıtıma ramen 110 da hissediyordum.
Tabiki AFL AFL AFL. Ona çok alıştım. Fakat, mercek far oluşu bu özlemi biraz olsun giderdi. Gece tam not aldı benden.
Güç, çok yerinde. İnsignia' daki seriiliği alıyorum. Belki abartı gelicek ama sürüş dinamikleri insignianın verdiği keyif kadar alabildim diyebilirim. C5 te bunu mumla arıyordum. Sollama yapıp ara hızlanma C5 te yoktu. İnsignia zaten neredeyse rakipsiz.
Delta bundan kalır yanı da yok. Gayet iyi hızlanıyor. 300 tork + shell power nitro ile çok keyifli.
Koltuk.... İnsignia dan ve c5 ten çok daha iyi. İnsanı daha iyi sarıyor. Tabi otomatik değil. Ayrıca baldır desteği yok. O nedenle biraz eksi not aldı benden.
GEri kalan özellikler benzer. Otomatik far, led gündüz farı, otomatik yağmur sensörü, kararan dikiz aynası ve katlanır aynalar gibi tipik özellikler mevcut.
ali abi verdiğiniz cevaplar için çok çok teşekkür ederim
Yorum