Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni megane
Collapse
X
-
Ynt: Yeni megane
Ah Opel ah... Of Astra of... Aman ha Insignia aman haaaa...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXGörüntü güzel olmuş ama Ön kısımda beni rahatsız eden birşeyler var ama çözemedim2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Gayet iyi olmuş bence ama kalitesinden şüpheliyim ben de. Fatih abi seni rahatsız eden logonun sağ ve sol alt kısmındaki kabartmalı kısımlar olabilir mi? ihihi2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoGayet iyi olmuş bence ama kalitesinden şüpheliyim ben de. Fatih abi seni rahatsız eden logonun sağ ve sol alt kısmındaki kabartmalı kısımlar olabilir mi? ihihi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: tornadoGayet iyi olmuş bence ama kalitesinden şüpheliyim ben de. Fatih abi seni rahatsız eden logonun sağ ve sol alt kısmındaki kabartmalı kısımlar olabilir mi? ihihi
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum