Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni megane

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni megane

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
    Kalitesi konusunda birşey diyemem ama astra k'dan 10 kat daha güzel olmuş bence
    +5555
    F30 Sport+

Yorum

136 hp 1.6 dizel ve edc ile kalitesi artmissa alinir kesinlikle
      F30 Sport+

Yorum

Ben çok beğendim, inşallah iç tasarımı da güzeldir.
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Kesin Nissan Tasarımıdır. Egzos Çıkışları Gerçek mi Yoksa Gene Tırt mı Acaba.

Yorum

Düzgün fiyattan gelsin yok satar, ama Dizel + EDC 80.000 civarı olur.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Şundaki asalet yok. Ben çok beğeniyorum şu rs leri. Bir ara sahibindende bir tane sarı trophy vardı. Ondan gayri görmedim alanı satanı. İstanbul 1 defa canlı. İzmirde de 1 defa canlı gördüm ama plaka 03'tü sanki. Alım satımlar deep webte mi oluyor ne

Plaka da orjinalmiş yeni dikkat ettim

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İçi buysa kötü. Pek olmamış gibi... Retro tarzı mıdır nedir, 80'lerin 90'ların arabalarını andırıyo...
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

ic kısımda volvo ya benziyor gibi..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                  X